Şimdi Ara

Ümit Karan' dan şike itirafı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Galatasaray mı demiş Ümit Karan'a pas atma diye ? Neyin kafasını yaşyorsunuz arkadaşlar siz ? Biride gelmiş Sergen'in pozisyonunu göstermiş. El insaf be. Oldu o zaman açalım bütün maçları, pozisyonları koyalım buraya sen niye oraya atmadın, niye geriye pas attın niye böyle yaptın diye. Savundukları şeylere bak birde dalga geçiyorlar Nasıl saçmaladığınızın farkında mısınız bilmiyorum. Onlarca şey çıkıyor, belgesiyle, şike yaptınız deniliyor. Yöneticileriniz cezalar alıyor. Başkanınız hapse giriyor. 58.madde değişmese küme düşecektiniz. Hala gelmiş Galatasaray'a çamur atma peşindesiniz. İşin ilginci çamur atmakla kalmıyor Galatasaray şikeci Fenerbahçe temiz oluyor. Yuh ulan yuh. Kim ne desin size.

Cevap vericektim ama avatar ve imzayı görünce zamanımın boşa gideceğini anladım.

• quote:

Galatasaray mı demiş Ümit Karan'a pas atma diye ? Neyin kafasını yaşyorsunuz arkadaşlar siz ? Biride gelmiş Sergen'in pozisyonunu göstermiş. El insaf be. Oldu o zaman açalım bütün maçları, pozisyonları koyalım buraya sen niye oraya atmadın, niye geriye pas attın niye böyle yaptın diye. Savundukları şeylere bak birde dalga geçiyorlar Nasıl saçmaladığınızın farkında mısınız bilmiyorum. Onlarca şey çıkıyor, belgesiyle, şike yaptınız deniliyor. Yöneticileriniz cezalar alıyor. Başkanınız hapse giriyor. 58.madde değişmese küme düşecektiniz. Hala gelmiş Galatasaray'a çamur atma peşindesiniz. İşin ilginci çamur atmakla kalmıyor Galatasaray şikeci Fenerbahçe temiz oluyor. Yuh ulan yuh. Kim ne desin size.

önce konuyu oku, sonra bu renktaşının yorumuna bak ondan sonra salla. konuyu baltalayan senin kendi renktasın

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

siz fb liler futbolcunun kendi kendine şike yapması yalanına kandığınız ve inandığınız için bu tarz konular açmanızıda yadırgamıyorum.

bir taneniz de çıkıp demiyor ki ; biz adamların aylarca avukatlığını yaptık, ts adına 4 tane itiraf var, başkanları ve yöneticisi elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

soruyorum sana :

ümit karan : Fenerbahçenin yenilmesini istemediğim için müsait durumdaki sezere pas atmadım

dese, yorumun ne olurdu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

önce konuyu oku, sonra bu renktaşının yorumuna bak ondan sonra salla. konuyu baltalayan senin kendi renktasın

quote:

siz fb liler futbolcunun kendi kendine şike yapması yalanına kandığınız ve inandığınız için bu tarz konular açmanızıda yadırgamıyorum.

bir taneniz de çıkıp demiyor ki ; biz adamların aylarca avukatlığını yaptık, ts adına 4 tane itiraf var, başkanları ve yöneticisi elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

soruyorum sana :

ümit karan : Fenerbahçenin yenilmesini istemediğim için müsait durumdaki sezere pas atmadım

dese, yorumun ne olurdu ?

Ümit Karan ile Fenerbahçe'nin bir bağı olmadığı için tabi ki altında bir şey arardım. Kaldı ki Geçen sene Fenerbahçe şampiyonluğa oynaya bir takımdı. Galatasaray ne amaçla gidip Ümit Karan'a Fener maçında böyle oyna ne bilim pas atma diyecek soruyorum sana? Geçen sene Fenerbahçe bizim durumumuzda olsaydı ve biz Fenerbahçe'nin durumunda olsaydık. Fenerli bir topçu gelip böyle açıklama yapsaydı fikrim aynı olurdu.

• Konuyu kapatıyorum

şike
    isim, spor Fransızca chiqué
    1. isim, spor Bir spor karşılaşmasının sonucunu değiştirmek için maddi veya manevi bir çıkar karşılığı varılan anlaşma
    2. mecaz Bir çıkar karşılığı, uzlaşarak bir iş yapma, aldatma
    "Bu işte şike var."

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4fc629d0b2dd07.55982905

1. Ümit Karan'ın çıkarı ne?
    2. Kiminle anlaşmış? (Gerçi İbrahim Akın'ın tek başına şike yaptığına inanan bir güruh var karşımızda)

• Öte yandan sizde görüşme, anlaşma, para, tarla her şey var. Şike yaptığınız da tescillendi.
  • iyide gsyle ne alakası var adam eski futbolcuları.objektif bakın bence fanatik olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrite

Konuyu kapatıyorum

şike
    1. isim, spor Bir spor karşılaşmasının sonucunu değiştirmek için maddi veya manevi bir çıkar karşılığı varılan anlaşma
    "Bu işte şike var."

