Şimdi Ara

Ünal Aysal: Sneijder'i asla satmam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her futbolcunun bir fiyatı vardır. Sneijder'ın ederini veren çıkarsa kendi de gitmek isterse gider.
    Ayrıca Ünal Aysal'ın da böyle bir konuşma yapacağını sanmıyorum. Yok sezon sonu sıraya gireceklermiş falan. Haber yalandır büyük ihtimal.
  • Yalan haber. Ünal Aysal iyi para verirseler herkesi satar. Ayrıca yakın çevresine ... öğrenildi.... fln fln.
  • Aysal bir iş adamı, kara geçtiğini düşünürse her futbolcuyu satar
  • Abartmayı ne çok seviyoruz. hollanda da haftanın en iyisi olarak şu golü seçti, aynı şekilde nrc.nl'de

sneijderin golü haftanın en iyi 4. golü
  • Manu istiyorsa kagawa+nani+chicaritoyu versin alsin sneijderi.

Yada pesin 70milyon verene satsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yasina girecek ve en az 3 senede daha (oyun stilinden dolayi) ust duzey performans verir. Bu yuzden alacak takim hala buyuk is yapmis olur ki ben burada emekli olmasindan yanayim. Bu tarz oyuncularin takimda olmasi altyapida ki oyuncular icin bulunmaz nimet. Kaldi ki Brumanin Galatasaraya gelmesinde en buyuk etki Drogba ve Sneijder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

30 yasina girecek ve en az 3 senede daha (oyun stilinden dolayi) ust duzey performans verir. Bu yuzden alacak takim hala buyuk is yapmis olur ki ben burada emekli olmasindan yanayim. Bu tarz oyuncularin takimda olmasi altyapida ki oyuncular icin bulunmaz nimet. Kaldi ki Brumanin Galatasaraya gelmesinde en buyuk etki Drogba ve Sneijder.

İşte millet bunu anlamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.