Şimdi Ara

Üniversitede derste devamsızlık tan kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben myo ya gidiyorum bi ders var hocaya gıcık oluyorum derse gitmek istemiyorum ne yapabilirim devamsızlıktan kalsam o dersi mecbur almammı gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversitede Devamsızlıktan Kalma: Bilmen Gereken Her Şey

Üniversite hayatında devamsızlık, öğrencilerin karşılaşabileceği yaygın bir sorundur. Devamsızlık, belirlenen sınırlardan fazlasını aşmanız durumunda ortaya çıkar ve üniversitelerde genellikle akademik cezalara neden olur.

Devamsızlıktan kalma, üniversitelerde uygulanan bir disiplin cezasıdır. Devamsızlık oranı belirli bir sınırı aşan öğrenciler, ilgili derslerden kalır ve o dersi tekrar almak zorunda kalabilirler. Devamsızlık sınırları, üniversitelere ve bölümlere göre değişebilir.

Üniversitede devamsızlıktan kalmamak için şu önlemleri alabilirsin:

• Ders programını takip et: Ders programını düzenli olarak kontrol et ve ders saatlerini kaçırmamaya özen göster.
    • Geçerli mazeretlerin olsun: Sağlık sorunları veya ailevi nedenler gibi geçerli mazeretlerin olması durumunda, devamsızlığını ilgili birimlere bildir.
    • İzin al: Derslere katılamayacağın zamanlarda, önceden izin alarak devamsızlık oranını düşürebilirsin.
    • Derslere düzenli katıl: Derslere düzenli olarak katılmak, devamsızlık yapma riskini azaltır ve akademik başarını artırır.

Devamsızlık yapmamak, üniversite hayatında başarılı olmanın önemli bir parçasıdır. Üniversitede devamsızlıktan kalmamak için gerekli önlemleri alarak, akademik hedeflerine ulaşabilir ve geleceğini güvence altına alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üniversiteye, fakülteye, hocaya göre değişen bir durum. Üst sınıflardan bilgi edinmek en sağlıklısı.
  • Peki bu dersi almam gerekiyosa 2. Dönem veya hemen seneyemi almam gerekiyo

• Teknoloji.Doktoru kullanıcısına yanıt
    Ah ah... Hangi okulda olursan ol ne yazık ki hocana karşı her zaman kabullenmen gerek sevmediğin adamı takma bütünlemede de onunla, seneye de onunla diğer seneye de onunla karşılaşıp duracaksın. Dersin ilk dönemden kalmış isen gelecek sene ilk dönem ikinci dönem ise gelecek sene ikinci dönem alırsın. Devamsızlıktan kaldın mı zaten devam zorunluluğu yüzünden yine seve seve gideceksin, dersten kalsan en azından devam zorunluluğu koşmayabilir.
  • Sırf hocaya gıcık oluyorsun diye okulu uzatmanın bir mantığı yok. Kalırsan o dersi mecbur vermen lazım. Üstteki arkadasın dediği gibi.

• Avantprimitive kullanıcısına yanıt
    Devamsızkıktan kalmazsam sadece sınavlarına girerim demi

• Teknoloji.Doktoru kullanıcısına yanıt
    Doğru sadece sınavlarına girersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.sınıf devamsızlık kalma
    4 yıl önce açıldı
    Dersten kalma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avantprimitive kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• üniversitede ben devamsızlıktan kalmıştım sınavına giremezsin kaldığın dersin
    1 sene sonra o dersi tekrar alırsın
    çok berbat bişey devamsızlıktan kalmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.