Şimdi Ara

UNKNOWN (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

UNKNOWN (2006)

Yakında Türkiye'de vizyona girecek olan "Unknown" Testere'yi andırıyor.

Bir grup adam kilitli bir depoda uyandıklarında geçmişlerini de orada neden bulunduklarını da hatırlamıyorlar. Kısa süre anlıyorlarki bir oyunun içindeler ve yaşamak için bu oyunu kazanmaları gerekiyor.

Simon Brand yönetmenliğinde çekilen film hayli ilginç bir senaryoya sahip gibi. Bence kaçırmayın.

Genres: Thriller
    Running Time: 1 hr. 30 min.
    Release Date: November 3rd, 2006
    Starring: Jim Caviezel, Greg Kinnear, Joe Pantoliano, Bridget Moynahan, Jeremy Sisto
    Directed by: Simon Brand

UNKNOWN (2006)

Bridget Moynahan çok hoş değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 2 Mart 2007; 11:23:47 >

• Alla alla bu filmin dvd ripi düştü piyasaya bende sormuştum resmini oyunda hatta iyi küfür yememişim

Daha yeni giriyormuş demek vizyona :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 28 Şubat 2007; 12:12:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Alla alla bu filmin dvd ripi düştü piyasaya bende sormuştum resmini oyunda hatta iyi küfür yememişim

Daha yeni giriyormuş demek vizyona :S

Türkiye'de yeni giriyor. Malum kaliteli-kalitesiz (sonuna kadar destekliyor, gurur duyuyorum fakat sırf para kzanmak için kalitesiz filmler türemeye başladı, hemen cingar çıkarmayın ) yerli filmle dolu piyasa. Sıra gelmedi...
  • sinema piyasasını canlandıracağını sanmıyorum ama mutlaka izlerim.
  • Testere'yle pek ilgisi yok ama ortalama bir film.Daha iyi bir sonu olabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

Testere'yle pek ilgisi yok ama ortalama bir film.Daha iyi bir sonu olabilirdi.

Tabiki Tesetere ile alakası yok. Yalnızca hikayenin ilginçliği ve oyunun başlaması (neden, nerde olduğunu bilmeyerek uyanman gibi..) benziyor Testere'ye.
  • İlginç bir film. Testere kadar olamasa da ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Championship Manager 2002-2003
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imdb puanını hiç haketmemiş film. film gayet güzel, akıcı, kurgusu iyi ama çok ilgi çekmedi hayret.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.