Şimdi Ara

Üniversite Öğrencilerine Ayda 1000 TL Haberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkan haberlere göre üniversiteliye bir defaya mahsus 12 bin liraya kadar para verilecekmiş. Aylık 200 lira olan burs 1000 tl olacak ama sadece 1 yıl için..

• No link no güven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    www. sondakika. com/haber/haber-universite-ogrencilerine-geri-odemesiz-12-bin-tl-6750911/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa150 -- 6 Aralık 2014; 12:39:01 >
  • Dünya daki üniversite öğrencileri ne kadar alacak
  • Dar gelirlilerin için o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üye

asılsız bir haber

hmm.. tutmaz bu konu
  • Haberi okudum. Dar gelirli arkadaslara verilecekmiş. Şato yaptırmak yerine tüm öğrencilere verilse daha iyi olurdu. Ayrıca doğruluğuna pek inanıyorum. Seçimler yaklaşıyor sonuçta. Hayırlısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan borçlar paçadan akıyor bi sonraki ay başını zorla çekiyoruz, memuruz diye bize bişey yok, bizde dar gelirliyiz arkadaş kirada otuyoruz vergimizi ödüyoruz, dağ gibi doğal gaz gelmesin diye montlarla oturuyoz evde ama yine bunların hiç birini yapmayanlara gidecek o paralar.(tabi herkes aynı değil, ihtiyacı olanlar var onlara lafım yok) o para benimde hakkım arkadaş, o adam ayda 1000 lira ile geçinecek ben 300 lira krediylemi geçinicem, iyiki üstümüzde bi tane dandik araba var çıkmıyor burs, hay ben böyle işin
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    durumu dar olmayıp burs alan arkadaşlar var yani pek sıkıntı yok bence. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Madem 12.000 TL bütçe ayırmışlar, bunu öğrenciye vermek yerine 12.000 TL'lik eğitim masrafını karşılasınlar ( Harç, kitap, yurtta ise yurt parası kirada ise kira masrafı,, yemek ticketı vs vs)

Böylesi öğrenci için daha hayırlı olur.Nakit olarak verilirse,verilen para alkole, sigaraya karıya kıza gider, öğrenciye katkısından çok zararı olur. Üniversite mezunu biri olarak konuşuyorum.

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Madem 12.000 TL bütçe ayırmışlar, bunu öğrenciye vermek yerine 12.000 TL'lik eğitim masrafını karşılasınlar ( Harç, kitap, yurtta ise yurt parası kirada ise kira masrafı,, yemek ticketı vs vs)

Böylesi öğrenci için daha hayırlı olur.Nakit olarak verilirse,verilen para alkole, sigaraya karıya kıza gider, öğrenciye katkısından çok zararı olur. Üniversite mezunu biri olarak konuşuyorum.

+1500
  • He yav he he tabi yasa çıkarılır gibi yapıp meclisten geçememiş gibi yapıp suriyelilere verilebilir orası ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Üniversite Öğrencilerine Ayda 1000 TL Haberi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.