Selamlar, aklima takilan birkaç soru var. Sizlere de danismak istedim. Ben sinavda 3.107'nci oldum. iTÜ Endüstri geliyor ama ben hep bilgisayar istemistim. Daha geri siralardaki bilgisayarlari da tercih edip hem siralamama yazik etmek istemiyorum hem de zaten o kadar da iyi degiller. Ayni zamanda (TU Endüstri okurken geçebilecek olmama ragmen hazirligi okuyup hazirlik senesinde Goethe'ye yazilip almanca ögrenerek bir senede az buçuk (B1'dim en son ama 3 senedir hiç dokunmadim almancaya) olan almancami C1 seviyesine gikarmak gibi bir planim da vardi. Sonrasinda almanyaya gitmek için tabi. Ama bir senede hazirlik derslerine katilip ancak geriye kalan vaktimde almanca çalışarak bu seviyeye çıkarabilir miyim bilmiyorum. DolayIslyla aklima bir fikir daha geldi.
Türk Alman Universitesi Bilgisayar Müh. 11k'dan kapatmış. Orayi yazıp orada bir senede hazırlıkta almanca öğrenip de çok daha net bir sekilde Almanya'ya gidebilirim. Hem de istedigim gibi Bilgisayar Mühendisligi okumuş olurum. Ama siralamama yazik etmiş olur muyum böyle yaparsam bilmiyorum. Bir de hazirlikta almancayi halletmeme ragmen almanyaya gidememe ihtimalim var tabi. O zaman ITU'den mezun olmaktansa TAU'den mezun olmus olurum. Bu da yazik Olur yani siralamama.