Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
61.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Oyunu alalı çok oldu ama Multiplayer olarak hiç oynamadım. Fakat Türkler ile beraber oynayacaksam bende varım...

PSN ID: cgdskr
  • uzun bir süre online oynamayi düsünüyorum aga, o yüzden buraya yaziyorum

yaptim yaptim, sadece TURK yazacakmisiz :)

bir birimizi nasil bulacagiz peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksas16 -- 20 Kasım 2010; 21:46:43 >
  •  Uncharted 3 multiplayer klan [TURK]

benide eklerseniz sevinirim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelto3 -- 20 Kasım 2010; 22:08:47 >

Orijinalden alıntı: PracticeMan

bu sayfadaki kişileri ekle sen ok

seni bir türlü ekleyemedim aga, sen beni eklermisin uArif

her gece online olmaya calisiyorum ama 11-1 arasi arkadaslarlayim, onun harisince bundan böyle burda olurum insallah

Orijinalden alıntı: kelto3

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK]

selamünaleyküm ben forumdan kelto3

2007 yılının Ağustos ayında az oynamadık senle RFOM =) takıl bize en kısa zamanda 45 Level yaparız seni ;)

Ekledim listeye

Arif ps3 ü açınca eklerim seni ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 20 Kasım 2010; 22:18:37 >

• galiba cok oluyorum ama bir sorum daha var,
    niye benim kurdugum oyuna kimse gelmiyor, trophy lerden biri o, ve yapmak istiyorum.
    platin e az kaldi, ama kurdugum zaman kimse gelmiyor oyuna
    PSN : MustafaTR (Ps3 & Ps Vita) / 31
  • ben yanlis biliyormusum son trophy yi, sagolsun kelto3 arkadasim aldirdi bana trohy yi.

son 5 trophy platin icin.

oyunnu bir kez daha bitirmem gerekiyor, ama nedense ben buna hic uzulmuyorum :)
  • quote:

evet virgil honor booster tam bir saçmalık herkes aynı puanı alsın ne kadar çok puan verirse o kadar ilgi görür 75 000 $ yerine limit 250 000 $ olmalı bence ve kaldı ki level atlama kolay olmalı yada Cod gibi Prestige mantığı olsun isteyen geçsin istemeyen kalsın son level de mesela, oyunda lag da çok oluyor auto aim de olmalı

quote:

Orijinalden alıntı: metalosi

Oyunun organizasyonunu biraz daha geliştirmek lazım arkadaşlar. Online oynayan arkadaş sayısı 5 i malesef geçmiyor :s

Konunun ilk sayfasına baktığımızada online takılırım diyen 15 yakın arkdaş var fakat ben bu zaman zarfında oyuna dahil 5 kişi gördüm :)

Diğer arkadaşlar ne durumda oyunu takasladınız vaya oynamaktan sıkıldınızmı.?? Bu durmdan haber verinizki listeyi güncelliyelim.

Mesela kendimize belirli bir saat ayarlıyalım online takılalım illa gece yarılarına kadar takılalım diye bir olayda yok.

2 saat kadar bile oynasak tadından yenmez. Birde kendimden örnek vereyim Ben başka bir oyun oynarken unc2 den davet geliyorsa hemen oyundan cıkıp unc2 acıyorum sizde böyle yapsanız güzel olmazmı :) elimde 11 adet bitmeyi bekleyen oyunvar fakat hala bitmiş değilim. sıf bir arada kaynaşlım diye

benim her akşam gördüğüm Listedeki isimler.

MustafaTR
    catwalk12345
    virgilsollozzo
    coldmirrorTR
    liveforaction
    Siyahsancakli (kendim oluyorum :) )

Diğer arkadaşlarıda bekliyoruz.

görüşmek üzere arkadaşlar.

Listeyi güncelledim Level sırasına göre oyuncu kartlarını ilk sayfaya koydum. Forumu takip eden arkadaşlarıda yazdım ayrıca mersinli şunuda belirteyim hiç oynamayan arkadaşları yıl başı gibi listeden silerim arada temizlik yapıyoruz. Sonuçta biz bu oyunu uc3 çıkana kadar bırakmayacağız

adventurer-TR yi silebilirsin o eski psnim kullanmiyorum artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 21 Kasım 2010; 11:38:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK]

selamünaleyküm ben forumdan kelto3

2007 yılının Ağustos ayında az oynamadık senle RFOM =) takıl bize en kısa zamanda 45 Level yaparız seni ;)

