Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oziko

Kütüphaneye girdiğim ilk gün.

- Laptopumu açtım ve Instagramda ilk günümün fotoğrafını çekme gibi çaylakça fanteziler düşündüm.

- Hevesimi aldıktan sonra bir kaç görüntülü chat ardından speedtest'de 255 Mbps gibi bir değerle karşı karşıya gelmemle bayıldım, gözümü revirde açtım.

Mükemmel bir ortam, mükemmel altyapı, sınırsız eğlence, uçsuz bir kampüs, ODTÜ'de okumak, çok çok ayrıcalıklı bir şey. Spoiler bile vermek istemiyorum çünkü ilk gününün heyecanını kaçırmak istemem.

Resmen 2 ay gelmesin bana sabırsızlıktan öleyim onu istedin

• quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

ODTU de okumak en büyük hayalim , orayı kazananlardan nasıl hazırlandıklarını öğrenebilirmiyim ?

mesela burda bizim gibi takılıyorlarmıydı son yıl falan?
    lysden önceki 1 ay ne yapmalıyız?

12'ye geçtim.Dershaneden yeni geldim.2 de derse geçicem.

ben 11e geçtim daha ama düzenli çalışmaya başlamak lazım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Az genellemişsin, biraz daha genelle. Herkes aynı orada zaten değil mi? Mesela, okula siyaset hiçbir şekilde girmemeli diyen, yere bile çöp atmayan ben de dahil bütün ama bütün ODTÜ'lüler okulun duvarlarını yıkıyor değil mi?

Geçen bizim bölüm dekanıyla buluştuk, rektörün arabasını yaktık. (!)

Zeki insanların olmadığı demiş bir de

İstanbul fanboyu seni..

he he çok güldüm kardeşim ya oruç oruç odtü şu an Dünyanın en kötü üniversteleri arasında bunu araştırmalarda söylüyor.

• yıllardır anlatırlar bu Kampüsü her girişimde ormanda sevisen kupeli sac sakal karışmıs muhendislerden baska bir halt görmedim ha arkadasim cok eğitimi iyi oralara katılıyorum ama Kampüsten bir sey bekleme sapsan ordada sapsin gider kenyalilarla kanka olur soktan goflet alir iddaa bayinden cikmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ODTU de okumak en büyük hayalim , orayı kazananlardan nasıl hazırlandıklarını öğrenebilirmiyim ?

Konuyu açan arkadaş fizik bölümü diyor. Geçen sene 107binde kapatmış. Yani öyle ulaşılması falan zor değil. Ha diyorsanki ben kaliteli adam gibi mühendislik okuyacam o zaman çok düzenli ve disiplinli çalışma gerektiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

ODTU ODTU diyorlar cok modern bir yer sanmistim kampusu o kadar ovulunce ama binalar sınıflar falan dökülüyor. LYSye girdiğim gun buyuk hayal kirikligina ugramistim. :(

Yani? Tavsiye etmez misiniz?

Kendi fikrimi söyledim, diger devlet üniversitelerinin de farki olduğunu sanmiyorum.

Modern universite arayan Sakaryayi yazsin. Binalar super, göl manzarasi 10 numara...

• quote:

quote:

quote:

Türkiyede Boğaziçi,itü gibi harika iki üniverste varken,zeki insanların olmadığı odtü'de ne işin var önce bunu kendine sorman lazım tam bi özenti üniverstesi odtü,kendilerini 1980 li yıllardaki özgürdüşünen elemanlara benzetiyorlar,ama gidip polisten bi güzel dayağını yiyor,zamanında çok yürüyüş yapıldı bu ülkede millet idam edildi,onlar bile bu ülkeyi değiştiremedi iki kıçı kırık odtülümü değiştirecek.

Başbakanımızın ağzından çıkan tek kelime ile tüm odtülülerin üniverste okuma hakkı durdurabilir,neyinize güveniyorsunuz odtüde okuyan insanların özgüvenine hayranım,odtüde bence Devletin malına zarar verilmemeli adlı 4 yıllık bi bölüm açılmalı.

Az genellemişsin, biraz daha genelle. Herkes aynı orada zaten değil mi? Mesela, okula siyaset hiçbir şekilde girmemeli diyen, yere bile çöp atmayan ben de dahil bütün ama bütün ODTÜ'lüler okulun duvarlarını yıkıyor değil mi?

İstanbul fanboyu seni..

he he çok güldüm kardeşim ya oruç oruç odtü şu an Dünyanın en kötü üniversteleri arasında bunu araştırmalarda söylüyor.

Hangi araştırmalarmış onlar söylesene bi kardeş?

Linkleri atıyorum üstüne dikkat et

http://www.mezun.com/egitim-haberleri/universite/dunyanin-en-iyi-400-universitesi-arasinda-4-turk.html

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/23678969.asp

http://www.net-egitim.net/i/dunya-siralamasinda-turk-universiteleri-2012/

http://www.metu.edu.tr/tr/odtu-dunyanin-en-unlu-60-universitesi-arasinda

http://kkk.odtu.edu.tr/tanitim/19/dunya_siralamasinda_odtu.html

http://www.metu.edu.tr/tr/webometrics-2012-temmuz-siralamasi

Linkleri okuma, sadece göz gezdirsen yeter, İlk 400de 4 üniversite, ama ODTÜ birinci hep?

Bu sıralamalarla dünyanın en kötü üniversiteleri arasında diyelim hadi, fanboyu olduğun boğaziçi ya da itü nerede acaba?

• quote:

quote:

quote:

İstanbul fanboyu seni..

