Şimdi Ara

Unity öğrenmek istiyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Biraz yazılım öğrendikten sonra Unity'nin kendi sitesinde eğitim videoları var, projeli vs. oradan ilerleyebilirsin fakat biraz yazılım şart tabii tıkanmaman açısından. Sana tavsiyem C# öğrenirken, kodlamaktan çok nesne yönelimli programlamanın prensiplerini de yalayıp yutmuş olman olur, yazılım öğrenilirken en çok yapılan hatadır bunu öğrenmemek/atlamak. Eğer es geçersen bu tarz bir konsepti, Unity'de script yazarken ve eğitim videolarını izlerken zorlanırsın. Şimdiden kolay gelsin, ileride sorun olursa çekinme. Ben de yavaş yavaş öğreniyorum Unity'yi.

    İkimize de başarılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psiacron

    Biraz yazılım öğrendikten sonra Unity'nin kendi sitesinde eğitim videoları var, projeli vs. oradan ilerleyebilirsin fakat biraz yazılım şart tabii tıkanmaman açısından. Sana tavsiyem C# öğrenirken, kodlamaktan çok nesne yönelimli programlamanın prensiplerini de yalayıp yutmuş olman olur, yazılım öğrenilirken en çok yapılan hatadır bunu öğrenmemek/atlamak. Eğer es geçersen bu tarz bir konsepti, Unity'de script yazarken ve eğitim videolarını izlerken zorlanırsın. Şimdiden kolay gelsin, ileride sorun olursa çekinme. Ben de yavaş yavaş öğreniyorum Unity'yi.

    İkimize de başarılar

    Sağ olun hocam.




  • takıldığınız yerleri sorabilirsiniz arkadaşlar çok iddialı olmasam da 3 aylık bi unity tecrübem olmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venqeful905 -- 17 Şubat 2020; 2:47:14 >
  • Hocam programlama bilgisi olmadan oyun geliştirmek zor olur. Yani haritayı oluşturursun tabii ki, koyarsınız bir pawn oyuna; ama yaptıklarınız bununla sınırlı kalır. C++ ile ilgilenmenizi kesinlikle tavsiye ederim oyun motorlarına geçmeden önce. Kolay gelsin.
  • Burayı 5 sene sonra bi hortlatayım ee reis naptın .d @Dustywaffe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi ölmüş la

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.