Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de fiber kullanıyorum ama kağıt üzerinde mahallede fiber hat yokmuş. Daha sn de 10mb download ı göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde acaba day one güncelleme olucak mı acaba 5-10 gb. Onu bekliyip hepsini download etmek bir çırpıda daha mantıklı sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen hatlardan da olabiliyor yavaşlama.birde ps4 den deneyin isterseniz hız testini, download ı durdurup. Umarım anlık bi sıkıntıdır bu.
    Dip not ben kablolu bağladım cihazı her ihtimale karşı

• m.emr_e M kullanıcısına yanıt
    Ps4den hız testi yaptım 20mbps gördü indirmeyi ama şuan 48 saate çıktı tahmini indirme süresi
  • Evet araştırdım 5 gb day one patch var. En iyisi bekleyip hepsini bir anda download etmek. Birde onun inmasini beklemekle uğraşmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Normalde yazmam fakat, TR PSN diye bir durum yok. İngiltere PSN o aslında, sadece bize uyarlanmış hali. Ayrıca sözde "TR PSN"den alınan oyunların bize katkısı yok.

Sadece kutulu olarak TR'den alınan oyunların bize katkısı var. Zira bunu sony türkiye bizzat açıkladı geçen senelerde.

Hangi psn'den aldığımızın bir önemi yok yani, destek olmak isteyen kutulu olarak fahiş fiyattan almalı.

Katkısı yok derken, sadece Türk pazarına gelir olarak bir katkısı yok. Ama sonuçta Türkiye'den alındığı biliniyor ve satış rakamlarına Türkiye'den alınmış olarak yansıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.emr_e

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Beyler Pcden hız testik 22Mbps Ps4de 18.1Mbps fakat geceden beri 14 gb indirmemiş ne yapmalıyım?

bence sukredin hocam :)) 100mb kullaniyorum pc de 95 mb,xboxta 80-85 mb,ps4 te 20mb.. :)) beterin beeri var hocam.. :)

Hocam hızınız Mbps mi, Mb mi, Saniyede 100 mb ise harika.

hocam superonline fiber 100 mbps kullanicisiyim saniyede 9-10 mb ile veri cekiyorum..pc de ve xbox da 10 gb veriler ortalama 30 dakikada iniyor ama is ps4 e gelince ps4 te ortalama 2-3 mb ile veri indiriyor..

fatih hocam dns girdinmi hiz dusuyor bende dns otomatik..onun haricinde portlar falan hep acik ne kadar etkisi var hiza bilemiyorum..

• Kahraman saat 2 gibi bekliyormus spotcu arkadaslar

• Fatic kullanıcısına yanıt
    Cihazda boş alan mı azaldı aceba. Aklıma başka bişeyde gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

quote:

Normalde yazmam fakat, TR PSN diye bir durum yok. İngiltere PSN o aslında, sadece bize uyarlanmış hali. Ayrıca sözde "TR PSN"den alınan oyunların bize katkısı yok.

Sadece kutulu olarak TR'den alınan oyunların bize katkısı var. Zira bunu sony türkiye bizzat açıkladı geçen senelerde.

Hangi psn'den aldığımızın bir önemi yok yani, destek olmak isteyen kutulu olarak fahiş fiyattan almalı.

Katkısı yok derken, sadece Türk pazarına gelir olarak bir katkısı yok. Ama sonuçta Türkiye'den alındığı biliniyor ve satış rakamlarına Türkiye'den alınmış olarak yansıyor.

Hayır hocam sony mühendisleri mal, uk psn den olsa bile region ı türkiye den olanlar diye veri tabanı sorgusu çalıştıramıyorlar ve bunu raporlarına grafiklere koyamıyorlar.

• quote:

Ps4den hız testi yaptım 20mbps gördü indirmeyi ama şuan 48 saate çıktı tahmini indirme süresi

o konuda şanslıyım 4 saat yazıyor 35.030 inmiş durumda :)
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Yansımıyor. Bu durum geçen senelerde açıklandı dediğim gibi.

