Arkadaşlar unity üzerinden öğrenme amaçlı ufak bi mobil uygulama yapıyorum. Sanırım herşeyi kuralına uygun yapıyorum fakat apk build ederken bi hata alıyorum. Türkçe kaynaklarda bulamadım sebebini yabancı kaynaklarda da tam olarak sorun ne anlamayadım. Daha bu alana yeni girdim tamda bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hata aşağıdaki gibidir.
BİRİNCİ CommandInvokationFailure: Failed to re-package resources. See the Console for details. C:\Users\Eren\android-sdks\build-tools\24.0.0-preview\aapt.exe package --auto-add-overlay -v -f -m -J gen -M AndroidManifest.xml -S "res" -I "C:/Users/Eren/android-sdks\platforms\android-23\android.jar" -F bin/resources.ap_
Error building Player: CommandInvokationFailure: Failed to re-package resources. See the Console for details. C:\Users\Eren\android-sdks\build-tools\24.0.0-preview\aapt.exe package --auto-add-overlay -v -f -m -J gen -M AndroidManifest.xml -S "res" -I "C:/Users/Eren/android-sdks\platforms\android-23\android.jar" -F bin/resources.ap_
stderr[
] stdout[
]
Bende de malesef aynı hata var çözüm bulundu mu ?
Sorunu çözdüm ben hatayı yazarsan ve hangi sdklar kulu android studioda onları gösterirsen yardımcı olabilirim.
Dostum bana android studio içinde kurulu olan özellikleride atarmısın orada sorun vardı bende. Androidin hangi versiyonlarının özelliklerini indirmişsin yanında neler indirmişsin onlara bakmam gerek.