Şimdi Ara

Uncharted 4 Pre order

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bugün ininal kart ile Uncharted 4 pre order yaptım. Sorum şu para yı çekmede bir sıkıntı yaşanır mı ? kartta para var . bugün yeni eklediğim ininal kart ile avatar almayı denedim almamıştı ama bu parayı çekeceği ininal kart ile psn plus almıştım ve 1 senedir bu kart hesapta ekli. parayı çekmede sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycansallii

Selamlar bugün ininal kart ile Uncharted 4 pre order yaptım. Sorum şu para yı çekmede bir sıkıntı yaşanır mı ? kartta para var . bugün yeni eklediğim ininal kart ile avatar almayı denedim almamıştı ama bu parayı çekeceği ininal kart ile psn plus almıştım ve 1 senedir bu kart hesapta ekli. parayı çekmede sorun olur mu ?

psn bu sağı solu belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Selamlar bugün ininal kart ile Uncharted 4 pre order yaptım. Sorum şu para yı çekmede bir sıkıntı yaşanır mı ? kartta para var . bugün yeni eklediğim ininal kart ile avatar almayı denedim almamıştı ama bu parayı çekeceği ininal kart ile psn plus almıştım ve 1 senedir bu kart hesapta ekli. parayı çekmede sorun olur mu ?

psn bu sağı solu belli olmaz

Arkadaş gerekli cevabı vermiş.
  • eskiden bu kartla psn'den alışveriş yapmıştım. bakalım şimdi sorun çıkartacak mı ?

Bir de ben cüzdana para ekleyeyim mi yoksa para çekim günü geldiğinde kendisi mi cüzdana para ekleyecek ?
  • ayın 8. de çeker maillerine bak sorun olursa mail gelir
  • İnşallah olmaz . Ne diyelim olursa güzel olur.
  • Para hesaptan eksilirse sıkıntı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 3: GOTY Secondary
    8 yıl önce açıldı
    until dawn Ps 5
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Para hesaptan eksilirse sıkıntı olmaz

Hesaptan derken ? Para şuan ininal'de . PSN hesabına mı yükleyeyim yoksa kartta mı kalsın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Para hesaptan eksilirse sıkıntı olmaz

Hesaptan derken ? Para şuan ininal'de . PSN hesabına mı yükleyeyim yoksa kartta mı kalsın ?

psn'e yüklersen garantilemiş olursun.
  • Eğer sipariş verdiyseniz kartta kalması daha doğru diye tahmin ediyorum.
  • Ayın 8'i olsun da çekerse çeker. olmadı psn ye atarım parayı öyle denerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.