Şimdi Ara

Üniversite Sınavi İle Alakalı 5 Dknızı Ayırırmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    Öncelikle herkese iyi geceler.. Ben bu sene lise son ögrencisiyim. Üniversite sınavı var doğal olarak bu sene. Ben bir sene sınıfta kalarak tekrar yaptım. Bu nedenle benım yasıtlarım üniversite sınavlarına girdi ve onlardan aldıgım sözler hep aynı '' çok zordu , yapamadık '' çalısan da aynıydı çalısmayanda. Doğal olarak insan korkuyor. Şimdi bende endişeliyim. Her ailenin evladından bekledgi seyi benım ailem de benden bekliyor. Sınava giren arkadaslarımın cogu barajı bile geçemediler.

    Ben başlarda istanbul cevresinde okumak istiyordum. Ancak puanlara bakınca +300 - +400 puanları gorunce bütün hevesim , çalışma arzum bir anda yok oldu. Anladım ki İSTANBULDA okumak için ZENGİN olmak ŞART ! Zengin olmayanlar nadır , cok zorluklarla okuyabiliyor. Bende istanbul dışı Balıkesir , Mugla , Çanakkale , Edirne , Trakya gibi yerleri düşünüyorum. Aklımda her ögrenci gibi 4 yıllık üniversite hayalı var. Puanlar beni 2 yıllığa itiyor. Şimdi diyeceksiniz '' 2 yıllık okusan fayda olmaz '' diye. Ben de biliyorum ancak bir yandan aile baskısı , bir yandan kazanamama korkusu , bir yandan da kendi hayalllerim.

    Gerçekten neden bu ülkede bu kadar zor okumak. Avrupa'daki okullarda neden bizim gibi zor eğitim yok. Daha 18-20 yaşlarında ki ögrencilerin saçları bembeyaz olmaya baslıyor.

    Sizden ricam bana 2 yıllık üniversite kazansam nasıl hayatımı düzene sokabilirm. Bu arada SÖZEL öğrencisiyim. Radyo televizyon bölümünü istiyorum. Sanal alemde kendı radyom olmustur. Yayın yapmıslıgım var işi biliyorum az cok. Bıraz egitimle daha iyiside olabilir.







  • dostum çok bilgim yok. Muhakkak senin gibi dùşünenler vardır forumda onlar yardım ederler. Bilindik genel bir sey söylemem gerekirse. Neyi seviyorsan ona git. Devamı er ya da geç gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar dostum.
    Soyler misin. Yapanlar nasil yapiyor. Tr. Birincisi il birincisi felan olanlar nasil oluyor. 10 tane beyinmi var onlarda. Yada se in onlardan biseylerin mi eksik HAYIR.
    Heresy insanin kafainda baslar kafasinda bitter. Seni nasil dusunuraen oyle olur. Gecmisi maziyi sil bir kenara firlat. Birak endise yapma herseyi oluruna bnirak. Cok SISTEMLI CALIS. BIR DAKIKANI BOSA GECIRME. AYRICA HERSEY NASIP KISMET. DERS AYRIMI YAPMADAN TARIH OLSUN PSIKOLOJI OLSUN BUTUN DERSLERI CALIS. SENIN ARTIK SOKN SENEN. YAPACAK BIRSEYIN YOK. HE ASOSYALE MI BAGLICAM DIYE SORUYORSAN. EVET BAGLAMAK ZORUNDASIN. SENI ARKADAS KURTARMAZ. ILGHISAYAR KURTARMAZ. TELEFON KURTARMAZ. SENI ANCAK SEN IYI BILIRSIN. BIZ BILEMEYIZ. NEREDE NE EKSIGIN VARSA EN KISA ICERSINDE TESPIT ET. HEMEN BUGUN DERS CALISMAYA BASLA. YARIN DEIL. IKI SAAT SONRA DEIL. HEMEN BUGUN. BIR DAKIKAN BOS GECMEMESI LAZIM. ZENGINLIKLEDE ALAKASI YOK. DOGUDAN BI ADAM KOYDEN GELIYOR. IL BIRINCISI. O ZENGIN MI HAYIR. TEMELLE FILANDA ISI YOK. OKULUN SEVIYESIYLE ALAKASI YOK. INAN BEN CALISIYORUM SON SENE ICERSINDE. HEMEN TOPARLADIM. YAZIN YGSYI BITIR.

