Selamlar bugün ininal kart ile Uncharted 4 pre order yaptım. Sorum şu para yı çekmede bir sıkıntı yaşanır mı ? kartta para var . bugün yeni eklediğim ininal kart ile avatar almayı denedim almamıştı ama bu parayı çekeceği ininal kart ile psn plus almıştım ve 1 senedir bu kart hesapta ekli. parayı çekmede sorun olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: eraycansallii
Selamlar bugün ininal kart ile Uncharted 4 pre order yaptım. Sorum şu para yı çekmede bir sıkıntı yaşanır mı ? kartta para var . bugün yeni eklediğim ininal kart ile avatar almayı denedim almamıştı ama bu parayı çekeceği ininal kart ile psn plus almıştım ve 1 senedir bu kart hesapta ekli. parayı çekmede sorun olur mu ?
psn bu sağı solu belli olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: hagiosmann
quote:
Orijinalden alıntı: eraycansallii
psn bu sağı solu belli olmaz
Arkadaş gerekli cevabı vermiş.
eskiden bu kartla psn'den alışveriş yapmıştım. bakalım şimdi sorun çıkartacak mı ?
Bir de ben cüzdana para ekleyeyim mi yoksa para çekim günü geldiğinde kendisi mi cüzdana para ekleyecek ?
ayın 8. de çeker maillerine bak sorun olursa mail gelir