sadece üst başlık ve üni adlarını okuyan ben |
Ünileri sıralıyorum (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
naber hocam nasılsın
-
once iyi bir teknik direktor bulman lazım
-
herhangi bir üni yazılım mühendisliği hepsini tokatlar tabi gtü ne giriyorsan orası zaten stanfordanda iyi genç arkadaşlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nişantaşı nerde
-
Dijital projesine oyun yazmaya calisiyorum. Yazdigim oyunda 2. Oyuncu her 5 bardan birinin icinden geciyordu, duzeltmeye calistim su an hepsinin icinden iki oyuncu da geciyor
sizde isler gucler nasil
kendini kandırma ege daha iyi koü ve sakaryadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 26 Aralık 2021; 1:54:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kolay gelsin allah sabır versin
geçen sene C dersinde sokoban yazmaya çalışıyoduk buglardan kafayı yemiştik o geldi aklıma sen diyince, adamla kutuyu itiyosun bi bakmışsın kutu hem arkanda hem de ittiğin yerde falan saçma sapan. dersler iş güç ya,elektronikleri veriyoruz gibi de ilk defa bi dersten kalıcam galiba sinyaller sağolsun, analog communications kadar zor ders görmedim ben şuana kadar
-
sizin bölüm ne hocam?
-
Gece 3.40ta labdan çıkıp hallettik sonunda
Ama sabir diye bisey kaldi mi emin değilim
Bolum dersleri cok yoruyor harbiden yaw, kolay gelsin size hocam. Bizde bu donem dijitalde sinavlarda sapittiklari icin ortalalama allak bullak olucak
Neyse ki diğer derslerde talihsizlik yaşamadık
Daha iyi olur evet.
1 ligdeki ünilerde okumayan boşuna okumasın 2. Sınıf insan olmak için. Eziğin teki olmak için 4 5 sene çabalamak isteyen varsa buyursun uğraşsın. (Tıp hariçtir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiorem -- 26 Aralık 2021; 13:46:2 >
O puanı yapsan bile o okullara girmediğin için kafa yapısı olarak direkt alt sınıfta kalıyorsun zaten. Tıp okuduğun için kurtarıyorsun ama yine kötü bi durum değil.
Geçmiş olsuun, her bug eşsiz bir tecrübedir
aynı durumdayım, tam staj başvuruları öncesi rezil bi dönem geçiriyorum büyük talihsizlik. Hayırlısı bakalım, eyvallah çok fazla düşürmeden mezun oluruz bi an önce inşallah
Elektronik haberleşme müh
İtü mü?
Evet
kurtarıyorsam sorun değil
-
sizin sınavlar online olacak mı hocam sanırım sizin yurtlarda covid vakası artmaya başlandı gibi bir söylenti var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X