ODTÜ Dünyanın En Saygın Üniversiteleri'nde 60. sırada ve ilk 100'de hiç Türkiye'den üniversite yok.

Yetmedi mi?

ODTÜ World Reputation Rankings tarafından Dünya'nın ilk 100 üniversitesi arasına girebilmiş tek TÜRKİYE üniversitesi.

Dur daha ölmedin galiba.

Times Higher Education sonuçlarına mütakip "Dünya'nın En Ünlü Üniversiteleri" listesinde ilk 100'de. Aaa ne tesadüf, yine ilk 100'de olan tek TÜRK üniversitesi ODTÜ.

"Yav he he" diyorum.

• Konu yararlı.

Takipteyim.
  • hocam peki düzenli ve disiplinli çalışıpta istediğin sonucu alamamak mümkünmü ?
  • @Oziko hocam sizin bölüm neydi acaba?
  • @oziko ve @stormleon Odtü diye geberip duruyorsunuz,Australiada yada avrupanın en gelişmemiş ülkelerindeki en kötü üniversteler bile odtüden daha iyi odtü denilince bnm aklıma sex geliyor kusura bakmayın ama.

Türkiyenin bilime katkısı şu an 0,1 bile değil bunu araştırabilirsiniz Odtü dediğiniz kadar kaliteli olsa ülke gelişirdi,odtü Yahudilerin zamanında kurmuş oldugu bi politikadır aslında kesinlikle zaman kaybıdır devletin malına zarar verenlerde odtülüler şimdi bunlarmı bizim geleceğimiz oluyor adamlar daha isyan etmesini bile bilmiyor,Türkiyede başarılı olan insanların o üniversteye çekilmesi sağlanıyor bunların hepsi bi oyun çünkü bizdeki başarılı bilime yatkın gençlerin beynini uyuşturmak istiyorlar.

Türkiyenin en iyi iki üniverstesi şu an İTÜ VE BOĞAZİÇİDİR bu iki üniverste horward ve oxford üniversteleriyle yarışacak üniverstelerdir odtünün istatistiklerde bile hep iyi çıkması tamamen bi politikadır.

• Adam ya trol geçiyor yada bildiğin zebani la
    (Avatarın zebani olduğun konusundaki görüşümü tasdikler halde)

O değilde nasıl kötü bir ünv. dedin?Ne zaman çıkcan mağaradan?
  • quote:

hocam peki düzenli ve disiplinli çalışıpta istediğin sonucu alamamak mümkünmü ?

Öyle bir durumda var malesef. Birazda şansa ve sınav günündeki halinede bağlı ama çalışan %90 yapar emin olabilirsin.
  • Orası terörist yuvası ve onlar gibi düşünmüyor sıkıntı çekersin. Daha önce forumda birisi konu açmıştı, yurt odalarını tek tek dolaşıp Kcklıların açlık grevine destek vermeleri için tehtit etmişler. Ben de orda okuyan bir kaç arkadaşımdan buna benzer olaylar duydum.

Buna benzer çok olay var :http://www.uludagsozluk.com/k/odt%C3%BC-de-%C5%9Fehitlere-sayg%C4%B1-duru%C5%9Funa-pkk-engeli/

@hdloader11
    Al sana ağaçsız bozkır
     Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!)

• Hahahahhahahahahahahah

utkuhan ne komik adammışsın la valla..

ODTÜ diye geberip duran yok, itü boğaziçi diye geberip duran biri var, ve kalkmış odtüyü kötülüyor, özenti diyor vs diyor.. gaziyi de kötülesen ben aynı şeyleri söylerdim. ODTÜ dediğimiz kadar iyi olsa ülkeyi geliştirirmiş? İTÜ ile Boğaziçi napıyor o zaman hoca? Nolur bu kadar kötüleme artık şu okulu. İnsan kendini bildikten sonra gerisi fasa fiso, neredeyse 25000 öğrencisi mi ne vardı odtünün, ve hepsini aynı kefeye koyman o kadar sinir bozucu ki..
  • Peki bize, bulunduğumuz Illuminati üçgenine kaynak belirtebilir misin? Link olur, Melih Gökçek tweeti olur vs...

Nasıl bir oyunun içindeymişiz de haberimiz yok, senin tanımını yaptığın insanlar kim biliyor musun?

Doğu'nun karanlıklarındaki bir okulda sınav cevaplarının megafon ile anons edildiği binadan gelenler.

Peki bunu kanıtlayabilir miyim? Hayır.

Sen nasıl o komplo teorilerini kanıtlayamıyorsan ben de bunu kanıtlayamam. Tartışma kaynaksız ilerler, konu kaldırılır, işimize döneriz. Lüzumsuz.

• quote:

Hahahahhahahahahahahah

ODTÜ diye geberip duran yok, itü boğaziçi diye geberip duran biri var, ve kalkmış odtüyü kötülüyor, özenti diyor vs diyor.. gaziyi de kötülesen ben aynı şeyleri söylerdim. ODTÜ dediğimiz kadar iyi olsa ülkeyi geliştirirmiş? İTÜ ile Boğaziçi napıyor o zaman hoca? Nolur bu kadar kötüleme artık şu okulu. İnsan kendini bildikten sonra gerisi fasa fiso, neredeyse 25000 öğrencisi mi ne vardı odtünün, ve hepsini aynı kefeye koyman o kadar sinir bozucu ki..

Sinirlendiysen bana tokat at ciddiyim duruyorum karşında hocam affetme

• quote:

quote:

Hahahahhahahahahahahah

Nasıl bir troll çıktın sen böyle?

• quote:

quote:

Hahahahhahahahahahahah

Ver kardeşe kovasını, bidaha getirmiycem seni parka

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.