Şimdi Ara

Unreal engine.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Unreal engine ile yapılmış bir oyunu (bahsettiğim oyun singleplayer ve offline.) Epicgames'deki unreal engine motoru ile açıp başkasının (başka şirket/şahıs) yapmış olduğu bu oyunu düzenlemek modlamak dil çevirisi eklemek gibi şeyler mümkün müdür? En merak ettiğim şey diyelim unreal engine 5 ile bir oyun yapılmış ve bu oyun korsan olarak indirilmiş olsun bu oyunu UE5 de açıp kodlarına vs erişmek karakter modellemelerine erişip değiştirmek/düzenlemek kısacası üzerinde oynama yapmak kurcalamak mümkün mü? Mümkünse en basit şekilde düzenleme yapılabilecek ekrana/panele/arayüze nasıl ulaşılır anlatabilecek birileri varsa ve vakit ayırırlarsa çok minnettar olurum. Eğer böyle birşey mümkün ise boş vakitlerimi UE motorunu öğrenmek için harcayacağım. Bu yüzden bunun mümkün olup olmadığı çok önemli. Boş yere UE öğrenmek hayal kırıklığı olur.

    Kıymetli vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Hayır yapılmaz.

    oyunu publish/export ederken çalışacağı platformun bilgisayar diline çevirerek compile eder. kodları vs tekrar insan diline yakın bir hale donusturemezsiniz.

  • Yani hiçbir şekilde 3d karakter modellemelerine erişmek/değişiklik yapmak mümkün değil mi? Dil çevirisi eklemek veya 3d bir karakterin saç rengini değiştirmek gibi küçük değişiklikler dahi mümkün değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen yine Unreal Engine öğren. Çok işine yarar ilerde.


    Unreal Motoru ile paketleniş bir oyunu açamazsın. Excel dosyası değil bu. Eğer oyun kripto ile paketlenmedi ise bazı assetleri (3d karakter vs) bir şekilde sökebilmenin yolu var. diğer türlü mümkün değil.


    o söktüklerinde tekrar işler hale getirmen için zaten iyi bir şekilde o işleri bilmen lazım.


    Ancak oyunun bizatihi kendizini geri açıp değiştirip kapatamazsın. Yok öyle bir dünya.

  • Peki. Cevaplarınız için teşekkürler. Son bir soru üzerinde değişiklik yapmak istediğim oyunun .pak uzantılı bir dosyası var ve oyunun toplam boyutunun yaklaşık %72sini oluşturuyor. internetten araştırdığıma göre .pak uzantılı dosyaları birkaç işlemden geçirerek decompile edebiliyormuşsun. 3d karakterlerin modellemeleri de bu dosyada mı bulunur acaba ve bu dosyada bulunuyor ise .pak dosyasını decompile ederek 3d modellemeye ulaşıp değiştirmek mümkün müdür?

    Herkese vakit ayrıldığı için teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PAK files can now be encrypted using 128bit AES encryption.


    Bu 4 sene önceydi...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.