Şimdi Ara

unique item

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 59 lewel ardream wariour charıma unique takı dizcem yalnız dizerken +0 larında en az 10 str olması na bakıyorum ben sadece lupus u biliyorum sizde bildiğiniz unique itemları yazarsanız sevinirim str 10 düşük olanları yazmayın

• Str 10 altı olmasın diyorsan, sadece lupus tak git.Çünkü öyle bir takı bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 26 Mayıs 2007; 22:26:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

Str 10 altı diyorsan sadece lupus tak git.Çünkü öyle bir takı bulamazsın.

str 10 üstü dio
  • diamond ring
  • AOS (Amulet of Str)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuCq.ToR

quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

Str 10 altı diyorsan sadece lupus tak git.Çünkü öyle bir takı bulamazsın.

str 10 üstü dio

+0 ında 10str olsun diyo en az. Öyle kaç item var? Olanlarda Çok mu ucuz? En ucuzu Lupus Pendant.

[Kelime atlamışım arada anlam değişmiş pardon.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 26 Mayıs 2007; 22:26:41 >
  • Amulet of Str al +0 ı 15 str veriyo.Dual ring of courage ve dual warrior earing.We str5 veriyor ama hp bonus ve diğer özellikleri nedeniyle warrior ların en kıyak takısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xlazy1993

Amulet of Str al +0 ı 15 str veriyo.Dual ring of courage ve dual warrior earing.We str5 veriyor ama hp bonus ve diğer özellikleri nedeniyle warrior ların en kıyak takısı.

en kıyak sayılmaz we pe daha bence platinium earning(inş yanlış deildir)
    ayrıca dual ddr ve aos senin dediğine göre işini görür
  • Amulet of str alana kadar az daha para biriktirip lupus+2 alırsan sana daha faydası olur
  • Amulet of str 15 str 50 hp
    White Drogoon necklake 10 str hp bonusunu unuttum
    Lupus pendant 10 str 20 def. biraz resist

Diamond ring 10 str

küpe olarak +0 da 10 str ve üstü veren yok bildiğim kadarıyla onun için küpeleri normal +10 str yapabilirsin.

Belt olarak ta +0 da 10 str veren yok benim bildiğim ama belt of str +0 8 str 50 hp +1 10 str hp bilmiyorum.Onun için onuda +10 str kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 26 Mayıs 2007; 23:20:36 >
  • Amulet of Cursede güzel bir itemdir
    dex,str,healt,int,mp hepsine +10 verir.

hp -100
    mp -100 olmasina aldanmayin +10 lar onlari fazlasiyla tamamliyor hiçbir zaman eksiye düşmüyor. Dex bonusun +10 olmasi çok iyidir warriorda söylemem gerek yok belki ama silahla vurdugunuzda sekmemesini sağlar buda çok iyidir hepsi bu itemde mevcut.
  • amulet of str ile diamond ring var birde lupus baska +0 10 str veren unique yok
  • roc alabilirsin str 7 verio ama güsel item
  • bnce we cok gusel ama sn illa str diorsan lupus pentant alıcaksın 10str 20 def 30 lr resitance
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.