    UNUTMA. HICBIR BASARIYA CICEKLI YOLDAN YIDILMEZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StBurak -- 5 Temmuz 2012; 2:55:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • KONUDAN KONUYA ATLAMISIM KUSURA BAKMA:-)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StBurak

    Merhabalar dostum.
    Soyler misin. Yapanlar nasil yapiyor. Tr. Birincisi il birincisi felan olanlar nasil oluyor. 10 tane beyinmi var onlarda. Yada se in onlardan biseylerin mi eksik HAYIR.
    Heresy insanin kafainda baslar kafasinda bitter. Seni nasil dusunuraen oyle olur. Gecmisi maziyi sil bir kenara firlat. Birak endise yapma herseyi oluruna bnirak. Cok SISTEMLI CALIS. BIR DAKIKANI BOSA GECIRME. AYRICA HERSEY NASIP KISMET. DERS AYRIMI YAPMADAN TARIH OLSUN PSIKOLOJI OLSUN BUTUN DERSLERI CALIS. SENIN ARTIK SOKN SENEN. YAPACAK BIRSEYIN YOK. HE ASOSYALE MI BAGLICAM DIYE SORUYORSAN. EVET BAGLAMAK ZORUNDASIN. SENI ARKADAS KURTARMAZ. ILGHISAYAR KURTARMAZ. TELEFON KURTARMAZ. SENI ANCAK SEN IYI BILIRSIN. BIZ BILEMEYIZ. NEREDE NE EKSIGIN VARSA EN KISA ICERSINDE TESPIT ET. HEMEN BUGUN DERS CALISMAYA BASLA. YARIN DEIL. IKI SAAT SONRA DEIL. HEMEN BUGUN. BIR DAKIKAN BOS GECMEMESI LAZIM. ZENGINLIKLEDE ALAKASI YOK. ADAM ALLAHIN KURDU KALKIYOR DAGIN ETEGINDEN GELIYOR. IL BIRINCISI. O ZENGIN MI HAYIR. TEMELLE FILANDA ISI YOK. OKULUN SEVIYESIYLE ALAKASI YOK. INAN BEN KOPEKLER GIBI CALISIYORUM SON SENE ICERSINDE. HEMEN TOPARLADIM. YAZIN YGSYI BITIR.

    UNUTMA. HICBIR BASARIYA CICEKLI YOLDAN YIDILMEZ.

    O Allahın kürdü diyerek küçümsediğin adam ne zorluklar altında (kendi ağzınla söylemişsin) birinci oluyor. Senin gibi ileri zekalı arkadaşlarımızın da bakıp ibret alması gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy062 -- 5 Temmuz 2012; 2:52:07 >




  • HAKLISIN YA. PARDON. BIRDEN HIDDETLENDIM GERCEKLERI YAZIIM DEDIM. AYARI KACIRMISIM. KUSURA BAKMAYIN. DIKKATIMDEN KACMIS. USTELIK NIYETIM KUCUMSEMEK DEGIL.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten sözelden tercih yapacaksın otur çalış kardeşim bahanen yok zeki değilim diye o dediğin 300 400 puanları yapsa oturup ağlıycak çok da zeki ve çalışkan da olmayan birsürü insan var tarihse tarih edebiyatsa edebiyat çalışısan emin ol olur
  • başlık çok ilgnç :-) millet yeri gliyo 4. Seneye kalıyo tbikide veririz 5 dk nedir ki :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mısın ayrı bu bir

    şunu da artık kabul edin bu büyük bir yalan
    herkesin beyni eşit değil
    bir okuyuşta anlayan da var 5 kere okuyup anlamayanda

    bu yalan Tùrkiye de çok yaygın isteyen herhangi bir Tıp öğrencisine sorup herkesin beyin kapasitesinin bir olmadığını öğrenebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihaveaquestion -- 5 Temmuz 2012; 20:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam bak Ben Meslek lisesi mezunuyum eşek gibi ders çalıştım 3. senemde yine olmadı.Biz ne yapalım :-( Normal insanlardan kat ve kat fazla çalıştım ama teel olmayınca olmadı.Fırsatları kaçırma, istedigim bölümü kazanmak için neler yapmazdım ama olmuyor.4.sene yemi kalsam :-(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mısın ayrı bu bir

    ikincisi Allahın Kürdü dediğin adam 5 parası olmadan zor şartlarda bu sınavı kazanıyorsa
    senin utanman gerek beyin olarak ondan geri olduğun kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.