Şimdi Ara

ünlülerin dişleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
21.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dişlerini yalarınn

ünlülerin dişleri

Herşey parada bitiyor.
  • bleach beyazlatmada yaptıran var 750 tl lazerle beyazlatma diye ara bulursun 350 tl de oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Parayı bulmadan önce - Parayı bulduktan sonra

ünlülerin dişleri

bu adamın parasıyla yaptırdığı dişlere hatta daha güzeline sahibim hem de hiç bir operasyona girmeden
  • İnsanları korkutmayın kesim işlemi can yakmaz zaten vurdumu iğneyi bişi hissetmiyorsun ama pisikolojik olarak tırsıyorsun tabiki(ses,görüntü,ortam)sağlık probleminiz yoksa ve şekil bozuklukları rahatsız edecek durumda değilse değmez bunları yaptırmaya onun yerine temizletme ve beyazlatma işlemi yaptırılabilir.
  • para mühim değil :) yaptırmayı düşünüyorum ciddi ciddi ama biraz daha bilgiye ihtiyacım var
  •  ünlülerin dişleri

adamın ağzına florasan yerleştirmişler sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

veya temizlettiriyorlar ki temizlettirmek en fazla 100 tl bende her ay temizlettiriyorum dişlerimi özel dişçimde malum sigara alkol dişlere zararlı şuan bembeyaz dişlerim var 2 hafta önce temizlettirmiştim.

Hocam diş temizlettirme tam olarak nasıl oluyor anlatabilir misin?

bildiğin temizliyorlar arkadaş bayağı bi içip gitmenizi tavsiye ederim eğer +18 iseniz çünkü acayip bi his yaratıyor tertemiz oluyor pasta cila gibi araları felan da temizliyorlar dişlerin pürüzsüz oluyor tıpkı yeni oto kuaför den çıkan araba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanmeli

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Parayı bulmadan önce - Parayı bulduktan sonra

ünlülerin dişleri

bu adamın parasıyla yaptırdığı dişlere hatta daha güzeline sahibim hem de hiç bir operasyona girmeden

NO SS NO GÜVEN!

• quote:

Orijinalden alıntı: lordnz

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Kaplama büyük ihtimal. ben ön 4 dişime kaplama yaptırdım 640 lira tuttu...

Yukarıdaki dişlerin tamamı 2000 TL civarında.

peki kaplama işleminde herhangi bir acı söz konusu mu ve işlemi ve sonrasını anlatabilir misin ? Bildiğim kadarıyla kaplamanın diğer bir adı da laminate veneer değil mi?

Kişiden kişiye göre değişiyor acısı ya kimisi hiç duymuyor bile.. Operasyonun yapılacağı bölge çok iyi uyuşturulmalıdır. Mesela benim sağ taraf pek uyuşmamıştı onun sızlaması gözlerimden yaş getirmişti baya acımıştı, diğer tarafta hiçbir şey hissetmemiştim.. Ben ön 4 dişimi yaptırdım kesme biçme operasyonu 1 günde bitiyor, en zor kısmı burasıydı zaten... Kesilen dişlere önce takma diş verirler onu takarsınız rahatsız olsanız dahi sakın çıkarmayın ılık su bile fena şekilde sızlatır dişlerinizi. Birkaç gün sonra ölçü için gidersiniz yeni dişlerinizi buna göre getirtir doktor. Ayrıca diş renginize en yakın dişler seçilir.

Yine birkaç gün sonra prova için gidersiniz, yeni dişler takılır... Rengine, tam oturmasına bakılır bi noksanlık olursa doktor değişime gönderir... Son gün ise yeni dişlerinize kavuşursunuz, takma dişler çıkartılır, diş etler temizlenir, yeni dişlere ilaç sürülüp oturtulur. 5-10 dakika ağzınız açık bekledikten sonra doktorun geçmiş olsun demesiyle ohhh beee dersiniz

• Kylie Jenner‘dan Zac Efron‘a, en sevdiğimiz ünlüler büyük diş dönüşümler geçirdi, çarpık diş gıcırtılarını düz, göz kamaştırıcı parlak diş kaplama ve kronları ile değiştirdiler ve yüze yapabileceği genel fark gerçekten de dikkate değer. Hey, buna boşuna ‘Hollywood Gülüş Tasarımı‘ demiyorlar.

Belki de gülüş tasarımını bu kadar popüler yapan şey ışıldayan bir beyazlık olabilir. Muhtemelen kimse ünlü olupta istenmeyen bir görünüme sahip dişler ile kameralara poz vermek istemez öyle değil mi?

ünlülerin dişleri 

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

ünlülerin dişleri

https://dentnis.com/unlulerin-disleri/

• kaplama yaptırıyorlar sanırım. koskoca gülüş estetiği diye bi uzmanlık alanı var bi zahmet güzel olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.