Şimdi Ara

Umutsuzluk baş göstermeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ilk defa sınava gireceğim.Anadolu lisesinde olmam nedeniyle herkesin hedefleri çok büyük bana sorduklarında İTÜ gemi diyorum ve herkes rahat kazanırsın kanka diyorlar Herkesdeki bu özgüven niye bu kadar kolaymı bu sınav ? Ben o kadar rahat yapılacagını düşnünmüyorum.Ayrıca üniversite de begenmiyor kimse .Düşünün istanbul üniversitisini bile begenmiyolar türkiyenin en eski üniversitesine dandik diyorlar :)Dershanedeki denemelerim 350 civarı günde maximum 3 saat çalışıyorum.Daha önce sınava girmiş tecrübeli arkadaşlardan merak ediyorum dershane sınavları ile gerçek sınav arasındaki kolaylık farkı çokmu bilgilendirirseniz sevinirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T 800 -- 7 Şubat 2013; 18:50:19 >

• dostum bu iş özgüven meselesi eğer her dersten 1 veya 2 şer kitap çözdüysen bundan sonra kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekir göreceksin hiç ummadığın kişiler çok iyi yapacak ygs süpriz sınavdır burada önemli olan 160 soruyu da görebilmek haa gerçek sınav bana göre normal deneme sınavından farkı yok eğer sen deneme sınavlarını ciddiye alıyorsan tabbii?
    hava atmak için demiyorum yanlış anlama mezun kaldım bende geçen senen mf 4 6200 civarıydım bu senen anladım sınavın korkulacak birşey olmadığını şu kendimi önyargılardan arındırıyorum ve adapte olmaya çalışıyorum başarılar dilerim...
  • 350 puanla itüde anca çevre mühendisliği okursun kardeş.
    Başkalarını boşver sen çalışmaya devam et.Kazanan sen olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.