Şimdi Ara

Universitede hazirlik okumak zaman kaybidir. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende hazırlık okudum, başda bende gereksiz dusunuyodum ama bu sayede erasmusa girmeden yurtdışına gidebiliyorum, tabi okuldan okula fark ediyodur ama erasmus sınavına girmeden gidebilmek gerçekden hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mech.engr kullanıcısına yanıt
    Hazırlık 1. dönemde bitti (muafiyet sınavı) şimdi 2. dönem için kaydımı dondurdum. Şu an rahatım şükür, ayrıca şu an için benim rahat olmamı sağlayacak bir dizi karardan ötürü pişman değilim. Benim gibi 1. dönemde hazırlığı bitiren arkadaşlarım 2. dönem lisansa geçtiler ve okula devam ediyorlar, tek ben kaydımı dondurdum. Bana garip gelen kısmıysa onların neden böyle yapmamış oldukları Bir dönemle ya da bir seneyle ben kaybedeceğim bir şeyim olmadığını düşünüyorum, gerçekten böyle olup olmadığını zaman gösterecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

senin beyin yapını merak ettim :D araştırılmalısın bence

sonrada vay efendim işssiz kalduooommm

" işsiz kalduooommm " yakınması değil benim ki güzel kardeşim anlayamamışsın tam olarak yakındığım olayı . Senin işsizlik ile ilgili bir yaran var galiba anlamadım ne alaka böyle bir yorum yaptın . Yok hayır liseliysen daha hiç devam etmeyeceğim konuşmaya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

Hazırlık 1. dönemde bitti (muafiyet sınavı) şimdi 2. dönem için kaydımı dondurdum. Şu an rahatım şükür, ayrıca şu an için benim rahat olmamı sağlayacak bir dizi karardan ötürü pişman değilim. Benim gibi 1. dönemde hazırlığı bitiren arkadaşlarım 2. dönem lisansa geçtiler ve okula devam ediyorlar, tek ben kaydımı dondurdum. Bana garip gelen kısmıysa onların neden böyle yapmamış oldukları Bir dönemle ya da bir seneyle ben kaybedeceğim bir şeyim olmadığını düşünüyorum, gerçekten böyle olup olmadığını zaman gösterecek...

Hocam ben iki yıl hazırlık okudum sen ne diyorsun . Bir yıl tabiki o kadar bir zaman kaybı değil . Benim yakındığım nokta hazırlıkta gereksiz yere öğrencileri zorlamaları ve hazırlıkta yıl tekrarı yapmak . Harbiden ağza bile komik geliyor yahu " hazırlıkta kaldım " . 5 yıllık okulu 6 yılda bitireceğiz iyimi. Ha ha. :)

En güzelini yapmışsın , kendine ayır o yarım dönemi kafanı dinle .

• Hazirlik okumak bölümü yuzde yuz ingilizce olanlar haric bildiğin zaman kaybidir

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

" işsiz kalduooommm " yakınması değil benim ki güzel kardeşim anlayamamışsın tam olarak yakındığım olayı . Senin işsizlik ile ilgili bir yaran var galiba anlamadım ne alaka böyle bir yorum yaptın . Yok hayır liseliysen daha hiç devam etmeyeceğim konuşmaya .

Belli neden sınıfta kaldigin iyiki sizin gibi adamlar varki bizlere örnek oluyo hadi yaylan şimdi

• quote:

quote:

quote:

Belli neden sınıfta kaldigin iyiki sizin gibi adamlar varki bizlere örnek oluyo hadi yaylan şimdi

Dur bakalım orada sincap . Daha hiçbirşeyden haberin yok kafana göre bir laf sokma çabaları içindesin. Biraz büyü yaşını başını al bundan bi 10 yıl sonra up'layalım konuyu ha ne dersin bakalım kim daha iyi bir konumda olacak ? Önce aç karnını doyur sonra gel burda millete işsizlikten bahset . Hadi canım benım dükkanın önünu kapatma .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mech.engr kullanıcısına yanıt
    Senin hazırlıkta 2. yılı okuman eğer derslere daha çok asılmanı sağladıysa bence iyi olmuş, her şerde bir hayır var derler. Fazla da kafana takma bence, geleceğine odaklan...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dur bakalım orada sincap . Daha hiçbirşeyden haberin yok kafana göre bir laf sokma çabaları içindesin. Biraz büyü yaşını başını al bundan bi 10 yıl sonra up'layalım konuyu ha ne dersin bakalım kim daha iyi bir konumda olacak ? Önce aç karnını doyur sonra gel burda millete işsizlikten bahset . Hadi canım benım dükkanın önünu kapatma .

Daha asagilik kompleksinden kurtulamamisin gelmisin ne diyosun baban amelelik yaptığı için senin gibi cocugu olmasi normal :) benden bir yas buyuksun bununda havasindasin beyine bak :) beyin olmadığı burdan belli yoksa kalmazdin hadi yaylan simdi yandan laf yeyip duruyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 12 Mayıs 2014; 13:15:55 >

• emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın babasının istanbulun yedi tepesinde dizili holdingleri var galiba ki bu kendini temize çikarma çabası nedir böyle ? Babam amele olsa da utanmazdım zaten bundan rahat ol dostum . Aşagılık kompleksi olan kim acaba sen mi ben mi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.