Kocaelinde yazılım mühendislliği kazandım fakat babam aşırı muhafazakar bir insan olduğu için sadece 2 yurtta kalabileceğimi başka türlü ikna olmayacağını söyledi kendi başımın çaresine bakabilecek durumda değilim tügva ve ilim yayma cemiyetinin yurtlarından bahsetti sadece siyasi olarak ne kadar zor durumda olurum ve giriş çıkış saati olarak ne kadar sıkıdır kestiremediğimden çok endişeliyim ne yapmam daha iyi olur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingy23 -- 17 Ağustos 2024; 14:1:49 > |
Üniversite Yurtları Hakkında Yardım Lazım(tügva, ilim yayma cemiyeti)
-
-
Konuyu Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet kısmına aç herkes orada -
Sen hangi ildedin istanbuldaysan git gel yap bu kadar kasma -
siyasi kısmını bilmem ama genellikle yatsı namazından önce giriş yapman gerekiyor bu tarz yurtlara
-
Hocam elazığda yaşıyorum zaten uzağa gönderdiği için bu kadar katı davranıyor
-
Sağolun hocam aynı şekilde açarsam bi sıkıntı olur mu
-
Dostum peki bu bahsettiğin yerler cemaat evi gibi yerler mi yani? Tam olarak nedir hiç bilgim yok bu konuda.
Eğer öyle bir yerse sırf sıkı olsun diye öyle bir yerde kalmana gerek yok ki cidden sıkı alternatif yurtta vardır -
Hocam cemaat evinden ziyade 4 kişilik odalar şeköinde yurt namazlara falan özen gösteriyolar ve her hafta sohbet tarzı şeyleri oluyormuş belli giriş çıkış saatleri varmış ama bende tam bilmiyorum
-
o zaman once arastırmaya ne dersin bi arastır uzerine nedir ne degildir babanla da daha ayrıntılı konusursun
-
Hocam bu yurtların işleyişi hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor ben belki bilgisi olan arkadaşlar vardır diye konu açtım zaten
-
alternatifleri arastır istersen. yine giris cıkıs saati sıkı babana uygun ama bu sekilde kaygıların olmayacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECOalternatifleri arastır istersen. yine giris cıkıs saati sıkı babana uygun ama bu sekilde kaygıların olmayacak
Maalesef oldukça karışık bi durum hocam ama sağolun tavsiyeleriniz için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X