Şimdi Ara

Undisputed 2-3 tarzı dövüş filmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Undisputed 3
    Blood and Bone
    Never Back Down

Arkadaşlar yukarıdaki filmlerini benzeri film tavsiyesi verebilecek varmı??? Soruyu anakonuyada yaptım ama dikkate alınmadığı için buraya açayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 10 Kasım 2010; 19:38:09 >

• Yukarı
  • Fighting bunların yanında biraz daha duygusala kaçmış bir film fakat izlenebilir genede.

LİNK
  • undisputed UFC ile ilgili mi? Kafes dövüşü falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

undisputed UFC ile ilgili mi? Kafes dövüşü falan?

Kafes dövüşü değilde ringte geçiyor UFC sayılır.
  • jet li'nin oynadığı danny the dog filmini önerebilirim. İsmini yanlış yazmış olabilirim baya oldu izleyeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

jet li'nin oynadığı danny the dog filmini önerebilirim. İsmini yanlış yazmış olabilirim baya oldu izleyeli.

İzledim hocam yinede saol.

@The_BaD
    Listemdeydi hocam o film ilk sıralara aldım saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocam Spider Man 3 Kasıyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle undisputed 1'i de izlemeni tavsiye ederim. bunun dışında michael jai white'ın - undisputed 2'deki amerikalı boksör- başrolünde oynadığı ''blood and bone'' filmini önerebilirim. ayrıca ip man serisi, Legend of the Fist The Return of Chen Zhen(burda donnie yen oynuyor) bu film, bruce lee'nin oynadığı dist of fury'nin devamı niteliğindedir. 1994 yapımı fist of legend ise, fist of fury'nin remake'i olup başrolü jet li üstlenir. jet li'nin 90'larda oynamış olduğu filmleri izle. örneğin kahraman babam, defender, black mask gibi. bu filmler muazzam bir dövüş koreografilerine sahip. keza jackie chan'in filmleri de öyle. sözgelimi sammao hung ile oynadıkları filmlere bir göz at derim.
  • kesinlikle ip man
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.