Şimdi Ara

Uncharted 3 Ve Gt 5 türkce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bugün siparişini verdigim iki oyun unc.3 ve gt 5.her iki oyunda sıfır ve türkce 143 tl gibi bir rakama aldım ayrıca gg yüzde 10 maxi puanla 130 tl gibi bir rakama geldi.fiyat cok sıcak bı fırsat gibi gözükmesede makul fiyat gibi. Sizlerinde yorumlarini almak ve ihtiyacı olan arkadaslara fikir olabileceği düşüncesiyle konuyu actım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darwin9

Evet arkadaslar bugün siparişini verdigim iki oyun unc.3 ve gt 5.her iki oyunda sıfır ve türkce 143 tl gibi bir rakama aldım ayrıca gg yüzde 10 maxi puanla 130 tl gibi bir rakama geldi.fiyat cok sıcak bı fırsat gibi gözükmesede makul fiyat gibi. Sizlerinde yorumlarini almak ve ihtiyacı olan arkadaslara fikir olabileceği düşüncesiyle konuyu actım...

fiyat gercekten iyiymiş 130 tl den hesap edersek unchartedı 50 tl de gt5 desek fiyat iyi hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darwin9

Evet arkadaslar bugün siparişini verdigim iki oyun unc.3 ve gt 5.her iki oyunda sıfır ve türkce 143 tl gibi bir rakama aldım ayrıca gg yüzde 10 maxi puanla 130 tl gibi bir rakama geldi.fiyat cok sıcak bı fırsat gibi gözükmesede makul fiyat gibi. Sizlerinde yorumlarini almak ve ihtiyacı olan arkadaslara fikir olabileceği düşüncesiyle konuyu actım...

Nerden aldın? Fiyat bayağı iyiymiş.Sony'e gittiydim Unc3 almak için 150 tl değer biçti herif,bende almadıydım.Kaç ay oldu hala fiyat düşmemiş.
  • gittigidiyor üzerınden worlbazaardan yaptım alışverişi.maximum kart sahiplerinide bu ay %10 maxipuan avantajı oldugundan fıyat ıyı duruma gelıyor 2 oyun ıcın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    3 yıl önce açıldı
    Uncharted 4 ve PES 21 alınık
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.