Şimdi Ara

Üniversitede hatta İstanbul’da hiç arkadaşım yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla yanlış anlama da bende İstanbuldayım istersen dışarı çıktığında falan bi pm at eğer müsait olursak bizim ortama alıştırırım seni genelde merter mc'de takılıyoruz. Ama biz üniversite öğrencisi değiliz bilgin olsun 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi aşmaniz lazim hocam,mesela okulun ilk gunu o cocugun yanima gelip sohbet etmemesi icin hic bir sebep yoktu.Ben lisede cok yalnizlik cektigim icin aynisi universitede de olsun istemedim daha aktif oldum .Üniversite arkadassiz geçmez hocam lise bile geçmiyor universite hiç geçmez.Cok güzel zamanlar kaciracaksiniz bu gidişle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebri ayni durumdayim ya baslayali 1 hafta oldu ben de ne arkadas ne cevre edinebildim zaten hemen yakin olamiyorum herkesle

Lisede cok guzeldi her sey ortam süperdi her şey Süperdi liseden dostlarım kardesim gibi mesela

Tek fark ben istanbuldan daha ufak bir yere geldim suan ortamim yok olacak gibi de durmuyor millet can ciğer olmus 1 haftada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrey.55 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Yalnızlık canıma tak ediyor :(

• oktoberfest O kullanıcısına yanıt
    Hocam konuşacak konu da bulmak lazım. Ne konuda konuşacaksın ki çok iyi tanımadığın biriyle

• Bizde de aynı hocam. Böyle tek olunca hayattan da zevk alamıyorsun.

• Mezun yalnızlığından iyidir...

Laf lafı açar hocam kimse size ozel gorelilik teroisini konusun demiyor.Zaten sohbetin coğu bos muhabbettir .Geyik yani.Konusacak konu bile bulamamaniz cidden yalniz oldugunuzu gosteriyor.Ama atlatirsiniz aktif olun yeter

• souzadegul S kullanıcısına yanıt
    İyi yanı yok. İkisi de kötü. Bir benzeri öteki teki hesabı...

• oktoberfest O kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim hocam ama pek ümidim yok gibi :/

• Ben de istanbuldayım ve 0 arkadaşım var, beraber takılmayalım mı? Takılmak için birine ihtiyacın yok. Git çamlıca tepesini gez, camiiyi gör, floryada bisiklet kirala sür, aşiyan mezarlığını gez vs. Vs.

• Strawberry Fields Forever kullanıcısına yanıt
    Mezarlık gezilir mi la.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Mezarlık gezmek için arkadaş grubum vardı. Bakırköy mezarında bir bey efendi ile tanışmıştık. Münir özkul'un cenazesini filme kaydediyordu. " bir şehrin tarihini anlamak, mezarlığını gezmekten geçer" demişti. Bu söz o kadar doğru ki. Ne zaman bi şehri, yeri gezsem mrzarlığına uğrarım. Bölgr halkının yaşanmışlıkları, önemli tarihi kişilikleri hakkınds birinci kaynaktan bilgiye ulaşırım.

Kanka beraber büyükadadaki ahşap yetimhaneye gidelim mi korkunçlu şeyler varmış orda

Gittim knk oraya. İçine girmeye çalıştık çit falan vardı hatta köpekler ve güvenlik vardı bölgede. Girilemediğini anlayıncs vazgeçtik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Ekim 2019; 2:8:56 >
    Olsun kanka denemen bile güzel.
    Başka öyle korkunçlu yerler varsa operasyon düzenleyelim ben her türlü varım

Hacıosman korusu'na gece gitmiştim. Hayatımfs unutamayacğsım korkunçlukta bir deneyimdi. 0 ışık, nrt 0 ışık. Sanki afrika balts girmemiş ormanındssın. Bizim gibi takılan başkaları vardı vs. Çok korkunç bi dneeyimdi.

• 20 milyonluk sehirde nasil yalniz kaliyosunuz la. Gidin insanlarla tanisin. Yalnizlik tercihtir kader degil.

• Üninin ilk 2 haftasındaki arkadaşlıklar bir daha asla devam etmez. 1 ay sonra yeni gruplar oluşmaya başlar. Sen illa bir gruba gireceğim diye kasma. Zamanla en güzel grup seni bulur

Tabi ama biraz alışman gerek zamanla kendine yakın birilerini bulacaksındır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.