Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
61.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • burda boş boş konuşacağınıza açın bi kitap okuyun

GEÇEN HAFTAKİ OYUN İÇİ ÇAKIŞMALAR, BAĞLANTI KOPMALARI YÜZÜNDEN BU HAFTA VOL4 ÜN TEKRARINI YAPIYORUZ.

SON KATILIM ZAMANI 14 NİSAN 2011'DİR. BU TARİHTEN SONRA. KATILIM YAPACAKLAR ALINMAYACAKTIR.

14 NİSAN 2011 AKŞAM SAAT 20,00-21,00 GİBİ KURA ÇEKİMİNİ VOLKAN ARKADAŞIM YAPACAKTIR.

MAÇ SİSTEMİNİ KATILIM SAYIMIZA GÖRE BELİRLİCEZ.

ŞİMDİDEN HERKEZE İYİ EĞLENCELER.

@MUSTAFA DHDEN KATILIM YAPACAKLARI SEN FACEDE BİLDİRİRSİN. ONA GÖRE KADROYU ÇIKARALIM

EVENT GEÇİCİ BİR SÜRE İPTAL OLMUŞTUR. AÇIKLAMA YAPILACAKTIR.

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atnger -- 12 Nisan 2011; 12:36:45 >

Asus GT301 kasa-AMD 5600-Asus Prime B450M KII-Asus TUF RTX3060 Tİ
  • Tamamdır. DH ekibinden katılacakları bekliyorum =)

Orijinalden alıntı: PracticeMan
    Tamamdır. DH ekibinden katılacakları bekliyorum =)

Yaklaşık bir haftadır evden uzaktayım,yarın kısmetse evdeyim.Beni de yazabilirsin,pek face'e girmiyorum,buradan takip ederim.
  • DH Team Vs Facebook Team olursa süper olur :)

1. PracticeMan
    2. raifkokten
    3.
    4.
    5.

face grubu yener gibi geliyo bana.

ayrıca ordaki sistem c. tesi günü patates oldu. birimiz kopuyo geri geliyoruz. adam çakışmasından dolayı giremiyo partye falan. ordaki sistemi değiştiricez. akşam skype gel yöneticiler olarak konuşucaz. nasıl bir organizasyon yapalım diye. saat 21.00 gibi

• PracticeMan üstadım bu kart olayı vardı oluşturamamıştınız bende denemiştim olmamıştı ama az önce bir deneyeyim dedim bu sefer oldu şansıma buyrun buda linki:http://naughtykennel.com/u2sc/n/BLADE6192.png bu arada arkadaşlar ben uncharted 2'de sizlerlen hiç oynayamıyorum psn'lerinizi bende dolana kadar ekleyeceğim ama illa ekleyemediğim arkadaşlar olacaktır benim psn'de pek yer yok çünkü o yüzden ekleyemediğim arkadaşlarda beni eklerlerse sevinirim psn'nem imzamdadır

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 12 Nisan 2011; 20:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atnger

@practiceman

face grubu yener gibi geliyo bana.

ayrıca ordaki sistem c. tesi günü patates oldu. birimiz kopuyo geri geliyoruz. adam çakışmasından dolayı giremiyo partye falan. ordaki sistemi değiştiricez. akşam skype gel yöneticiler olarak konuşucaz. nasıl bir organizasyon yapalım diye. saat 21.00 gibi

Raif i ve beni hafife alma derim :D

Orijinalden alıntı: BL@DE

PracticeMan üstadım bu kart olayı vardı oluşturamamıştınız bende denemiştim olmamıştı ama az önce bir deneyeyim dedim bu sefer oldu şansıma buyrun buda linki:http://naughtykennel.com/u2sc/n/BLADE6192.png bu arada arkadaşlar ben uncharted 2'de sizlerlen hiç oynayamıyorum psn'lerinizi bende dolana kadar ekleyeceğim ama illa ekleyemediğim arkadaşlar olacaktır benim psn'de pek yer yok çünkü o yüzden ekleyemediğim arkadaşlarda beni eklerlerse sevinirim psn'nem imzamdadır

saygılar...

Blade ilk sayfada kartın ekli, grup genel anlamda facebook da aktif ama ben forumunda aktif olmasını istiyorum :) herkes face kullanmıyor çünkü, ama sen facebook kullanıyorsan daha sağlıklı iletişim kurabilirsin

• DH team'e yaz beni

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

DH team'e yaz beni

1. Raif
    2. Ben
    3. YoğurtluMakarna
    4.
    5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

hangı zamanlarda oyunu oynuyorsunuz online maclar nezaman yapılıyor (aksam-sabah)

genelde cuma ve c.tesileri toplanıyoruz

akşamları saat 21,00 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atnger -- 14 Nisan 2011; 12:44:03 >

• Konu gerelere düşmüş.

Yeni oyuncu ve yeni online oynamaya başalmış arkadaşları Klanımıza ce face sayfamıza beklemekteyiz.

psn : Siyahsancaklılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon

Merhabalar , üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. Oyunu yeni aldım levelim düşük ama psnden eklerseniz birlikte oynayabiliriz psn :theradeon

ok listeye kartını oluşturdum ben pek oyunda aktif değilim şu aralar ama oynarız

Psn MustafaTR
  • Hayırlı Haftalar, Bol Kazançlar Clan Ahalisi

• arkadaslar bende bu hafta sonu oyunu yeni aldım daha multi ye girmek nasip olmadı, arkadasın dedigi gibi sizinle birlikte beraber oynamak için bir pack mi almamız gerekmekte??

Orijinalden alıntı: GhostEagle

arkadaslar bende bu hafta sonu oyunu yeni aldım daha multi ye girmek nasip olmadı, arkadasın dedigi gibi sizinle birlikte beraber oynamak için bir pack mi almamız gerekmekte??

Hayır Dostum Paket filan almana ihtiyac yok store dlc almak istiyormusunuz dediğinde no diyip çıkış yapıp Multi takıla bilirsin Paket alıp almamak size kalmış birşey.

Gerekli Güncellemiyi yapacaktır onlineye girdiniz de ortalama kart oluşumu vs 30 dk sürüyor sonraki girişleriniz online hemen açılıyor. İlk Listede Psn isimleri mevcut.
    Ben genelde online un2 oynuyor ve aktif oluyorum psn : siyahsancaklılar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.