Şimdi Ara

Üniversiteyi 3 Yıl Da Bitirmek Çok Mu Zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. sınıftan itibaren üstten alabiliyosun da, hocalar zaten kıl kapabiliyor durduk yere.

3 Yılda bitirmek imkansıza yakın, 3.89 not ortalaması olan arkadaş bile 4 yılda tamamladı. Yaz okulunda çoğu ders açılmıyor, normal şekilde de bitirme projesi önkoşul derslerini tamamlayamıyorsun. Dolayısıyla 3 yılda bitmiyor :)

Orijinalden alıntı: Maketle

2. sınıftan itibaren üstten alabiliyosun da, hocalar zaten kıl kapabiliyor durduk yere.

3 Yılda bitirmek imkansıza yakın, 3.89 not ortalaması olan arkadaş bile 4 yılda tamamladı. Yaz okulunda çoğu ders açılmıyor, normal şekilde de bitirme projesi önkoşul derslerini tamamlayamıyorsun. Dolayısıyla 3 yılda bitmiyor :)
    Neden imkansız olsun yapan varmıs çap yapıp 2 bölüm bitiren var mesela çaptan daha zor değilmiş zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iCrush

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir
    3 yılda bitiren?
  • Not ortalamanı 3ün üstünde tutarak, alttan ders bırakmayıp üstten ders alarak bitirebilirsin. Bu tabi eğer şuan 1. sınıfsan geçerli. Diğer türlü kredi sınırlarına takılabilirsin. Bahsettiğim olay da orta seviye zeka ve üzeri herkesin yapabileceği bir şey ama kendini o yükün altına sokmaya gerek var mı? Sınavların vs çakışma durumu olabilir

Bölüme geçtiğinde anlarsın.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.