Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi icin Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl bir yerdir Ankara. Biraz anlatır mısınız iyi ve kötü yanlarını.

istediğim üniversite bilkent tam burslu

yorum yapmak isteyenler bu konudan devam ederse mutlu olurum:http://forum.donanimhaber.com/m_71203833/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71209430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku* -- 4 Şubat 2013; 13:38:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• hayır

• Anlatmam

• Ankara sabah 8 akşam 5 şehri kardeşim. Doğru düzgün pek bir meydanı yok en ünlüsü Kızılay orada apaçiden tut mendil satanına kadar dolu en ucuz çay 2 tl. Ulaşım açısındn rahat öğrenci 1.30 75dk içinde 3 aktarma yapabilirsin bedavaya. Trafik çok sıkıntı değil zaten metro var Tikisi apaçisii zibidisi kezbanı gayet bol bir şehir. Geldim 1 yıldır burdayım sıkılıyorum patlıyorum çatlıyorum hiçbir eğlence yok. Hayat avmden oluşuyor burda herkes özellikle hftasonu avmdedir özellikle Ankamall
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Ankara sabah 8 akşam 5 şehri kardeşim. Doğru düzgün pek bir meydanı yok en ünlüsü Kızılay orada apaçiden tut mendil satanına kadar dolu en ucuz çay 2 tl. Ulaşım açısındn rahat öğrenci 1.30 75dk içinde 3 aktarma yapabilirsin bedavaya. Trafik çok sıkıntı değil zaten metro var Tikisi apaçisii zibidisi kezbanı gayet bol bir şehir. Geldim 1 yıldır burdayım sıkılıyorum patlıyorum çatlıyorum hiçbir eğlence yok. Hayat avmden oluşuyor burda herkes özellikle hftasonu avmdedir özellikle Ankamall

Sakaryanın methini duydum orası nasıldır ya da kuğulu park, gençlik parkı gibi yerler?

• Bestekar gayet takılınabilir bir yerdir. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

quote:

Ankara sabah 8 akşam 5 şehri kardeşim. Doğru düzgün pek bir meydanı yok en ünlüsü Kızılay orada apaçiden tut mendil satanına kadar dolu en ucuz çay 2 tl. Ulaşım açısındn rahat öğrenci 1.30 75dk içinde 3 aktarma yapabilirsin bedavaya. Trafik çok sıkıntı değil zaten metro var Tikisi apaçisii zibidisi kezbanı gayet bol bir şehir. Geldim 1 yıldır burdayım sıkılıyorum patlıyorum çatlıyorum hiçbir eğlence yok. Hayat avmden oluşuyor burda herkes özellikle hftasonu avmdedir özellikle Ankamall

Sakaryanın methini duydum orası nasıldır ya da kuğulu park, gençlik parkı gibi yerler?

Sakaryada 1 hafta 2 hafta takılır sıkılırsın. Kuğulu parkının bi özelliği yok Tunalıda sıradan bi parktır. Gençlik parkıda işte her şehirde olan luna park farklı bir şey değil yani. Ankara arkadaşın dediği gibi avm şehri avmlerde eğlenebilirsin. Onun dışında en fazla Bahçelide bir kafeye girer 1 biraya 10 lira verip çıkarsın .

Ama bunlara ek olarak şöyle bir şey vardır : Ankara pavvon alemi bambaşkadır. Bi pavyona git eğlencenin dibine vurursun. Tabi Ankara oyun havalarını seviyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Wars -- 3 Şubat 2013; 19:33:12 >

• yaaw arkadaş bu diğer şehirden gelenler kendi memleketlerinde nabıyo anlamıyom. herkes ankara da yapılacak bişi yok diyo
  • kurban olun Ankara'ya.
    kızılaydan başka bildiği bi yer olmayan liseliler ve asosyal üniversiteliler kötülemeye bayılırlar ankarayı.

ha bi de şu geyiğe değinmek lazım >

Üniversite öğrencisi icin Ankara

düzeltme : sansür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 3 Şubat 2013; 19:38:29 >
  • @Bunun İçin Üye Oldum'a katılmıyorum, ulaşım konusunda.

