Şimdi Ara

Üniversite sticker fiyatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
2
Favori
40.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim okulda 3 lira ama her girişte para veriyoruz. Ayrıca 11 den sonra full oluyor otopark mecburen valemsi adamlara vermek zorunda kalıyorum aracı. Hatta bazen onlarda bile yer olmuyor yarım saat turluyorum okulun etrafını.
  • Beyler yokmu şöyle tanıdık bi raklamcı.

Şu üstündeki parlak janjanlı şeydende yapabiliyolar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Atılım Üniversitesi Bedava çok şükür

aynen daha bugün yeni sticker aldım eskisi kötü olduğu için bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Yeditepe universitesi:
    Sticker 5 , otopark gunluk 2 lira, sabahtan gelmediysen yer yok, sticker olmayan park edemiyor
    Yurtta kalana ogrenci stickeri veriliyor boyle yuvarlak one yapistiriyorsun, onu almak bedava. Ama onunla da kampuste park edemiyorsun tee 400 metre otede dagin arkasindaki bir yere park ediyorsun.

Ayrica idari parsonel ve akademik parsonel etiketleri var, onlar da 400 metrelik yolun kenarina park ediyorlar. Kisacasi yol kenari onlara yol sonu bize.

Sticker 6, otoparka tek giriş ise 3 lira. Çıkarsan girerken yine alıyorlar.
  • gebze yüksek teknoloji enstitüsü ; öğrenci kimliğini okut geç.

zaten milyon araba sığar o araziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Bizim okulda 3 lira ama her girişte para veriyoruz. Ayrıca 11 den sonra full oluyor otopark mecburen valemsi adamlara vermek zorunda kalıyorum aracı. Hatta bazen onlarda bile yer olmuyor yarım saat turluyorum okulun etrafını.

Okuluda yazsaydın bari hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Beykent üniversitesi günlük 5 tl aylık 200 tl okul dışında 200 250 metre civarında 1 2 dakikada çekiyolar hemen mecburuz otoparka koymaya

gunluk dahami avantali oluyor yoksa benmi yanlis hesapliyorum,22 gun okul 110 lira part ucreti demek

evet günlük daha avantajlı, günlük bırakırken anahtar üstünde bırakıyosun, ama, yer aldığın zaman yerin oluyo ve duvara plakan asılıyo haliyle okulda bide şekil koyma durumu var, çoğu kişi sırf etiket olan plakası duvara asılsın diye yer tutuyo, hatta bitane eleman var 34 XX 01 ve 02 iki tane yer tutmuş e coupesi ve range sport u var hangisiyle gelirse yanlamasına iki araçlık yere park ediyo durum böyle olunca 200 de olur 300 de 500 de

• bence okulun arazisinde yer bulunabiliyorsa fazla fazla, ücretsiz olmalı. nitekim istanbul üniversitesi avcılar kampüsüne sene başında ücret ödemeden alacağınız araç kartıyla girebiliyorsunuz.

ama okulun arazisi dar, otoparkı küçük ise ücrete karşı değilim, arabaya yıllık vergi, muayene, sigorta nasıl ödeniyorsa, okul otoparkına da 100~150 lira civarında yıllık ücret alınması bence tepki çekecek bir durum değil. arabayla okula gidip gelecek öğrenciye koymamalı diye düşünüyorum.

benim de aracım var, 2 tl civarına metrobüsle gidip geliyorum fatih-avcılar arasını..
  • Cumhuriyet , 5 tl . Hastane otoparki kampusun disinda kaldigi icin almaya gerek bile yok 1 aydir stickersiz girip cikiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Bahcesehir uni. , otopark saatlik isliyor :D

o otopark bahcesehir universitesine ait degil ozel isteyen park ediyor oraya. zaten oglen 12 4 arasi full cekiyor giremiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonys

quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

bu konuda ODTÜ'nün eline kimse şu dökemez,
    sarı renkli öğrenci sticker fiyatı geçen sene 380 TL idi.. bu sene en az 410 TL olur..
    üstelik kontenjan sınırı var, geç kalan alamıyor... şaka gibi...

gerçekten 400lira nedir akademikle idari personel sembolik 10-15 lira iken öğrenciden bu kadar ücret alınması sadece öğrenci düşmanlığı

bazi universitelerin kampusleri cok buyuk olmadigi icin caydirici olmasi amaciyla yapiyorlar bunu ayrica okulun doner sermayesine de katkisi oluyor ufakta olsa madem arabasi var zengindir bu mantigi oldugunu zannetmiyorum

bakiniz kocaeli universitesi kocaman kampusu var ogrenci belgesi veya karti ile giriyorsun kafan rahat para mara da almiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Kadir Has üniversitesi.

Otopark bedava.

Sticker bedava.

Cücük kadar otoparktan da bir zahmet ücret almasınlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavlak

quote:

o otopark bahcesehir universitesine ait degil ozel isteyen park ediyor oraya. zaten oglen 12 4 arasi full cekiyor giremiyorsun

Okula ait ancak okul o sekilde isletiyor diye biliyorum :)

• quote:

quote:

quote:

yok ben bizzat sordum sahibini fln calisanlarla konustuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

bu konuda ODTÜ'nün eline kimse şu dökemez,
    sarı renkli öğrenci sticker fiyatı geçen sene 380 TL idi.. bu sene en az 410 TL olur..
    üstelik kontenjan sınırı var, geç kalan alamıyor... şaka gibi...

Harçlar kalktı ya bu sene 650 dayıyacaklarmış. Öyle söylüyorlar. Geçen sene zaten düz 400 değil miydi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse zaten okuldan sonra bir yere gidilmeyecekse yuruyorum okula , bahcesehirde okuyosan pazartesi goruselim :)

• Bilkent üniversitesi 2012-2013 araç pulu ücreti 100 TL dir. Her isteyen alamıyorum öncesinde bir oryantasyona giriyorsunuz sonra sınav yapıyorlar. sınavı geçenler başvurup parayı yatırıp alabiliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse zaten okuldan sonra bir yere gidilmeyecekse yuruyorum okula , bahcesehirde okuyosan pazartesi goruselim :)

kocaeli universitesi malesef :D arasira geliyorum kiz arkadasim orda okuyor ((: bolum nedir senin ?

• Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrenci bedava
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.