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4fc629d0b2dd07.55982905

2. Kiminle anlaşmış? (Gerçi İbrahim Akın'ın tek başına şike yaptığına inanan bir güruh var karşımızda)

tamam çok haklısın ama bu olayın gs ile alakası nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: reelnumber

quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrite

Konuyu kapatıyorum

şike
    "Bu işte şike var."

tamam çok haklısın ama bu olayın gs ile alakası nedir?

Bu olayın hiç bir konuyla alakası yok. Bu konunun açılması hata

Neyse fenerli arkadaşlar bunlarla tatmin etsin kendini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Orijinalden alıntı: simple

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Durumu savunman normal.

Ümit Karan' dan şike itirafı

sese geldim..bende birşey paylaşayım dedim yararı olur belki

gökhan necatiye köşeyi gösteriyor,necati o keşeye atıyor,gökhanda terse yatıyor

ölmüşmüdür sence

Bir daha bu konuya gelirse terbiyesizim

isterse gelsin

kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.
    ben ispatlanmış bir şeyden bahsediyorum siz yaşınıza uygun ayni çocuklar gibi resimlere buladınız heryeri.
    koyduğun resimlerden taraftarı olduğum takım ceza aldımı? hayır
    şayet sıkıntılı bir durum varsa gidip suç duyurusunda bulunabilirmisin ?evet 18 yaşını doldurduysan kendin, doldurmadıysan velin ile savcılığa dilekçe verebilirsin, şayet gereksiz ise adaleti oyalamaktan dava açılabilir uyarayım.
    Şimdi kanıtlı, ispatlı, delilli bir şeyler yazacaksan yaz, yazmayacaksan ben yazayım

iki asbaşkanınız şikeden dolayı hüküm giydi ( pfdk)
    başkanınız 10 aydır içerde ( umarım çıkar ki , siz rahatlayın )

ülke futbolunu tüm dünyaya rezil etmenin ezikliği ile gelip
    "ehehehüe öldü demi","zaaaa isterse ölmesin" demen, yukarıda yazdıklarının hiç bir geçerliliğinin olmaması gerçeğini değiştirmiyor malesef. Ama benim yazdıklarım doğru.

Kardeşim kapağı sıkda hava almasın

• Fenerbahçe şikeyi itiraf etse fenerliler derki ne şikesi ya.
  • GS li arkadaşlara Ümit Karan'ın açıklamarı pek yaramamış. Bir tanesi şikenin tanımını yapmış diğeride utanmadan Ümit .Karan'ın çıkarı ne demiş. YAzık size
    i
  • beyler sorunlu musunuz ?

konuyu acma amacım gs ye sataşmak değilki. banane gs den.

ben Fenerbahçe kompleksi, düşmanlığı yüzünden 1 futbolcunun nasıl şike yaptığını anlatmak için actım.

önüne gelen gs ile ne alakası var demiş
  • ya bunlar görüyor da işlerine gelmior. " ümit karan eski gs li, bizle işi yok" deyip sanki biz gs yi işin içine çekmeye çalışıyoruz izlenimi yaratıp,salağa yatıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Durumu savunman normal.

sese geldim..bende birşey paylaşayım dedim yararı olur belki

gökhan necatiye köşeyi gösteriyor,necati o keşeye atıyor,gökhanda terse yatıyor

ölmüşmüdür sence

Bir daha bu konuya gelirse terbiyesizim

isterse gelsin

kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.
    ben ispatlanmış bir şeyden bahsediyorum siz yaşınıza uygun ayni çocuklar gibi resimlere buladınız heryeri.
    koyduğun resimlerden taraftarı olduğum takım ceza aldımı? hayır
    şayet sıkıntılı bir durum varsa gidip suç duyurusunda bulunabilirmisin ?evet 18 yaşını doldurduysan kendin, doldurmadıysan velin ile savcılığa dilekçe verebilirsin, şayet gereksiz ise adaleti oyalamaktan dava açılabilir uyarayım.
    Şimdi kanıtlı, ispatlı, delilli bir şeyler yazacaksan yaz, yazmayacaksan ben yazayım

iki asbaşkanınız şikeden dolayı hüküm giydi ( pfdk)
    başkanınız 10 aydır içerde ( umarım çıkar ki , siz rahatlayın )

ülke futbolunu tüm dünyaya rezil etmenin ezikliği ile gelip
    "ehehehüe öldü demi","zaaaa isterse ölmesin" demen, yukarıda yazdıklarının hiç bir geçerliliğinin olmaması gerçeğini değiştirmiyor malesef. Ama benim yazdıklarım doğru.

Kardeşim kapağı sıkda hava almasın

Dostum hava almadıkları için bu durumda bu arkadaşlar:))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.