Şimdi Ara

Üniversiteye Gidecem Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tipim çok küçük gösteriyor. Yüzümde tüy bile yok nabacam ben. Lise 2 bebesi gibiyim vallaha ya arkadaşların hepsi at hırsızı gibi ben muhallebi bebesi gibiyim. Biri beni aydınlatsın siz üniversiteye ilk gittiğinizde nasıldınız. Benim gibiyseniz sorun oldumu hiç. Tecrübeleri arkadaşlar yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdlbbr -- 25 Temmuz 2014; 2:38:28 >

• Sen oturuyosun kızlar geliyor senın kucağına oturuyor fantezi yapıyorsunuz vb vb çok güzel bir yer tuvalet kabinlerinde sıra var giren çıkıyor hocalar desen hepsi çıtır oluyor dersin ortasında şeydebiliyosunuz kimse kimseye kötü gözle bakmaz cennet yuvası kısaca
  • up
  • Başlığı okuyunca paraya ihtiyacın var sandım.
  • Buradaki herkes sarı saçlı 1.90 ve yakışıklıdır.Konu kilit üye ban forum kapansın modemi kapatın ttnet molotof atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma güvenlik kardeş lise yan tarafta demişlerdi Allahtan öğrenci kimliği vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Arkadaşıma güvenlik kardeş lise yan tarafta demişlerdi Allahtan öğrenci kimliği vardı.

yapma ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gıcık hocalar varsa alay konusu olursun hemen sana bir lakap takılır ve dalga geçilmeye başlanır.Cidden anlattığın gibiysen bence 3-5 sene sonra git üniversiteye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.