Amerikada AT&T abonesi olarak bir 3g iphone a sahibim. Şu anda Türkiyedeyim ve turbosim tarzı bişey kullanmak istemiyorum. Unlock ile açılan konuları okudum ancak hakikaten öyle ortalama bi iphone kullanıcısı bile olmadığımdan pek birşey anladığımı söyleyemem... Iphone umla tek yaptığım şey jailbreak yapıp ipa ları itunes üzerinden yüklemek oldu... cydia fln da yükledim ama kullanmadm hiç...
Nofear ve applestore arkadaşların açtıkları konuları okudum ve uğraşlarına çok teşekkür ediyorum ancak benim gb amatör bir iphone kullanıcısının bunlardan bişey anlamıyacağını da eklemek istiyorum...
Bu yüzden ricam, birisinin bu yollar arasındaki farkı açıklamaları ve hangisinin daha sağlıklı olacağını söylemesi..
teşekkürler şimdiden
hocam selamlar, eger iphone dev e bakarsan aslında tek ve kolay bir yol olduğunu görebilirsin. telefonuna cydia dan yellowsn0w ve bossprefs i indirmen lazım ilk önce yellowsn0w için source * Cydia source:http://apt9.yellowsn0w.com/ * Installer repo:http://i.yellowsn0w.com/ ardından aşağıdaki adımları takip etmen yeterli geri kalan herşeyi yellowsn0w kendi hallediyo.
This is from Dev-Team Blog by dreadnutz... Please try out this : 1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia 2. Disable all Functions with BossPrefs (don´t worry if you can´t disable EDGE) 3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !) 4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen 5. Take out your Sim and insert it. 6. Wait a moment 7. Go on Settings and Turn on the fly mode 8. Turn off Fly Mode ---------------------------------------------------------------------------- 1 bossprefs ve yellowsn0w u cydia üzerinden indirin 2 bossprefs üzerinden bütün fonksiyonları disable edin 3 bossprefs üzerinden cihazınızı reboot edin (normal yolla değil bossprefs i kullanmanız gerekiyor) 4 1,5 dakika bekleyin (burası çok önemli eğer az beklerseniz bi işe yaramıyor) 5 simkartı çıkartın-tekrar takın 6 1 dakika bekleyin 7 ayarlardan fly moda geçin - fly modu kapatın işlem tamamdır. cihazınız internete girmeyecektir. bossprefs ile edge i enable edin. selamlar Alper
Aslında bu yol da, benim yazdığım ve diğer arkadaşların yazdığı yöntemler de her telefonda işe yaramıyor.Siz sırayla deneyin derim ben hangisi tutarsa:) ama hepsini denedim ve en çok da benim yazdığım yöntem ile kırdım hatta kıramadığım olmadı..Ona da bakabilirsin: