Şimdi Ara

Unlock iPhonedo.com güvencesi ile (tereyağından kıl çeker gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kardeş yani şölede diyebilirmiyiz hazır halde 1.1.3 cihaz kullanıyorduk ve itunes üzerinden yanlışlık ile 1.1.4 e yükselttik bu senin verdiğin yöntemi aynen uygulayarak cihazı 1.1.4 unlcok edebiliyormuyuz yani ve bir der sorun ise 1.1.4 yaptıktan snra itunes cihazı görmüyor diyelim o sorunu nasıl çözücez kardeş
  • evet. :) iTunes ile restore edin 1.1.4'e ve aynen takip edin yönergeyi
  • barbee kardeş cahilliğime ver ama bu terminal penceresi nasıl açılıyor kardeş ayıntılı anlatabilirsen çok sevinirim kardeş

bide yukarda sordum ama 1.1.4 e yükseltme sonucu itunes iphoneyi görmüyor bu konuda ne yapabilirim kardeş
  • peki 1.1.1 i direk 1.1.4 e restore edip bu işlemlere girebilirmiyim? girersem eskilerinde olduğu gibi youtube problemi wi-fi problemi gibi problemler yaşarmıyım?
  • sanırım macintosh kullanman lazım ben iphone bağlamadan denedim komutları komutlar çalışıyo.....
  • kardeş benim anlamadığım şu yeni ziphoneyi indirdim klasörü masaüstüne attım ama bu terminal denilen şeyi nerden nasıl açıyoruz kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemokan

sanırım macintosh kullanman lazım ben iphone bağlamadan denedim komutları komutlar çalışıyo.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar terminal penceresi, bildiğiniz command prompt penceresidir. windows tuşu ve r'ye basın arından çıkan pencereye cmd yazın. bu tarz sorulara cevapları kendi sitemde veriyorum. o yüzden burada sormayın boşuna, buradan ayrılmamın ve o siteyi açmamın bir nedeni olmalı değil mi.
  • barbee kardeşim sana pm atarak msn adresimi gönderim rica etsem beni ekleyebilirmisin kardeş benim anlamadığım veya yapamadığım bir durum var kardeş lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Arkadaşlar terminal penceresi, bildiğiniz command prompt penceresidir. windows tuşu ve r'ye basın arından çıkan pencereye cmd yazın. bu tarz sorulara cevapları kendi sitemde veriyorum. o yüzden burada sormayın boşuna, buradan ayrılmamın ve o siteyi açmamın bir nedeni olmalı değil mi.
  • barbee kardeşim anlaşılan yardımcı olmıycaksın konuyu açtınız ama yinede teşekkürler saolun
  • Bu güncel konudaki detaylı ama sade anlatımınızdan dolayı çok teşekkürler... İlk defa bu kadar net bir şekilde kavrama imkanım oldu bu olayı. Tekrardan teşekkürler. Bu siteyi açmanız gerçekten yararlı olmuş zira froum gibi olduğu zaman bilgi kirliliği hat safhada oluyor ve en ufak birşey sorduğunuzda saçma sapan tepkiler alıyorsunuz. Tebrikler tekrardan...
  • kardeş anladın sen madem bana sana zahmet bu terminal olayını net anlatırmısın rica etsem
    quote:

Orjinalden alıntı: tomeytos

Bu güncel konudaki detaylı ama sade anlatımınızdan dolayı çok teşekkürler... İlk defa bu kadar net bir şekilde kavrama imkanım oldu bu olayı. Tekrardan teşekkürler. Bu siteyi açmanız gerçekten yararlı olmuş zira froum gibi olduğu zaman bilgi kirliliği hat safhada oluyor ve en ufak birşey sorduğunuzda saçma sapan tepkiler alıyorsunuz. Tebrikler tekrardan...
  • Cahilliğim için kusura bakmayın 3.9BL da ne oluyor Herhalde bana birilerinin yardım etmesi gerekecek bu unlock işlemi için
  • ya arkadaşlar olay basit

1.Windows sa işletim sistemi klavyedeki windows logolu tuş artı r ye basın çalıştır gelicek karşınıza enter diyin sonra terminel penceresi gelir orayada komutlarını girin hatta komutları kopyala yapıştrıda yapabilrsiniz.

2.MacOS sa işletim sistemi application klasörünün içinde utiles var onun içinde terminal var çift tıklayın açın orayada komutlarını girin hatta komutları kopyala yapıştrıda yapabilrsiniz.

3.Bu işlemler sırasında iphone bağlı olacak sonra diğer yönergeler açık... takip edip bitirin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.