Şimdi Ara

Üniversiteye giriş sınavı (ÖSS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Üniversiteye giriş sınavı (ÖSS)

(En Son Oy Tarihi: 13.12.2004)
Giriş
  • 1999 yılında ÖSS ve AOBP sistemi getirildi ve halen geçerli olan sistem bu. Görüşleriniz nelerdir? ÖSS ve AOBP (okulun verdiği ÖSS puanına eklenen puan) hakkında fikirlerinizi ayrı ayrı yazın.

ÖYS mi getirilmeli, üniversiteye giriş sınavı kaldırılıp sadece okuldaki başarıya mı bakılmalı, sizce ne yapılmalı?

Buraya anket ekliyorum isteyen cevaplayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48AB1F315 -- 13 Aralık 2004, 21:49:12 >

• aobp iyidir, öss kötüdür, öys ezberdir
  • aman ne ÖYS geLsin nede okuLdaki basarıya bakıLsın yoksa 2sindende cakacak cok kisi var En iyisi caLısıp , birazda sans La kafadan saLLanan soruLar sayesinde bi yere yerLestiriLmek
  • hergün bunları anlatmaktan öylesine sıkılmışım ki, çok önemli bir konu olmasına rağmen ben pas geçmek istiyorum. size iyi tartışmalar. sonu gelmeyecektir çünkü. her kafadan bir ses çıkacaktır. çıkmalıdır da. ama enerjinizi bunları düşünüp, klavyelere dökeceğinize test çözmeye odaklanmanız daha akıllıca olacaktır. Siz ne derseniz diyin, sonuçta yukarıdakilerin dediği olacak. Yanlış anlaşılmasın, tartışılmasın, sorgulanmasın manasında söylemiyorum ama daha akademik platformlarda zaten tartışılıyor. parmaklarınıza yazık.. siz tartışmak isterseniz buyrun. belki sonlara doğru toparlayıcı bir görüş ekleyebilirim..Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzm.Psk.Danışman

hergün bunları anlatmaktan öylesine sıkılmışım ki, çok önemli bir konu olmasına rağmen ben pas geçmek istiyorum. size iyi tartışmalar. sonu gelmeyecektir çünkü. her kafadan bir ses çıkacaktır. çıkmalıdır da. ama enerjinizi bunları düşünüp, klavyelere dökeceğinize test çözmeye odaklanmanız daha akıllıca olacaktır. Siz ne derseniz diyin, sonuçta yukarıdakilerin dediği olacak. Yanlış anlaşılmasın, tartışılmasın, sorgulanmasın manasında söylemiyorum ama daha akademik platformlarda zaten tartışılıyor. parmaklarınıza yazık.. siz tartışmak isterseniz buyrun. belki sonlara doğru toparlayıcı bir görüş ekleyebilirim..Kolay gelsin..

Test çözmek çok önemli tabi ama bu mesajı görenlerin bir yorum yapmalarını istiyorum ama düşündükleri sistem gelince sonucunda ne olacağını da düşünerek. Sonuçta gelecekte çocuklarımız da bu sınav sistemiyle okuyacak.

• daha iyi bir sistem olamaz. 400.000 kontenjanın duvarına dayanan 3 milyona yakın adayı başka türlü eleyemezsiniz. okul başarısı dersen, tüm okulların başarı kıstasları objektif mi ki? ne yani kura mı çekilsin? en iyi yol şu andaki sınav sistemidir. ha derseniz ki tek aşamalı mı çift aşamalı mı olsun? çift aşamalı olması bence daha iyi çünkü öys varken insanlar ezberlemek için değil, öğrenmek için çalışıyorlardı. buna mecburdular.
  • [Ö]mründe [S]ıçmayan [S]erçe...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlarda "okul puanı kaldırılırsa öğrenci ders çalışmaz" zihniyeti sürdükçe düz liseleri daha kötü puanlar bekleyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.