Şimdi Ara

Unity3d ile alakalı bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Java bilgim var.Unity3d yi araştırıyorum.Script kısmında java bilgimin bi katkısı olur mu.

• En kötü ihtimal aşina olduğun bir syntax ile programlama yaparsın. Ama dil öğrenmekle yetmiyor maalesef temel kavramları (vector,matrix,quaternion vs..) öğrenmeden başlama bence. Teoriyle başla. Amazonda çeşitli kitaplar var. Kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim dediklerini dikkate alacağım.
  • Java bilgin varsa (veya java kodu yazabiliyorsan diyelim), çok faydası olur, arkadaşın dediği yapıları öğrenmek elbet önemli ama çok basit yapılar. Zaten bu tarz işleri basitleştirdiği için oyun motoru kullanıyoruz, yoksa java'da sen de bu tarz sınıfları oluşturabilirsin ama biraz zaman alır.
  • Unity3D - WalkerBoys
    http://www.walkerboystudio.com/html/unity_training___free__.html

Universite tamamladigim bir seri (+50 saat, Ingilizce), mukemmel bir seridir insani baslangic seviyesinden uzman seviyesine kadar goturuyor. Boyle bir serinin bedava olmasi beni cok sasirtmisti, seriyi hazirlayan 2 kisinin 20 yillik oyun gecmisi var ve bircok unlu oyunlarda yer almistir, parayla satilan bircok seriye 10 basar.

Javanin cok yarari vardir, programlama temellerini kapmissan, geriye kalan oyun gelistirme konseplerini ogrenmektir, oda cok uzun bir yolculuklur ve aylarini alir.
  • bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Unity3D - WalkerBoys
    http://www.walkerboystudio.com/html/unity_training___free__.html

Universite tamamladigim bir seri (+50 saat, Ingilizce), mukemmel bir seridir insani baslangic seviyesinden uzman seviyesine kadar goturuyor. Boyle bir serinin bedava olmasi beni cok sasirtmisti, seriyi hazirlayan 2 kisinin 20 yillik oyun gecmisi var ve bircok unlu oyunlarda yer almistir, parayla satilan bircok seriye 10 basar.

Javanin cok yarari vardir, programlama temellerini kapmissan, geriye kalan oyun gelistirme konseplerini ogrenmektir, oda cok uzun bir yolculuklur ve aylarini alir.

evet bu sene javayı okulda bitirdik. Class yapılarını, kalıtımı, arayüz,gui,dosya IO işlemlerini,inner classları, metodları, falan kısacası BASİC JAVA'yı bitirdim diyebilirim.Javascript'i bir inceledim çok da bir farkı yokBenim gördüklerimden.Derslere bir göz atacağım.Bölümüm ingilizce zaten çok fazla zorlanmıyacağımı düşünüyorum.
    Teşekkürler dersler için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.