Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE OLANLAR ASKERLİK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99'luyum askerlik tecilim 2 şubatta bitti şimdi e-devlete baktım en yakın askerlik şubesine gidin diyor ben üniversite öğrencisiyim bahar dönemi ders kayıtı yapmadım daha başlamadı ama okul bizim yerimize tecil ettirmiyor mu ?

bir de askerlikle falan uğraşmayım zaten terkar hazırlanıyorum

• up
  • Benim bildigim etmesi gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Benim bildigim etmesi gerekir.
    senin tecil tarihi ne hocam ?
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yil tecil ettirmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an önce git durumu anlat sıkıntı olmasin

• Hocam geçen e-devlette sorgulamaştım 1 şubat yazıyordu şimdi herhangi bir tarih yazmıyor.Acaba doğru yerden mi sorguluyorum e-devletteki hangi birimden sorgulamak gerekiyor.Askerlik belgesi diye bi şey çıkıyor orası mı ? Link atarsanız çok makbule geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meb1907

Hocam geçen e-devlette sorgulamaştım 1 şubat yazıyordu şimdi herhangi bir tarih yazmıyor.Acaba doğru yerden mi sorguluyorum e-devletteki hangi birimden sorgulamak gerekiyor.Askerlik belgesi diye bi şey çıkıyor orası mı ? Link atarsanız çok makbule geçer.
    hocam arama yerine askerlik yazınca ilk çıkana basın askerlik durum gibi birşeydi sanırım. normalde belge çıkıyor ve tarih yazıyor bende 2 şubat yazıyordu şimdi sorgulama yaptığımda askerlik şubesine gidin diyor

okullar isimleri geç yolluyormuş sanırım, ben ders kayıtlarını bekleyeceğim eğer değişmezse 18-20 şubat gibi giderim şubeye.
    Tamamdır hocam teşekkür ettim.
  • aynı şey yazıyor bende de. şimdi ben bu sene hazırlıktayım, bi sene de mezuna kalmıştım, 99'luyum yani. ama seneye okulu dondurup ya da ders seçmeyip tekrar sınava girmeyi düşünüyorum. seneye askerliği tecil ettirmek mi gerekir? hiç tecil falan ettirmedim daha önce.

bir de bu sağlık hizmetleri falan nasıl oluyor dondurunca? ssk'mız kalkıyor mu? dondurmak mı iyi ders seçmemek mi? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 2020'ye hazırlanmak adına konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

aynı şey yazıyor bende de. şimdi ben bu sene hazırlıktayım, bi sene de mezuna kalmıştım, 99'luyum yani. ama seneye okulu dondurup ya da ders seçmeyip tekrar sınava girmeyi düşünüyorum. seneye askerliği tecil ettirmek mi gerekir? hiç tecil falan ettirmedim daha önce.

bir de bu sağlık hizmetleri falan nasıl oluyor dondurunca? ssk'mız kalkıyor mu? dondurmak mı iyi ders seçmemek mi? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 2020'ye hazırlanmak adına konuşuyorum.
    Bende null yazmiyor buyuk ihtimalle sizin okullar tecil ettirmis sizi.

Ben dondurmani onermem cunku dondurunca ogrenci sayilmiyorsun ve sgk dan bile yararlanamiyorsun diye biliyorum.
    Ben de 2020 icin hazirlaniyorum, hem bu donem hem de seneye ders kayitlarini yapip derslere girmeyecegim.(ilk donem hazirliktim bu donem bolume basliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 4 Şubat 2019; 23:52:28 >

hocam peki ders seçip derslere girmesek falan ne oluyor? dezavantajı nedir? böyle oluyorsa ve öğrencilikten faydalanabiliyorsak o zaman dondurma niye var ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hocam peki ders seçip derslere girmesek falan ne oluyor? dezavantajı nedir? böyle oluyorsa ve öğrencilikten faydalanabiliyorsak o zaman dondurma niye var ki?
    Bir farki yok ama bunu fazla duyurmamak lazim derslere girmezsen F ile kalirsin devamsizliktan ve sinavlara girme hakkin olmaz otomatik olarak 1 sene uzar okul.
    Donduranlar okulla hic ugrasmak istemeyenler.

Arastirmak lazim ama her okulda farklidir.

anladım hocam:d normalde biliyosun boun fen bilgisi öğretmenliği bölümündeyim ama bu sene boun ybs yazanıp bu işi kökten çözmek istiyorum. hazırlıkla zor gidiyor ama bakalım umarım başarabilirim ya

• quote:

anladım hocam:d normalde biliyosun boun fen bilgisi öğretmenliği bölümündeyim ama bu sene boun ybs yazanıp bu işi kökten çözmek istiyorum. hazırlıkla zor gidiyor ama bakalım umarım başarabilirim ya
    Umarim basarirsin hocam. Eger olmazsa seneye derslere kayit yaptirip sadece kutuphaneye giderek tum odagini boun ybs ye verip rahatlikla kazanirsin ama.

insallah hocam. umarım kenarından kıyısından da olsa bu sene girebilirim. yks edebiyat sorularına falan baktığımda bile gerçekten hiçbir şey çalışmadan iyi netler çıkarabiliyorum. şuan matematik kasıyorum sadece. fen temelim iyiydi zaten tyt konusunda sorun yaşamayacağım. tek sıkıntı matematik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.