Şimdi Ara

Unutma Sorunu [ Bir göz atın ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son sınıf öğrencisiyim. Böyle bir periyota daha önce girmemiştim.

Şimdi kafana bu soru takılıyor ya unutursam ? Şuan bile 2 hafta önce çözdüğüm Mutlak değerli sorularında zorlanıyorum.

Herkeste oluyor mu bu paslanma sorunu ? Gün geçtikte paslanıyorum önceki konulardan.

Bol bol tekrar diyor hocalar ama nasıl bir tekrar ?
    Sizde de oluyor mu bu ? Kafayı yiyeceğim.

• arkadaş herşey kendi elinde böyle psikolojiyle devam edersen uçurumun kenarına dogru yol alırsın
  • Son seneye bıraktıysan her şeyi normaldir çok konu var yenileri öğrendikçe beyin eskileri unutur ama haftalık aylık tekrarlar yaparsan süreli taze tutarsın
  • Öncelilkle aklını fazla boş şeylerle doldurma. Konuları unutmamak için tekrarı belirli aralıkla yapacaksın. 1 gün 1 hafta 1 ay 3 ay. Eve gittiğin zaman okulda dersanede gördüğün konuyu mutlaka tekrar et.

Bir de çözdüğün denemelerde yapamadığın soruları sakla sınava yakın bir zamanda aç hepsini güzelce çöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Son sınıf öğrencisiyim. Böyle bir periyota daha önce girmemiştim.

Şimdi kafana bu soru takılıyor ya unutursam ? Şuan bile 2 hafta önce çözdüğüm Mutlak değerli sorularında zorlanıyorum.

Herkeste oluyor mu bu paslanma sorunu ? Gün geçtikte paslanıyorum önceki konulardan.

Bol bol tekrar diyor hocalar ama nasıl bir tekrar ?
    Sizde de oluyor mu bu ? Kafayı yiyeceğim.

X konusunu çalıştığın günün akşamı 30 dakika tekrar yap,sonraki gün 30 dakikalık tekrar yap,bugünden 3 gün sonra 15-20 dakikalık tekrar,yine bugünden 1 hafta sonra 15 dakikalık tekrar,2-3 hafta sonra yine tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.