Kalacağın yere ve okuluna bağlı olarak değişir. 2010'da hacettepeye girdim, okula ulaşım sıkıntısı yüzünden hayattan zevk alamaz hale geldim. Sabah 8:40'taki ders için 6'da kalkmak ve 7'den önce evden çıkmak zorundayım ki trafiğe takılmayayım. 5-10 dakika geciktiğim anda, trafik milimetre hesabı ilerliyor. Ayrıca 7'ye doğru çıksam da bir şey değişmiyor, dolmuşlar almıyorlar. Dolu geçenlere eyvallah ama boş geçip durmayan şerefsizler de var, bahaneleri de "polis ceza yazıyor". Nedense bir tek onların hatta yazıyor polis cezayı. Ulus'a giden dolmuşlarda milletin bir tarafı kapıdan sarkıyor neredeyse, o kadar dolu, hala durup yolcu almaya çalışıyor ve ona ceza yazan yok. Yersen işte... Ben ankarada yaşıyordum zaten, ben şehrimde okuyorum ama nasıl okuyorum... Şehir dışından gelip yurda-eve yerleşen arkadaşlarım benden daha iyi yaşıyorlar, hatta krallar gibi yaşıyorlar.

Dediğim gibi, kalacak yer ve okula göre değişir. Elvankent, etimesgut, eryaman, keçiören, etlik, pursaklar gibi semtlerde kalacaksan, ulaşımı rezildir. Ulaşımı çok kolay diyenler de genellikle çankaya, bahçelievler, kurtuluş, belki kolej veya ayrancı tafarlarında oturanlardır veya arabası olanlardır. Çankaya, bahçeli taraflarında oturacak düzeyde aylık geliriniz varsa, zaten sıkıntı yok demektir.

Bunların dışında, yapacak pek bir şey yok malesef. Bir süre sonra aynı barlara gidiyorsun, aynı avm'leri geziyorsun. Şehir dışında bir kaç güzel piknik alanı-göl var ama her zaman gidilmiyor. Hayat pahalı. Trafik berbat durumda. Her yerde metro yok!

Hep kötü örnekler verdim. İyi örnek ne verebilirim? Ankara işte, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 3 Şubat 2013; 19:38:21 >

• Ulaşımı çok rahat her keseye göre eğlenme imkanı olan yazları sıcak ve kurak kışları soğuk ve yağışlı bir yerdir ankara

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

yaaw arkadaş bu diğer şehirden gelenler kendi memleketlerinde nabıyo anlamıyom. herkes ankara da yapılacak bişi yok diyo

İstanbul'dan gelenlere hak veriyorum ama adam Karabük'ten gelmiş yapacak bir şey yok yeaa diyor.
    sosyal insana Ankara cennet gibi şehir.
    bazı insanları New York'a da götürsen burada yapacak bir şey yok der.
  • Okul yürüme 20 dakika keza kızılay da öyle
  • ciddi yorum yapanlara çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

@Bunun İçin Üye Oldum'a katılmıyorum, ulaşım konusunda.

Ben Gazide olduğum için Beşevlere ulaşım kolay Aynı evde Hacettepeye giden arkadaşım var o dersinden 2 saat önce çıkıyor evden ben 20dk önce Okula göre değişiklik gösterir. Genellikle sabah trafiğine kalmazsan rahat sanırım yada ben Yenimahalledee olduğum için akşam trafiği zorlamıyor beni diğer kısımları bilmiyorum Arkadaşın dediği gibi pavyon ortamı çok iyi diye duydum tabi o kısımda gözün varsa

Arkadaşlar beğenmeyenlere laf etmişte Allah aşkına neresi var? Kime sorsan Kızılay var diyor Kızılayda ergenler apaçiler abazalar mendil satanlar(ki satmak denirse ona resmen adama zorla veriyorlar) yok solcusu yok sağcısı basılı. En ucuz kafede çay 2-3tl(ki bardaklar small boy normal bardakta değil=. Tunalı var Bahçelide birkaç yer var hep oralara mı gidelm? Herkesin dilindee bir gençlik parkı geençlik parkı yanında 2 kızla gittin mi insanlığından utanır duruma düşüyorsun biriyle kanlı bıçaklı olmadan çıkabilirsen helal olsun. Ankara AVM şehridir kardeşim Ankamall Kentpark fln fistan. Herkes ordadır ulaşım kolay diyede genellikle Ankamall bir şeyde yok olsa bir şey demeyeceğim napıyorlar orada okadar onuda anlamıyorum. Arkadaşın dediği gibi şehir dışına doğru güzel piknik yapıalcak gezilecek yerler var fakat uzak öğrenci adamda gidemez kolay kolay oralara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunun İçin Üye Oldum -- 3 Şubat 2013; 22:32:11 >

