Şimdi Ara

Üniversitede evden yemek götürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok mu abes olur beyler bide özel üniversitede burslu okuyorum

• üniversiteye gelip daha bunları aşamamış insanlar varsa etrafında zaten hemen uzaklaşırsın. o yüzden güzel bir insan turnusolu olur senin için.

özetle üniversitede de evden yemek götürülür açık ve net. hem sağlıklı hem daha ucuz. neden götürmeyesin ki?

şuan çalıştığım ofiste herkesin multineti var ama çoğu kişi evden getiriyor. ben de evden getirip mutfakta hazırlıyorum güzel oluyor.
  • Dürüst olayım plastik kap sefer tası vs. abes kaçar görünce bir ön yargı olurdu sandviç yapabilirsin ya da boş bir sınıf bulunabiliyorsa kafana göre takıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversiteye gelip daha bunları aşamamış insanlar varsa etrafında zaten hemen uzaklaşırsın. o yüzden güzel bir insan turnusolu olur senin için.

özetle üniversitede de evden yemek götürülür açık ve net. hem sağlıklı hem daha ucuz. neden götürmeyesin ki?

şuan çalıştığım ofiste herkesin multineti var ama çoğu kişi evden getiriyor. ben de evden getirip mutfakta hazırlıyorum güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 26 Ağustos 2019; 23:17:1 >
  • Abes falan olmaz. Böyle şeyleri komik falan gören insanlar hayatında olmasın daha iyi.
  • Ustteki arkadas cok guzel demis insan turnusolu olur diye.Ya kardesim ben bazen bilincli farkli konularda seyler yapiyorum turnusol gorevi gorsun diye.Sen gelmissin abes mi olur diyosun

• En iyisi devlet üni 4 çeşit sıcak yemek 3 tl

• Evden yemek götürsen laf atarlar ama yabancı dizilerde evden yemek getirenleri görünce vay be derler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf maddi durumu senden 3-4 kat iyi olan insanlar senin evden gelen yemeğini görmesinler diye yine maddi durumu daha kötü olan senin aylık 2-3 kat yüksek harcama yapman mantıklı mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.