3 yıl önce açtığım bir konu, resmi ağızdan tabi ki bir şey yok ama yapılan yorumlara bakınız. Resmi açıklamayı bulursam özel mesaj ile atarım, konu amacından sapmasın;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84580933&p=1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler Pcden hız testik 22Mbps Ps4de 18.1Mbps fakat geceden beri 14 gb indirmemiş ne yapmalıyım?

bence sukredin hocam :)) 100mb kullaniyorum pc de 95 mb,xboxta 80-85 mb,ps4 te 20mb.. :)) beterin beeri var hocam.. :)

Hocam hızınız Mbps mi, Mb mi, Saniyede 100 mb ise harika.

hocam superonline fiber 100 mbps kullanicisiyim saniyede 9-10 mb ile veri cekiyorum..pc de ve xbox da 10 gb veriler ortalama 30 dakikada iniyor ama is ps4 e gelince ps4 te ortalama 2-3 mb ile veri indiriyor..

fatih hocam dns girdinmi hiz dusuyor bende dns otomatik..onun haricinde portlar falan hep acik ne kadar etkisi var hiza bilemiyorum..

Ben uydunet sorunu sanıyordum. Superonline da da varsa bu ps4 sorunudur. Çok enteresan. Ben dns i ttnet yapınca bir süre hız yükseliyor ama gene sonra yavaşlıyor. Rezalet bir durum.

• alican88 kullanıcısına yanıt
    O zaman dns ayarı çok da etkili değil. Altyapı meselesi kaliteli bağlantı olmayınca 3mb a mecburuz. Ne zaman altyapıyı düzelteceklerse

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

quote:

quote:

Hayır hocam sony mühendisleri mal, uk psn den olsa bile region ı türkiye den olanlar diye veri tabanı sorgusu çalıştıramıyorlar ve bunu raporlarına grafiklere koyamıyorlar.

Keşke veri tabanı tutabilseler. Türk oyuncuların aslında nekadar aktif olduğunu, orijinal oyuna nekadar destek verdiğini görebilseler. Bu sayede türkçe dublaj olmasa dahi türkçe altyazı ile oynasak oyunları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

quote:

quote:

Keşke veri tabanı tutabilseler. Türk oyuncuların aslında nekadar aktif olduğunu, orijinal oyuna nekadar destek verdiğini görebilseler. Bu sayede türkçe dublaj olmasa dahi türkçe altyazı ile oynasak oyunları

Bu imkansız. Veri tabanı tutmada oluşturmadan hiç bir işlem olmaz, login ,kayıt, satın alma işlemleri dahil. İllaki tutyorlardır ve bu raporlara yansır. Aksi düşünülemez böyle bir olasılık yok. Zamanında yapılan yanlış anlaşılan açıklamadır yada soru yanlış anlaşılmıştır.

Bir diğeride türkiye de konsol oyunculuğu lüks ve fakir bir ülkeyiz. Maalesef sayımız çok az. O yüzden dilimizde oyunlar göremiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Kahraman saat 2 gibi bekliyormus spotcu arkadaslar

yarına kalır o :P

• Son 9 gb :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Avrupa'daki tüm PS Store'ların merkezi İngiltere. Bu sadece TR PSN'e özgü bir şey değil. Almanya, İspanya, İtalya, Rusya vs. hepsi aynı. Sony senin kaç dk. oyun oynadığını, kaç dakika arkadaşınla konuştuğunu, oynadığın son online karşılaşmanın kaç dk. sürdüğü gibi tüm bilgileri kaydediyor. Elbette TR PSN'de yapılan satışların da bir etkisi olacaktır. Yoksa Sony TR PS Store'dan dijital olarak satış yapmaz, tüm oyunları kutulu olarak satardı.

• Bende kadıköy world pc aradım 1 gibi arayın tekrar belli olcak dediler. Bu kadar kuralsızlığın olduğu ülkede işimiz düşünce herkesin kuralcı takılması koyuyor insana:)
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.