. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE7260CB -- 4 Aralık 2022; 20:48:6 > |
.

-
-
Devlet üniversitesilerini çürük yapacaklarını sanmıyorum yıkılmazlar aw ama kalacağın ev/yurt için aynı şeyi söyleyemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aga istanbul üni 1933'te yapılmış üflesem uçar
-
7/8 büyüklüğünde deprem olması demek şehirde yüz binlerce ölü sırf depremden dolayı demek. sonrasında yasanacak yağma, hırsızlık, gasp, tecavüz gibi olaylarda da binlerce kişi ölecektir/zarar gorecektir. bu olaylar sırasında aklımıza gelecek en son şey üniversiteler olur muhtemelen. Dolar ikiye katlanır, BIST çöker, belki Yunanistan işgal etmeye bile çalışabilir. üniversitelerin hiçbir önemi yok o yüzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka sen böyle deyince bi garip hissettim, olaya bu taraftan bakmamıştım. 1999'da taciz tecavüz hırsızlık yağma olmuş muydu, o zamandan bu zamana kültür olarak çok değiştik bir de sığınmacı falan da aldık büyük ihtimalle olur bu dediklerin
-
-
OHAAAA eskiden de aynıymışız hocam 20 sene geçti biz 20 sene geriye gittik
-
Toplum ahlakı olarak hiç değişmedik ki ne 20 ne 50 nede 100 yıl önce farklıydık. Sadece teknoloji çok gelişti ve bu tür eylemleri daha fazla görmeye başladık o kadar
bu gerçekse beni s
öyle bir şey olsa en son düşüneceğin ve dert edeceğin şey yıkılan okulun olur emin ol
kanka valla mesleki dezenformasyondan olsa gerek, bu forumdakilerin aklına direkt sınav geliyor en küçük bir şey olsa
-
Ben doğma büyüme Gölcüklüyüm. 99 depremi olduğu zamanki olayları hatırlamak bile üzücü ve korkunç
Instagram beğeni kasma postu bu
siyah arka planın önüne yazılmış renkli yazılı paragraf
-
umarım bir daha deprem haberi almayız hocam ama maalesef çok zor
-
Hangi liseden mezun oldun hocam? Ben de Gölcük'lüyüm merak ettim :D
-
Geriye kalanlara katılıyorum da Yunanistan işgal eder ne hocam orta çağda mıyız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

7/8 büyüklüğünde deprem olması demek şehirde yüz binlerce ölü sırf depremden dolayı demek. sonrasında yasanacak yağma, hırsızlık, gasp, tecavüz gibi olaylarda da binlerce kişi ölecektir/zarar gorecektir. bu olaylar sırasında aklımıza gelecek en son şey üniversiteler olur muhtemelen. Dolar ikiye katlanır, BIST çöker, belki Yunanistan işgal etmeye bile çalışabilir. üniversitelerin hiçbir önemi yok o yüzden
|
Benzer içerikler
- ayt 60 net kaç puan
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- dişte uzmanlık okurken maaş
- paragraf denemesi önerileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X