Şimdi Ara

Undead Warrior Tank Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk kez WOW'da tank olarak oynuyorum. Undead bir warrior kasıyorum. Tank konusunda çok deneyimsizim. Genelde dungeonlarda ekip bana agro'nu kaybetme, agro'nu koru diye kızıyor. Bu konuyu bana bir açıklar mısınız?
    Agro'yu nasıl koruyabilirim? Agro'nun bitip bitmediğini nasıl anlarım?
    Tank konusunda bilgi sahibi arkadaşlardan destek bekliyorum.

• Tank karakterde agro kazanmasına yarayan skiller mevcut agro kaybedince bununla anında geri alırsın, agroyu takip etmek için addon olması lazımdı, nametableye bakıp agro kimde anlıyordun, curse da bulabilirsin dediğimi.
    Kolay gele.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Tidy Plates o addon, tanking için şart olan addonlardan.

Warrior tankda Thunder Clap vursan agroo tutarsın kolaylıkla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defansif stance'de shield slam, revenge, thunder clap, heroic strike vurduğun zaman kaybetmemen lazım.
  • Belli bir levela kadar clap dot bırakmadığı için 6saniyede vurmadığın mob kaçabilir, tab tab yaparak her vuruşu başka moba yapabilirsin mesela sorun kalmaz.
  • Cevaplar icin cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thunder clap vur sürekli, revenge falan takıl mutlaka defense stance de olmalısın. Single target bile vursan tüm moblar sana gelir. Birde levelın kaç bilmiyorum ama level atladıkça oyununu daha kolaylaştıracak pasif skiller açılacak, çok rahatlayacaksın o zaman. Mesela deep wounds. Yada revenge proc. Revenge seri bi şekilde cdsi sıfırlanıyo pat pat yapıştırıyon kafalarına süper bi skill

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage tower yardım lazım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.