dun matematık sınavı vardı sınava girdim dusuk gelıcek muhtemelen zaten şartlı gecmektı amacım olmadı büte kaldım bugunde baska bi dersin vizesi bb y di finalinden 50-60 alıcaktım ama ortalama düşecegi için matematigi şartlı gecemıyordum bu yuzden boş kagıt verdim zaten bütlere gelicem diye dogrusunu mu yapmışım universite 1 .sınıfım
Boş kağıt verdiğin dersin bütünden yüksek alma şansın varsa mantıklı hareket yapmışsın derim.
guncelllll
öncelikle noktalama işaretlerini kullanmanı tavsiye ederim.sonralıkla eğer hoca boş kağıt vermenden gıcık olursa bütten bile geçemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: tekir21
öncelikle noktalama işaretlerini kullanmanı tavsiye ederim.sonralıkla eğer hoca boş kağıt vermenden gıcık olursa bütten bile geçemezsin.
Böyle birşeyin olma ihtimali yoka yakın, en azından benim okulumda.
Hocanın hatırlama ihtimali yok öncelikle, hatırlama sebebide yok, misal bizim Ünide tonlarca adam 0'a yakın alıyor. Çan 20 puan zaten.. AA bu adam boş kağıt verdi bunu geçirmiyim demesi mantıksızlık. 4x2 soru oluyor max zaten,kalem oynatamadığımız sınavlar oluyor ciddi ciddi, sınav çıkışı önünü göremiyorsun.
eğer bütte yapabileceğinden eminsen mantıklı hareket
dersi alttan alan arkadaş bu olayı yaşamış.geçen sene bütte toplarım diye boş kağıt vermiş. gözetmende dersin hocasıymış.sen bütünlemeye gelme, gelsende bırakırım demiş.
Hocayla gidip konuş derim , kredi yapmak için büte bıraktım falan de. Genelde gıcık olurlar boş kağıt verenlere.
Benim dünkü final sınavına çalışamadım zaten büt var dedim en fazla kaç alacam ki die girmedm 70 den aşağı kurtarmıyor o dersi ztn.Finalin mazereti olmadığı için büt var yani sorun olmaz büttende veremezsen en fazla alttan alısın
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_1912
Hocayla gidip konuş derim , kredi yapmak için büte bıraktım falan de. Genelde gıcık olurlar boş kağıt verenlere.
hocm boş kağıt derken 30 flan alırım
quote:
Orijinalden alıntı: sh25ll13
quote:
Sıkıntı yok o zaman , bütten geçerim diyorsan doğru yapmışsın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sh25ll13
quote:
Sıkıntı yok o zaman , bütten geçerim diyorsan doğru yapmışsın.
inş gecerim diye tahmın edıyorum ama ilk yılım oldugu ıcın butlere bu sıcakta gitmek koydu bana biraz 15 haziranda baslıyor
Bütler zor oluyor 3 kez büte girdim hepsi finalden zordu.
Finale çalıştığının 2 katı çalışmanı öneririm,keşke finale yeterli çalışsaydın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme