Şimdi Ara

Üniversite Kayıt Dondurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuduğum bölümdeki iş imkanı zayıflığından ötürü tekrar hazıranmak istiyorum, 2. sınıf öğrencisiyim, "ya kazanamazsam?" diye tamamen bırakmak da istemiyorum. bu sene öylesine çalışmadan 2. kez girmiştim okul puanım düşmeden önce istediğim sıralamam mevcutmuş 35 bin öteye attı maalesef okul puanım düştüğü için. ben de 3. sene tekrar denemeye karar verdim kaydımı dondurup.

istanbul üniversitesinde okuyorum; e belli bi bahanem olması lazım bunun için. daha önce hiç kaydını dondurmuş olan var mı?

• Hangi bölüm ?
  • ben kaydımı dondurmadım, ders kaydını yaptım. hiç gitmedim okula, öğrenci bilgi sisteminden girince devamsızlıktan kalmış gözüküyorum.
    kayıt dondurmak için belge falan istiyorlar galiba. gerçi eğer sonra okula dönersen dondurmak çok daha avantajlıymış sonradan öğrendim. genel akademik başarı notunu kaldığın dersler olumsuz etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şizofrenn

Hangi bölüm ?

bölümümün adını söylemekten bile utanıyorum: hititoloji. master yaparsın, yüksek lisans yaparsın iyi bi bölüme diyorlar ama ben istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jestappp

ben kaydımı dondurmadım, ders kaydını yaptım. hiç gitmedim okula, öğrenci bilgi sisteminden girince devamsızlıktan kalmış gözüküyorum.
    kayıt dondurmak için belge falan istiyorlar galiba. gerçi eğer sonra okula dönersen dondurmak çok daha avantajlıymış sonradan öğrendim. genel akademik başarı notunu kaldığın dersler olumsuz etkiliyor.

eğer hiç okula gitmezsem ders kaydını yaptırıp; seneye tekrar 2. sınıftan başlayabiliyorum değil mi? ama dondurmak bu dediğin koşullarda daha mantıklı geliyor kulağa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlescandir

quote:

Orijinalden alıntı: şizofrenn

Hangi bölüm ?

bölümümün adını söylemekten bile utanıyorum: hititoloji. master yaparsın, yüksek lisans yaparsın iyi bi bölüme diyorlar ama ben istemiyorum.

Rahat ol ne utanması bu ülkede barajı geçemeyen binler var. Bu sene çalışırım, benim yerim burası değil, gerekirse sokak yüzü görmem diyorsan kal bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlescandir

quote:

Orijinalden alıntı: jestappp

ben kaydımı dondurmadım, ders kaydını yaptım. hiç gitmedim okula, öğrenci bilgi sisteminden girince devamsızlıktan kalmış gözüküyorum.

eğer hiç okula gitmezsem ders kaydını yaptırıp; seneye tekrar 2. sınıftan başlayabiliyorum değil mi? ama dondurmak bu dediğin koşullarda daha mantıklı geliyor kulağa.

aynen kaldığın yerden devam ediyorsun. ben okulu bırakacağım bi aksilik olmazsa tercih sonuçlarına göre etkisi nasıl olur tam bilmiyorum ama dediklerine göre eğer böyle komple kalıp tekrar alırsan o dersleri bazı sıkıntılar oluyormuş. eğer o istedikleri belgeleri verebiliyorsan dondurmak daha mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beatlescandir B kullanıcısına yanıt
    Ekonomik nedenler sebebiyle bırakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.