Şimdi Ara

Unturned, 2014'de Steam'de en çok alınan oyun oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Unturned, 2014'de Steam'de en çok alınan oyun oldu

Steam 2014 yılı istatistiklerine göre en çok oynanan oyun Unturned isimli bir F2P oyun. 12 milyon kişinin aldığı ve 9 milyon kişinin oynadığı bu oyunun ismini ilk defa bugün duyuyorum. İkinci oyun ise Robocraft adında daha önce duymadığım bir başka F2P oyun. Oyunlardan çok anlamadığım için belki benim haberdar olmamam normal ancak büyük bir çoğunluğun bu habere şaşıracağından eminim. Listenin üst sıralarının çoğunluğu ücretsiz dağıtılan oyunlardan oluşuyor. (Steamciler "Nerede beleş oraya yerleş" demişler kısaca :LOL:) Free to Play oyunlar haricinde liste şu şekilde:

Unturned, 2014'de Steam'de en çok alınan oyun oldu

Goat Simulator'ün en çok oynanan oyun olmasını ucuzluğuna bağlıyorum. Ancak ilgin bir durum Civilization:Beyond Earth'ün en çok satan oyun olmasına rağmen alanların yarısının oyunu oynamamış olması. Sanırım yıl sonu indiriminde satın alan kullanıcılar indirmeye fırsat bulamadılar. Üzerinde durulması gereken bir konu da Watch Dogs ve Far Cry 4 gibi Ubisoft yapımı iddialı oyunların hiçbirinin en çok satanlar içerisinde yer almaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 9 Mart 2015; 13:40:18 >

• Unturned ben de ilk defa duydum ve bu kadar fark atması hile mi acaba diye düşündürdü.

F2P'leri çıkarınca liste gayet iyi görünüyor. Yaptığı satışı hak etmeyen bir tek CoD gözüme çarptı.
  • Unturned bildiğim kadarıyla hayatta kalma tarzı bir oyundu, geliştiren arkadaş 17 yaşındaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha.

Unturned bildiğim kadarıyla hayatta kalma tarzı bir oyundu, geliştiren arkadaş 17 yaşındaymış.

EVet hocam. Çok güzel bir oyun.Biz yazın oynuyorduk grup olarak. Baya zevkliydi. Hatta bir ara MLG olduk da diyeblirim. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.