Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE7260CB -- 4 Aralık 2022; 20:48:6 >

• 7/8 büyüklüğünde deprem olması demek şehirde yüz binlerce ölü sırf depremden dolayı demek. sonrasında yasanacak yağma, hırsızlık, gasp, tecavüz gibi olaylarda da binlerce kişi ölecektir/zarar gorecektir. bu olaylar sırasında aklımıza gelecek en son şey üniversiteler olur muhtemelen. Dolar ikiye katlanır, BIST çöker, belki Yunanistan işgal etmeye bile çalışabilir. üniversitelerin hiçbir önemi yok o yüzden
  • Devlet üniversitesilerini çürük yapacaklarını sanmıyorum yıkılmazlar aw ama kalacağın ev/yurt için aynı şeyi söyleyemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aga istanbul üni 1933'te yapılmış üflesem uçar

• 7/8 büyüklüğünde deprem olması demek şehirde yüz binlerce ölü sırf depremden dolayı demek. sonrasında yasanacak yağma, hırsızlık, gasp, tecavüz gibi olaylarda da binlerce kişi ölecektir/zarar gorecektir. bu olaylar sırasında aklımıza gelecek en son şey üniversiteler olur muhtemelen. Dolar ikiye katlanır, BIST çöker, belki Yunanistan işgal etmeye bile çalışabilir. üniversitelerin hiçbir önemi yok o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt

kanka sen böyle deyince bi garip hissettim, olaya bu taraftan bakmamıştım. 1999'da taciz tecavüz hırsızlık yağma olmuş muydu, o zamandan bu zamana kültür olarak çok değiştik bir de sığınmacı falan da aldık büyük ihtimalle olur bu dediklerin

• cevre illerden, Anadolu'dan insanlar İstanbul'a yağma yapmaya geldi hocam sen neden bahsediyorsun . 

.

OHAAAA eskiden de aynıymışız hocam 20 sene geçti biz 20 sene geriye gittik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toplum ahlakı olarak hiç değişmedik ki ne 20 ne 50 nede 100 yıl önce farklıydık. Sadece teknoloji çok gelişti ve bu tür eylemleri daha fazla görmeye başladık o kadar . . 

• bu gerçekse beni s

• öyle bir şey olsa en son düşüneceğin ve dert edeceğin şey yıkılan okulun olur emin ol

• kanka valla mesleki dezenformasyondan olsa gerek, bu forumdakilerin aklına direkt sınav geliyor en küçük bir şey olsa

• Ben doğma büyüme Gölcüklüyüm. 99 depremi olduğu zamanki olayları hatırlamak bile üzücü ve korkunç

• Instagram beğeni kasma postu bu

• siyah arka planın önüne yazılmış renkli yazılı paragraf

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

umarım bir daha deprem haberi almayız hocam ama maalesef çok zor

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Hangi liseden mezun oldun hocam? Ben de Gölcük'lüyüm merak ettim :D

Geriye kalanlara katılıyorum da Yunanistan işgal eder ne hocam orta çağda mıyız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.