Ekledim listeye

kanka çok zevkliydi ya ozamanlar
    kalabalıktık valla

• Dün gece 12den sonra baktım kimse yoktu. Ne o gençler, gece vardiyası yok mu artık? Gece ikiye kadar survival yaptık, ama ne yazıkki bir tek turkishairboy hattaydı, başka da kimse yoktu. Ben, yatıyorum hadi eyvallah dedikten sonra maşallah ne eğlendik ama mesajlarıyla inliyordu forum, ama bakıyorum ki gece hatta kimse yok. Benim aklım kalsın diye mi yapılıyor yoksa tüm bunlar!!!
    Akşama co-op?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catwalk12345

Dün gece 12den sonra baktım kimse yoktu. Ne o gençler, gece vardiyası yok mu artık? Gece ikiye kadar survival yaptık, ama ne yazıkki bir tek turkishairboy hattaydı, başka da kimse yoktu. Ben, yatıyorum hadi eyvallah dedikten sonra maşallah ne eğlendik ama mesajlarıyla inliyordu forum, ama bakıyorum ki gece hatta kimse yok. Benim aklım kalsın diye mi yapılıyor yoksa tüm bunlar!!!
    Akşama co-op?

Eminmisiniz ben Dün geçe psn girdiğimde saat 00:45 civarıydı ve sizin psn den ayrılma vaktiniz 8 dk filan idi dün ben 02.00 a kadar onlinedeydim fakat kimse yoktu. Almanyada gurbet türklerle tanıştım headshet ile hepside ankaralı hemşerim çıktı. Onlarla koptuk akıyoduk en son :)

Aksilik 2 gündür misafirim var istanbuldan arkadaşım gelmişti onunla ilgilenmekten doğru düzgün oyunda oynayamadım.
    Bayramın 2,3.4 günü abimler tekken 6 online oynamaktan sıkılmadı sabah 10.00 da makinayı acıyoz gece abartısız 02.00 da kapatıyorduk makina ölcek diye korktum.

neyse dün ve bugün bulduğum vakitle levelim 32 oldu.

Bu akşam co-op veya dead mac yapıcam fakat artık geceye kadar kalmıyacağım 9 gün tatilin ardından çalışmak zor geliyo.

Yarın çalışılırmı be .????

• bizide ekleyebilirsiniz
    ovarinli benim psn
    evarinli yeğenimin psn

Orijinalden alıntı: metalosi

quote:

Orijinalden alıntı: Catwalk12345

Dün gece 12den sonra baktım kimse yoktu. Ne o gençler, gece vardiyası yok mu artık? Gece ikiye kadar survival yaptık, ama ne yazıkki bir tek turkishairboy hattaydı, başka da kimse yoktu. Ben, yatıyorum hadi eyvallah dedikten sonra maşallah ne eğlendik ama mesajlarıyla inliyordu forum, ama bakıyorum ki gece hatta kimse yok. Benim aklım kalsın diye mi yapılıyor yoksa tüm bunlar!!!
    Akşama co-op?

Eminmisiniz ben Dün geçe psn girdiğimde saat 00:45 civarıydı ve sizin psn den ayrılma vaktiniz 8 dk filan idi dün ben 02.00 a kadar onlinedeydim fakat kimse yoktu. Almanyada gurbet türklerle tanıştım headshet ile hepside ankaralı hemşerim çıktı. Onlarla koptuk akıyoduk en son :)

Aksilik 2 gündür misafirim var istanbuldan arkadaşım gelmişti onunla ilgilenmekten doğru düzgün oyunda oynayamadım.
    Bayramın 2,3.4 günü abimler tekken 6 online oynamaktan sıkılmadı sabah 10.00 da makinayı acıyoz gece abartısız 02.00 da kapatıyorduk makina ölcek diye korktum.

neyse dün ve bugün bulduğum vakitle levelim 32 oldu.

Bu akşam co-op veya dead mac yapıcam fakat artık geceye kadar kalmıyacağım 9 gün tatilin ardından çalışmak zor geliyo.

Yarın çalışılırmı be .????

Haklısın Metalosi, kendi PSNimle baktım, kimseyi göremeyince başka PSNe geçtim. O zaman da ne ben seni görebildim, ne de sen beni. Bizim de ev vur patlasın çal oynasın misaliydi, bu akşamdan itibaren düzene gireceğiz. Akşam 9dan sonra co-op yapar mıyız???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catwalk12345 -- 21 Kasım 2010; 19:06:20 >

• ben akşam Siege mod oynamak istiyorum tabi gelen olursa
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.