Şimdi Ara

Uncharted Nerden başlamalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Bu oyunu bir tek benmi beğenmedim ya?

bende de aynı sorun var sürekli bir tekrar ediyor oyun kendini ikinci oyunun yarısına geldim ve bırakma kararı aldım

nesi tekrar ediyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Millet uncharted icin ps3 aliyor ps3 olupta uncharted oynanmaz mi

Hadi lbp falan olsa tamamda:D

Durduk yere lbp'ye laf atmanın sebebi ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Millet uncharted icin ps3 aliyor ps3 olupta uncharted oynanmaz mi

Hadi lbp falan olsa tamamda:D

Durduk yere lbp'ye laf atmanın sebebi ne?

Herkese hitap etmeyebilecegi acisindan dedim

genel olarak oyuncularin %95 i fps-tps-silahli oyunlar sevdigi icin yoksa lbp yi cok severim ve oynarimda
  • Uncharted serisine sondan baslamamani oneririm, karakter her oyunda kendini biraz daha gelistiriyor ve bu sebeple de 2'yi bile oynasan "ulan bu niye buraya tutunmuyor? bu adami neden boyle olduremiyorum?" gibi rahatsiz edici dusunceler olusacak kafanda ve sıkılıp kapatacaksin sonu bu olur. Ayrica sondan baslamak hic samimi olmaz, senaryoya onem vermemek anlamina gelir ki bu oyunlarin en iyi yani film gibi olmalari. Seriye sondan baslayacagina ac bi' fps oyun, oldur adamlari daha iyi yani. Saygilar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

2.oyundan başla.Uncharted 1 kadar boş oyun yok.Uncharted 2 kat kat daha iyidir.2-3 şeklinde yap

Katilmiyorum. 2'de hancer muhabbeti var, 1'de ise francis drake'in yuzugu ve icindeki kordinatlar falan, 3'te de yine yuzuk isin icinde. Dolayisi ile 2-3 hata olur, dusmana bile tavsiye edilmez =) dogru yol 1-2-3. Saygilar..
  • Unc3 ün fiyatı 150 lira zaten 1'i ve 2'sini 50-55liraya bulabilirsin bence imkanın varsa 1 inden başla hikayeler arası pek bağ yok ama daha zevkli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 19 Ocak 2012; 12:39:26 >
  • wikipedia dan karakterleri araştır.

Direkt 2 den başla, 2 ile 3 ün tadı başkadır.

3. oyun senaryo olarak 2. oyundan zayıftır.

3. oyun mp de olsun sp de olsun daha hantal bir yapıya sahiptir. 2. oyun 3. oyunda fps olarak daha iyi iş çıkarır, daha hızlı hareket edersin. Özellikle MP de .

3. oyun daha detaylıdır MP de, daha çok map vardır.
  • 2, Golden Abyss, 3, 1 sirasiyla oyna, cok mantikli.

Yani sorun cok sacma olmus yanlis anlama. Kronolojik sirasi neyse o sekilde oynaman gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

2, Golden Abyss, 3, 1 sirasiyla oyna, cok mantikli.

Yani sorun cok sacma olmus yanlis anlama. Kronolojik sirasi neyse o sekilde oynaman gerekmez mi?

Soru saçma olsa bu kadar insan cevaplamazdı, fakat senin için soruyu biraz daha açıyorum;

Oyundan, oyuna değişen bu kronolojik sırayı izlemek bazen zaman kaybı, bazen zorunlu olabiliyor.

Yukarı verdiğim iki örnek oyun'da sıralamayı izlemek zorundasın yoksa pek birşey anlayamıyorsun, fakat NFS The Run, Battlefield 3, vb. direk alabilirsin sıralamayı izlemek zorunda değilsin.

Uc serisi için bunu sormak istedim ve bayağı net cevaplar da aldım.

Herkese teşekkür ederim.

• Ben de çok duyuyorum adını,ama hiç bir fikrim yok oyun adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Ben de çok duyuyorum adını,ama hiç bir fikrim yok oyun adına.

kesinlikle oynamalısın oyunu. uc1-uc2 alabilirsin 60 tlye bulabilirsin ikisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0ril -- 19 Ocak 2012; 17:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Ben de çok duyuyorum adını,ama hiç bir fikrim yok oyun adına.

kesinlikle oynamalısın oyunu. uc1-uc2 alabilirsin 60 tlye bulabilirsin ikisini

Araştırırım biraz internetten,oyun ile ilgili bilgiler alırım.
  • Bugün biraz bakındım oyun merkezlerine, uc2 var ama uc1 yok, zaten "Bulamazsınız" dediler. 2.el veya internetten bakıcam sanırım.

ama karar verdim alıyorum bu oyunu, seri olarak.
  • quote:

quote:

quote:

bende de aynı sorun var sürekli bir tekrar ediyor oyun kendini ikinci oyunun yarısına geldim ve bırakma kararı aldım

nesi tekrar ediyor peki?

mühimmat olan bir yer bul müzik değişsin çatışmaya gir yürü yürü yürü mühimmat olan bir yer bul müzik değişsin çatışmaya gir yürü yürü yol kapalı sağa sola zıpla yolu geç aaa oda ne mühimmat ne müzikde değişiyor çatışalım o zaman bu böyle devam ediyor benim görüşüm bu amaç polemik yaratmak değildir

• quote:

quote:

quote:

quote:

nesi tekrar ediyor peki?

