Şimdi Ara

Üniversite için her gün git gel 2,5 saat yol çekilirmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 gidersin 2 gidersin 3.gidilmez.Hergun 1.30 saat gidiş 1.30 saat geliş giderdim.Sırf trafikten her saat düşünürdüm derste de.Nasıl gidicem diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

2 senedir 2 saat gidiş 2 saat geliş yapıyorum

Hocam bende ankara eskişehir git gel yapcam hızlı tren ile.Hızlı tren 1bucuk saat , birde evden cıkmak ve eskişehire varıp tramvya binmeyide sayarsak en fazla 2,5saat gibi bişi oluyor.yani toplamda en fazla 5saatim yolda geçecek.Sizce zor olur mu yapması

dalga geçiyorsun demi?

yoo ciddiyim gayet

sabah kaçta kalkıp gideceksin merak ettim? Bence dayanılmaz o kadar yol bana mantıklı gelmiyor.

• Çekiliyor. Ben çektim 4 yıl. Zaman zaman lanet ediyorsun ama bir gün bitiyor. Tabii okulum 2 sene boyunca haftada 3 gün, 2 sene de haftada 4 gündü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuKaGa

Merhaba arkadaslar piri reis üniversitesini kazandım ama üniversiteye evden gidip gelcem sizce her gün 1 saat 15dk gidiş 1 saat 15dk geliş toplsm 2,5 saat yol çekilirmi :) bunun gibi bişey yspan varmi

Evim esenyurt iş yeri tuzla

Git gel 8 saat

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende ankara eskişehir git gel yapcam hızlı tren ile.Hızlı tren 1bucuk saat , birde evden cıkmak ve eskişehire varıp tramvya binmeyide sayarsak en fazla 2,5saat gibi bişi oluyor.yani toplamda en fazla 5saatim yolda geçecek.Sizce zor olur mu yapması

dalga geçiyorsun demi?

yoo ciddiyim gayet

Yapiyor musun hocam cok merak ettim

• Ben de 1 saatlik yoldu ama evden cikip gidene kadar 2 saat suruyodu yol. Dis hekimligi okumasam cekebilirdim belki ama o yolda malzeme tasi okul cikisi malzeme al vs cok zorlandim 1 ay yapabildim.

• gidilmez asosyal karşim

• Gidiliyor gidiyorum, aslında 20dklık yol ama otobüsle e-5 üzerinden gittiğim için yol 1s oluyor dönerken bazen iş çıkışına kaldığım için gerçi şimdi lastik geçiş ayağına tüm sahil yolunu kapadılar iş çıkışı olmasada acayip trafik oluyor 2 durak arasını 25dkda gittim geçen yürüsem 10dk, beni geç her gün 4s yol çekiyor sabah 8deki ders için 5te kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

ben direk gidis 2.5 sandım 1.15 iyimiş bugün kadıköyden pendiğe bile o sürede gidiliyor

Bende direk gidis 2.5 sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

quote:

quote:

quote:

quote:

dalga geçiyorsun demi?

yoo ciddiyim gayet

Yapiyor musun hocam cok merak ettim

Ben 2.ögretim oldugum için dediğim mantıklı geliyordu ama hazılık okuyacagımdan dersler sabahtan başlıyormuş.Yani benim en az sabah saat 6 da evden cıkmam lazımdı.O yuzden vazgeçtim bende

• Ben geçen yıl 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş yapıyordum.Zorlamıyordu beni.6 araç değiştiriyordum günde.Bu yıl biraz zorlanırım Ümraniye-Avcılar arası.2 saat gidiş 2 saat geliş olacak ama hayatta yurda çıkmam bu yolu çekerim.
  • İstanbul içi ise gayet makul. İndi Bindi 45 dakika burada.
  • Üniversitede okulun karşısinda evde kalma qeyfini denemeden mezun olma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.