Şimdi Ara

Üniversite Hayatı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankara da yasıyordum , kocaeli universitesini kazandım. Yurda kayıt olmadım. Istanbul kartal dan servislr gidiyorum. Simdi kyk cıktı. 5 kisilik oda. Servisden pahalı geliyor. Seneye eve cıkmayı dusunuyorum. Eve cıkacak arkadas bulmak icin yurda gideyim mi? Kayıt olursam tek sebebi bu olcak. Servisle giderken ev icin birileri bulunur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maddi durumun yeterliyse 1+1 aparta çık hiçkimse dışarda göründüğü gibi değildir gerçek yüzleri evde ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Maddi durumun yeterliyse 1+1 aparta çık hiçkimse dışarda göründüğü gibi değildir gerçek yüzleri evde ortaya çıkar.

Sonra sıkıntıdan ölsün

• quote:

Maddi durumun yeterliyse 1+1 aparta çık hiçkimse dışarda göründüğü gibi değildir gerçek yüzleri evde ortaya çıkar.

Apartlara bakmadım hic ama. Sistemi nasıl. Evden bir farkı yok di mi? Bir de fiyatı asagı yukarı nedir?

• quote:

1+1 de mi yaşıyorsun eğer öyleyse artıları eksilerini yazarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkagan

quote:

Apartlara bakmadım hic ama. Sistemi nasıl. Evden bir farkı yok di mi? Bir de fiyatı asagı yukarı nedir?

1+1 apartta kalıyorum fiyatı 750 lira elektrik+su+doğalgaz+internet dahil normal bir apartman dairesinden tek farkı biraz küçük olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 19 Ekim 2015; 20:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claderan

quote:

1+1 de mi yaşıyorsun eğer öyleyse artıları eksilerini yazarsan iyi olur

Temizlik,yemek vs bunlarla uğraşman gerek bunlar eksileri olabilir,artıları ise kişiden kişiye göre değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpçıların hayatı yok !!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.