ortalama kaç? |
Üniversitede kaç saat ders çalışıyorsunuz? (2. sayfa)

-
-
3.9
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oha
ben o kadar çalışıyorum 3.5 ya gelir ya gelmez.
-
3-5 saatten az bakıp 3.9 yapmak da ne biliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 8 Aralık 2022; 21:4:34 > -
Asıl olay 3 ve 4. sınıfta. O zaman yiğit kendini belli edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
genelde kafa hep dersle meşgul oluyor tüm gün, ama toplasan günde 3-4 saat
-
bence ortalamaya dikkat et, baya önemli.
la bizde de var öyle hayvani ortalama yapanlar ama kütüphaneden çıkmıyorlar.
-
4. sınıfa en kolay sene diyorlar. 3 zormuş baya.
-
Master, doktora yapmayacak adam için çok çok düşük olmadığı sürece bi önemi yok aslında. Ne gibi bir önemi var
-
ortalama alması zor zaten 3 5 dersim var, her sınav için 1-4 gün arası yoğun çalışma ve aralarda ödev
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son 1 1.5 haftadır calculus1 mt2 için ortalama 5 saat çalıştım, çok bir işe yaramadı maalesef :/
-
kolay diye işletmeye geçmeye düşünüyordum bi ara, zorluğu nasıl?
-
Hazırlıktayım sınavdan 2-3 gün önce çalışıyorum günlük ortalama 15 dk yapıyor sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sınava 5 günden uzun varsa hiç çalışmıyorum derse gidip ödevi yapmak fazlasıyla yetiyor. 5 gün kala da totalde bi 20 saat çalışarak sınava giriyorum 1 ders için. tabi bu dersten derse değişiyor ortalama olarak böyle
-
boğaziçinde 1.sınıf 1.dönem çalışma istiyor bence baya. ( Mat101, Econ101- Psy101- Soc101- Hist105- AD131 ) Sözel derslerin okuması ve ezberi çok. Hist dersinin hele angaryası hiççç bitmiyor. Matematiği de zaten mühendislerle aldığımız için sağlam çalışman lazım yoksa ortalama affetmez direkt.
Herkes çalışyor sağlam rekabet var bu bayağı dikkatimi çekti. Bir dersi çok çalışmasan biraz boşlasan direkt patlarsın izlenimi aldım.
İşletme 2-3-4 daha çok alan dersleri olduğundan daha kolay duruyor derslerin bazıları da çok sınav bazlı değil de proje sunum bazlı oluyor. Bir de bizim 3-4te seçmeliler de yoğun o yüzden istediğin alana yöneldiğin için pek kasıntı olmuyor. Hocalar da dersleri akşama doğru koyuyormuş staj falan yapalım diye.
-
Labların olduğu günler pek çalışamıyorum yorgunluktan. Onun dışındaki günler genel olarak 2 saat civarı. Sınavlara 10 gün kala mesai başlıyor tabii , 10-12-15 ... :)
-
Harbiden ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu ana kadar 20 saat oldugumu düşünürsek bu dönem
günde 12 dk falan ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X