Son sınıf öğrencisiyim. Böyle bir periyota daha önce girmemiştim.
Şimdi kafana bu soru takılıyor ya unutursam ? Şuan bile 2 hafta önce çözdüğüm Mutlak değerli sorularında zorlanıyorum.
Herkeste oluyor mu bu paslanma sorunu ? Gün geçtikte paslanıyorum önceki konulardan.
Bol bol tekrar diyor hocalar ama nasıl bir tekrar ? Sizde de oluyor mu bu ? Kafayı yiyeceğim.
arkadaş herşey kendi elinde böyle psikolojiyle devam edersen uçurumun kenarına dogru yol alırsın
Son seneye bıraktıysan her şeyi normaldir çok konu var yenileri öğrendikçe beyin eskileri unutur ama haftalık aylık tekrarlar yaparsan süreli taze tutarsın
Öncelilkle aklını fazla boş şeylerle doldurma. Konuları unutmamak için tekrarı belirli aralıkla yapacaksın. 1 gün 1 hafta 1 ay 3 ay. Eve gittiğin zaman okulda dersanede gördüğün konuyu mutlaka tekrar et.
Bir de çözdüğün denemelerde yapamadığın soruları sakla sınava yakın bir zamanda aç hepsini güzelce çöz.
quote:
Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian
Son sınıf öğrencisiyim. Böyle bir periyota daha önce girmemiştim.
Şimdi kafana bu soru takılıyor ya unutursam ? Şuan bile 2 hafta önce çözdüğüm Mutlak değerli sorularında zorlanıyorum.
Herkeste oluyor mu bu paslanma sorunu ? Gün geçtikte paslanıyorum önceki konulardan.
Bol bol tekrar diyor hocalar ama nasıl bir tekrar ? Sizde de oluyor mu bu ? Kafayı yiyeceğim.
X konusunu çalıştığın günün akşamı 30 dakika tekrar yap,sonraki gün 30 dakikalık tekrar yap,bugünden 3 gün sonra 15-20 dakikalık tekrar,yine bugünden 1 hafta sonra 15 dakikalık tekrar,2-3 hafta sonra yine tekrar.