• quote:

quote:

Ben Gazide olduğum için Beşevlere ulaşım kolay Aynı evde Hacettepeye giden arkadaşım var o dersinden 2 saat önce çıkıyor evden ben 20dk önce Okula göre değişiklik gösterir. Genellikle sabah trafiğine kalmazsan rahat sanırım yada ben Yenimahalledee olduğum için akşam trafiği zorlamıyor beni diğer kısımları bilmiyorum Arkadaşın dediği gibi pavyon ortamı çok iyi diye duydum tabi o kısımda gözün varsa

Etimesguttayım, hacettepe sıhhiye kampüsündeyim. Düşün işte durumumu.

Pavyon demeyelim. Farklı şeyler çünkü. "O kısımda gözün varsa" denmemeli bana kalırsa. Arkadaşlarınla gidip canlı müzik dinlerken alkollü-alkolsüz bir şeyler içilebilir barlarda. İlle gece biriyle dönmene gerek yok. Son yazdığımı yapabilmek ister miydim? Kesinlikle.

• quote:

quote:

quote:

Etimesguttayım, hacettepe sıhhiye kampüsündeyim. Düşün işte durumumu.

Pavyon demeyelim. Farklı şeyler çünkü. "O kısımda gözün varsa" denmemeli bana kalırsa. Arkadaşlarınla gidip canlı müzik dinlerken alkollü-alkolsüz bir şeyler içilebilir barlarda. İlle gece biriyle dönmene gerek yok. Son yazdığımı yapabilmek ister miydim? Kesinlikle.

Yani Genellikle hepsinin tabelasında pavyon yazıyor ama sadeece içkili danslı yerlerde bu isimle anılabiliyor içkiyle aram olmadığı için o kısımda gözün varsa dedim

• Yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi avm sehridir.Tek duzgun avmsi de panoradir bence

• quote:

Kalacağın yere ve okuluna bağlı olarak değişir. 2010'da hacettepeye girdim, okula ulaşım sıkıntısı yüzünden hayattan zevk alamaz hale geldim. Sabah 8:40'taki ders için 6'da kalkmak ve 7'den önce evden çıkmak zorundayım ki trafiğe takılmayayım. 5-10 dakika geciktiğim anda, trafik milimetre hesabı ilerliyor. Ayrıca 7'ye doğru çıksam da bir şey değişmiyor, dolmuşlar almıyorlar. Dolu geçenlere eyvallah ama boş geçip durmayan şerefsizler de var, bahaneleri de "polis ceza yazıyor". Nedense bir tek onların hatta yazıyor polis cezayı. Ulus'a giden dolmuşlarda milletin bir tarafı kapıdan sarkıyor neredeyse, o kadar dolu, hala durup yolcu almaya çalışıyor ve ona ceza yazan yok. Yersen işte... Ben ankarada yaşıyordum zaten, ben şehrimde okuyorum ama nasıl okuyorum... Şehir dışından gelip yurda-eve yerleşen arkadaşlarım benden daha iyi yaşıyorlar, hatta krallar gibi yaşıyorlar.

Dediğim gibi, kalacak yer ve okula göre değişir. Elvankent, etimesgut, eryaman, keçiören, etlik, pursaklar gibi semtlerde kalacaksan, ulaşımı rezildir. Ulaşımı çok kolay diyenler de genellikle çankaya, bahçelievler, kurtuluş, belki kolej veya ayrancı tafarlarında oturanlardır veya arabası olanlardır. Çankaya, bahçeli taraflarında oturacak düzeyde aylık geliriniz varsa, zaten sıkıntı yok demektir.

Bunların dışında, yapacak pek bir şey yok malesef. Bir süre sonra aynı barlara gidiyorsun, aynı avm'leri geziyorsun. Şehir dışında bir kaç güzel piknik alanı-göl var ama her zaman gidilmiyor. Hayat pahalı. Trafik berbat durumda. Her yerde metro yok!

Hep kötü örnekler verdim. İyi örnek ne verebilirim? Ankara işte, bilemiyorum.

2 sene Kecioren Yenimahalle Ataturk orman ciftligi taraflarinda yasadim suan Antalyadayim yasanmaz gercekten. Apacisi mi dersin, ultra kalabalik otobusler mi dersin, carpik kentlesme(her taraf beton yigini) Ankara'da. İyi yerleri de yok degil ama pahali tabi ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.