Şimdi Ara

Üni bırakmaya karar verdim, lütfen bakın bu netlerle lys devam etmeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu an 2. Sınıftayım ve üni okumaktayım.
    Bu yıl öylesine ygsye girdim aklımda bölümümü değiştirmek filan yoktu hep vizelere finallere çalıştım.
    Ama okulumda kötü şeyler yaşadım ve çok sıkıldım bunaldım
    diyetisyenlik okuyorum.
    Hem de son zamanlarda iyice atamamız azaldı moralim o yüzden de bozuk.

Hem sınıfı hem okulu hem şehri sevmiyorum ve tmden sınava hazırlanmaya karar verdim.

Mat temelim çok iyi neredeyse bütün konulara hakimim türev integrali çok seviyodum. Özel fen lisesinde burslu okudum.
    Edebiyat coğrafya çalışabilir miyim sizce? Yetiştirebilir miyim? Ygsden ortalama 100 net gelir diye tahmin ediyorum sosyal çözdüm.
    Türkçe 31 mat 32 sosyalden sadece dine ve bir kaç emin olmadığım soruya baktım fenden 22 soru işaretledim kısa görünenleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hukuk için çalışmalı mıyım doping hafızayla edebiyatı halledebilir miyim

• hukuk kazanmak o kadarda kolay değil temel önemli şuanda senin için
  • Selam
    Temelde bi şeyler var ben de edebiyat dersi gördüm lise 3e kadar.

2014 yılında sıfır sosyal çözmüştüm ygs 5 sıralamam 90bindi aynı şekilde edebiyat sınavına girdim bilerek hepsini salladım hiç boş bırakmadım yarısı yanlış yarısı doğruydu ona rağmen 50bine çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairlift -- 17 Mart 2016; 22:22:35 >
  • Eğer butun her seyi unutup tam anlamiyla odaklanabilecekseniz değistirebilirsiniz fakat tam odaklanmak cok onemli yapilamayacak bir sey degil cok calistiktan ve inandiktan sonra , mantiksal olarak da mümkün

• chairlift kullanıcısına yanıt
    Öyle tabiki ama istanbulda falan hukuk istiyorsan bir 48+ edebiyat yapman lazım. Benim demek istediğim onca zaman veripte istediğin olmazsa boşuna kendini hırpalamış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lychostene

Eğer butun her seyi unutup tam anlamiyla odaklanabilecekseniz değistirebilirsiniz fakat tam odaklanmak cok onemli yapilamayacak bir sey degil cok calistiktan ve inandiktan sonra , mantiksal olarak da mümkün

Sene başından beri çalışsaydım kendimi kötü hissederdim ama şu an çok hevesliyim daha yeni başlayacağım için. Umarım olur çünkü böyle bi risk aldım 29unda vizeler başlıycak özellikle de ygs5 30 bin ve altıysa hiç durmuycam bırakıp gelicem eve kardeşimle beraber hazırlanıcam o da 12. Sınıf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de hazirlik okuyodum bu sene ilk donemi bitirdim ygsye 2 ay kala okulu dondurdum calismaya basladim mühendislik okuyordum üniversiteyi pek sevmedim ondan dolayi okulu biraktim suan tm den hazirlaniyorum insallah hukuk fakultesi istiyorum hayirlisi olsun bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lychostene

ben de hazirlik okuyodum bu sene ilk donemi bitirdim ygsye 2 ay kala okulu dondurdum calismaya basladim mühendislik okuyordum üniversiteyi pek sevmedim ondan dolayi okulu biraktim suan tm den hazirlaniyorum insallah hukuk fakultesi istiyorum hayirlisi olsun bakalim

Hukuk için sıralama çekmek gerçekten çok kokay ygs 150-200bine kadar gidebilir gerçekten. Her şey edebiyat ezberine bakıyor inşallah istediğin olur senin de :)

• chairlift kullanıcısına yanıt
    Aynen öndeki sayisalcilardan kurtulunca baya kişi eksiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.