Şimdi Ara

Üniversiteler ve tatil uzunlukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar doğru yer mi bilmiyorum ama üniversitedekilerin tatilleri ne kadar sürüyor?

sömestr'da kaç gün?

yaz tatili kaç ay?

büt'e kalanlar için bu tatil süreleri ne kadar değişiyor?

bir özel okulda sömestr 15 gün (2 hafta), yaz tatili ise 4 ay yani 16 hafta sürüyor. karşılaştırmak istedim

• Okuldan okula değişiyor, bir dönem en çok Boğaziçi'nin tatili vardı. Yaz tatili 4 ay, sömestr 1 ay gibi bir şeydi. Aralarda da bahar tatili vs oluyordu. Şu anki durum bilmem. Bilkent'te 10 gün sömestr yaparsın, yaptığından da bir şey anlamazsın ama bahar dönemin diğer okullardan erken biter doğal olarak. Mayıs sonundan-eylül ortasına kadar tatil olur.

• Her okulun farklı.Merak ettiğin okulun adını akademik takvim diye arat bulursun.mesela ataturk üni geç açıp geç kapiyor tatillerde kimi bölumde daha uzun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet farkındayım teşekkürler. sadece ortalama olarak bildiğiniz süreleri merak ediyorum

• diş hekimliği okuyorum yazın 3 ay ocak ayının neredeyse tamamı tatil oluyor .

• Okuduğum fakültede yaz tatili finalsiz 2.5 ay finalli 2 ay bütlü 1 ay falan sömestir de 1 hafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de bu dönem yarıyıl tatili 40 gün civarı sürdü.(Bunda pandemi etkisi de olabilir tam bilemiyorum) Yaz tatili de ort. diğer ünilerle aynı, büte kalmayanlar için yaklaşık 3 ay.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.