merhabalar , benim pcmin ramlar 2 tane 1 gb ddr2 800mhz, bugün 2 tane daha 1 gb ddr2 800mhz aldim, pc ya taktim. pc açılırken 3 kere dırt etti ve usb hiç bişeyi tanımadi , windowsa giriş yapamadim. slotları deyiştirdim ve buseferde ekranda. bank interleave requested but not enabled Unknown Error, Error Code : 8302 Hatasını aldim, 3 ramı çkarttım denedim. bu sefer sadece Unknown Bios Error, Error Code : 8302 Hatasını Lldım, Arkadaş Bios pilini çıkart tak düzelir dedi, yaptm deyişen tek şey pc açılırken 4 5 kere dıt sesi almam oldu Bios Güncellemesinide Yaptim, Hiçbir şekidel windowsa giremiyorum. yardimizi bekliyorum İşlemci : Amd Althon 64 x2 Anakart : Asus M3A-H/HDMI
quote:Orijinalden alıntı: PsychoUnknown merhabalar , benim pcmin ramlar 2 tane 1 gb ddr2 800mhz, bugün 2 tane daha 1 gb ddr2 800mhz aldim, pc ya taktim. pc açılırken 3 kere dırt etti ve usb hiç bişeyi tanımadi , windowsa giriş yapamadim. slotları deyiştirdim ve buseferde ekranda. bank interleave requested but not enabled Unknown Error, Error Code : 8302 Hatasını aldim, 3 ramı çkarttım denedim. bu sefer sadece Unknown Bios Error, Error Code : 8302 Hatasını Lldım, Arkadaş Bios pilini çıkart tak düzelir dedi, yaptm deyişen tek şey pc açılırken 4 5 kere dıt sesi almam oldu Bios Güncellemesinide Yaptim, Hiçbir şekidel windowsa giremiyorum. yardimizi bekliyorum İşlemci : Amd Althon 64 x2 Anakart : Asus M3A-H/HDMI emin değilim ama anakartta sorun olabilir.ram slotları ve harddiskte buna dahil
anakarti tüm birleşenlerinden ayırdım, başka ram taktim, yapmadigim şey kalmadi hala yardm bekliyorum