mühimmat olan bir yer bul müzik değişsin çatışmaya gir yürü yürü yürü mühimmat olan bir yer bul müzik değişsin çatışmaya gir yürü yürü yol kapalı sağa sola zıpla yolu geç aaa oda ne mühimmat ne müzikde değişiyor çatışalım o zaman bu böyle devam ediyor benim görüşüm bu amaç polemik yaratmak değildir

Counter Strike'tan mantıklı bir oyun değil mi en azından? Hiç müzik değişmeden çatışılanları da var Hikayesi sağlam, replikleri sağlam, aksiyonu sağlam, finali sağlam, girişi sağlam.
    Tahminim o ki hocam sen direkman 2'den dalmışsın seriye ki karakterimizin geliştirilmiş yetileri bile seni tatmin etmeye yetememiş ve oyunun yarısında kapatmışsın. Sürprizlerle dolu bi' oyun uncharted, tamam kabul ediyorum ilk oyunda ne zaman geçilemeyecek bir engel çıksa engelin tam yanında 1500'lü yıllarda İspanyolların ne hikmetse unuttuğu bi' barut fıçısı bulunuyordu .
    Ancak 2. oyunda bu tarz şeyler ortadan kaldırılmıştı mesela.
    Özellikle karakterin yapmacık olmayan, gerçekçi fiziği en bağlayıcı kısım, bi'yerlerden atlarken gerçek bir insanın elleri ayakları panik ve korkuyla ve tabi fizik kurallarıyla nasıl sallanıyorsa Drake'inkiler de öyle sallanıyor, yanına bi' el bombası düştüğünde suratındaki panik ile korku karışımı ifadeyi dahi görebilirsin ve sesindeki titremeyi duyabilirsin "oh, no! no! no! no!" gibi
    İlk oyunda devrilmiş bi' ağaç gövdesi üzerinden geçmemiz gerektiğinde sixaxis ile dengeyi sağlamaya çalışırken, ikinci oyunda tecrübeleri sayesinde buna gerek kalmadan ilerleyebilecek kadar geliştirdi bu karakter kendini, artık stealth kill dahi yapabiliyor daha ne yapsın bu adam oyuncuyu tatmin etmek için NaughtyDog benim gözümde UBISOFT'u tokatladı bu seri ile. Yeni oyunları The Last of Us'ı sabırsızlıkla bekliyorum . Ha son olarak Assassin's Creed Revelations var elimde U3 ile takaslamak istiyorum ilgilenen ve PS3 oyun takas konusundaki ilanımı görmemiş olan varsa diye yazma gereği duydum Saygılar..

• bence 2 den başla , 1 fazla iyi değil multi seçeneğide yok , istersen 1. sinin türkçe altyazılı filminin linkini atabilirim ordan izlersin bütün konu sanırım 1 bucuk saat falan sürü o , hem 1 e bosuna parada wermezsin , tabi yinede sen bilirsin bu benim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackthunder

quote:

quote:

quote:

quote:

nesi tekrar ediyor peki?

Counter Strike'tan mantıklı bir oyun değil mi en azından? Hiç müzik değişmeden çatışılanları da var Hikayesi sağlam, replikleri sağlam, aksiyonu sağlam, finali sağlam, girişi sağlam.
    Tahminim o ki hocam sen direkman 2'den dalmışsın seriye ki karakterimizin geliştirilmiş yetileri bile seni tatmin etmeye yetememiş ve oyunun yarısında kapatmışsın. Sürprizlerle dolu bi' oyun uncharted, tamam kabul ediyorum ilk oyunda ne zaman geçilemeyecek bir engel çıksa engelin tam yanında 1500'lü yıllarda İspanyolların ne hikmetse unuttuğu bi' barut fıçısı bulunuyordu .
    Ancak 2. oyunda bu tarz şeyler ortadan kaldırılmıştı mesela.
    Özellikle karakterin yapmacık olmayan, gerçekçi fiziği en bağlayıcı kısım, bi'yerlerden atlarken gerçek bir insanın elleri ayakları panik ve korkuyla ve tabi fizik kurallarıyla nasıl sallanıyorsa Drake'inkiler de öyle sallanıyor, yanına bi' el bombası düştüğünde suratındaki panik ile korku karışımı ifadeyi dahi görebilirsin ve sesindeki titremeyi duyabilirsin "oh, no! no! no! no!" gibi
    İlk oyunda devrilmiş bi' ağaç gövdesi üzerinden geçmemiz gerektiğinde sixaxis ile dengeyi sağlamaya çalışırken, ikinci oyunda tecrübeleri sayesinde buna gerek kalmadan ilerleyebilecek kadar geliştirdi bu karakter kendini, artık stealth kill dahi yapabiliyor daha ne yapsın bu adam oyuncuyu tatmin etmek için NaughtyDog benim gözümde UBISOFT'u tokatladı bu seri ile. Yeni oyunları The Last of Us'ı sabırsızlıkla bekliyorum . Ha son olarak Assassin's Creed Revelations var elimde U3 ile takaslamak istiyorum ilgilenen ve PS3 oyun takas konusundaki ilanımı görmemiş olan varsa diye yazma gereği duydum Saygılar..

ben bunlara bir şey demiyorum ki hocam ama sonuç aynı gene git git adam öldür. counter apayrı bir oyun onunda kendine göre mantıklı yanları var. şöyle örnek vereyim mesela bir splinter cell de bir deus exde aşamaya 3-4 farklı şekilde geçebiliyorsun ama unchartedda belli kalıplar var oyun seni özgür bırakmıyor ve dediğim konuya dönüyor olay

• UC bundle çıkacaktı en son, serinin ilk ve ikinci oyununu içeren tek disk,hala bir haber yok sanırım :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.