Şimdi Ara

Ümidim yok ama GTA 5 AMD RADEON 5450 ile kaldırırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • minimumdaki 4870'in dengi 5770'dir. 5450, minimum sistemdekilerden kötü bir kart.

size kolay gelsin.
  • myst konusundaki dusunceler kullanıcı odaklı yanıltıcı olabilir inceleme sitelerinden okuyun ve kendiniz karar verin, markada secim ozgurlugu sizin. O.c modellerini secmeye calısın. Bir inceleme ornegi mesela:

http://www.tomshardware.com/reviews/tahiti-le-7870-7930-benchmark,3401-7.html

Not: kasa yeterli genisligi saglamalı ve psu yeterli olmalı.

Gelelim diger konuya...

Benim gtx 680/770 ikinci elden onermemin sebebi aynı paraya daha iyi kart alma imkanıdır. Dikkat ederseniz sıfır gpu tavsiyemde bu kartlardan bahsetmedim. Ram'i butcenin icinde degerlendirmemistim yalnız. Bazı oyunlarda darbogaz yaptıgını varsayalım, ama cogu oyunda da yapmayacaktır, aynı parayı verip daha fazla performans almak demektir bu. En azından islemciye asırı yuklenmeyen oyunlarda. O.c ederseniz islemciyi 3.6-3.8 ghz gibi isler daha da iyi olacaktır. Youtube'dan islemci ekran kartı ikilisini yazarak oyun videoları izleyebilirsiniz, ben bugune kadar i5 650 ile hele hele >3.6 ghz olduktan sonra sorun yasayanı gormedim.

Tabii o.c isine girmezseniz ve butcenin icine ram'i dahil edersek 2.el bir hd 7870 almanız daha dogru olabilir. Kalan parayla 4 gb ram eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 18 Nisan 2015; 1:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İŞLEMCİ : İ5-2450M CPU @ 2.50 GHZ 2 ÇEKİRDEK EKRAN KARTI : AMD RADEON HD 7600M SERİES ( 1GB ) RAM : 8GB (GTA V KALDIRIRMI)
    İŞLETİM SİSTEMİ : WİNDOW 7 ULTİMATE 64 BİT ARKADA Ümidim yok ama GTA 5 AMD RADEON 5450 ile kaldırırmı ?
  • GTA 5 oynatan Bir ekran kartı satabilirim bende mevcut HD5770 lowda 35-40 fps görürsün
  • oyun çıktığı zaman 5570 vardı lowda 25 fps gösteriyordu (1360 768) bu kart hiç göstermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 16 Haziran 2018; 13:38:17 >
  • Kaldırır ama kasabilir eğer işlemci i5 üstüyse 20 fps e kadar çıkabilir

• Hocam konudan anladimgim kadariyla 550 tl butcenizle bu pc'de gta5 i rahat oynamanizi saglayacak optimizasyonlari soruyorsunuz.

Ilk olarak 1.nesil 4 cekirdekli (i5 750-i7 920-i7 930 gibi) bi cpu aliyorsunuz (100tl) CPU Fiyat
    Ardindan sisteme 4gb ddr3 ram takviyesi yapiyorsunuz. Taninmis marka alin uyumsuzluk cikmasin (70-80 TL) RAM Fiyat
    Son olarak gtx 760 aramaya basliyorsunuz (400TL) GTX 760

Totalde 550-600 TL gibi bir masrafla istediginiz oyunlari medium high arasi ayarlarda akici oyanatabilecek ele gelir bi pc niz oluyor.
    Urunleri forumun 2. el kismindaki referansi yuksek arkadaslardan almaya calisin.

Benim attigim linkler 10-15 sn lik arastirmam sonucu kafanizda biseyler sekillenmesi amaclidir.
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 30 Ağustos 2018; 22:46:53 >

• basturk9027 kullanıcısına yanıt
    Mesaj atmadan önce konunun tarihine bakın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.