belli oluyo.. sabahtan beri yazdıklarıma bir tane bile cevap veremedin, çok boş konuşuyosun çok...
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
belli oluyo.. sabahtan beri yazdıklarıma bir tane bile cevap veremedin, çok boş konuşuyosun çok...
yazik sana yazik..
sorularin ilkokul cocugu seviyesinde oldugu için belki de cevap alamıyorsun..ayni sekilde benim sorduklarima da cevap veremiyorsun..
Tc hükümeti mi büyük klüpler birligimiymiş..sen bunları bir tutup kıyaslayabiliyorsun..
istedigi kadar laubali olsun resmi olmasın..sonuç olarak klüpleri temsil eden kişiler orada ve tabiki de hükümet özerklige karismayacak ve klüplerin belirledigi kişiler oylamaya katilacak..spor bakanı veya başka biri konumunu kullanarak bu olaya müdahale edemez..
neden seçimler askeri gözetim altında olmuyor..eli silahli askerler sen oy atarken yanında saginda solunda dolasmiyor..öyle olsa versinleri bakalim yiyorsa dehapa oy..
ulusoyun derdi ve korkusu bir daha başkan seçilememesiymiş..o mantıkla hükümetin başında duran başkbakanda seçimlerden korkuyor ve seçilmeme korkusundan dolayi erken seçim istemiyor..
birak çocuk muhabbetini..ben senin gibi fanatik değilim adam akıllı soru sorarsan cevabını da alirsin..öteki sorularini tınmam bile..fanatiklik gözünüzü boyamış sizin varsa yoksa sarı kırmızı lacivert siyah beyaz..iyiki sizin gibi değilim..
Herkes salak bi ulusoy taraftarları akıllı zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
yazik sana yazik..
sorularin ilkokul cocugu seviyesinde oldugu için belki de cevap alamıyorsun..ayni sekilde benim sorduklarima da cevap veremiyorsun..
Tc hükümeti mi büyük klüpler birligimiymiş..sen bunları bir tutup kıyaslayabiliyorsun..
istedigi kadar laubali olsun resmi olmasın..sonuç olarak klüpleri temsil eden kişiler orada ve tabiki de hükümet özerklige karismayacak ve klüplerin belirledigi kişiler oylamaya katilacak..spor bakanı veya başka biri konumunu kullanarak bu olaya müdahale edemez..
neden seçimler askeri gözetim altında olmuyor..eli silahli askerler sen oy atarken yanında saginda solunda dolasmiyor..öyle olsa versinleri bakalim yiyorsa dehapa oy..
ulusoyun derdi ve korkusu bir daha başkan seçilememesiymiş..o mantıkla hükümetin başında duran başkbakanda seçimlerden korkuyor ve seçilmeme korkusundan dolayi erken seçim istemiyor..
birak çocuk muhabbetini..ben senin gibi fanatik değilim adam akıllı soru sorarsan cevabını da alirsin..öteki sorularini tınmam bile..fanatiklik gözünüzü boyamış sizin varsa yoksa sarı kırmızı lacivert siyah beyaz..iyiki sizin gibi değilim..
hadi git yat ya... sabahtan beri ULUSOY a olan aşkını anlatıp duruyorsun... Hala boş konuşmaya devam ediyosun.. Sana kalsa dediğin gibi 20sene Haluk ULUSOY yok hatta 80 sene HALUK ULUSOY ile yaşarsın.....
Klübler birliğinin ne kadar aciz bir kurum olduğunu GS-BJK ve TS başkanları bile kabul etti.... Sana gerçekler acı geliyor hatta zoruna gidiyor , bu yüzden için içini yiyor....... Neyi savunduğu iyice öğren kendi ol o zaman konuş.....
ulusoy'un bu hareketini yanlışlığını savunanlar artıyo.. ahmet çakar, erman toroğlu, levent kızıl, ilhan cavcav, levent bıçakçı..
illa fenerli ya da aziz yıldırımcı olmak gerekmiyomuş yani ulusoy'a "yanlış yaptı" demek için sevgili at gözlüğü sahipleri..
su testisi su yolunda kırılır, göreve siyasi etkiyle gelen, hakkında bu kadar dava açılan, alaatin çakıcıdan destek alan, döneminde mahkemeye çıkan hakem sayısı-skandallar tavan yapan bi adam, bugün çıkmış siyaset futbola karıştı diyor..söylediği doğru bile olsa kendisi de aynı çarktan çıktı, ve şu an bunu söylemesinin tek sebebi kend menfaati, futbolu siyasetten kurtarmak falan değil yani amacı..
Levent Kızıl (Bursaspor Başkanı): “Federasyon, Türkiye'yi FIFA'ya şikayet etti”
Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurula gitmesi için başlatılan imza kampanyasını yürüten ve bunun için topladığı 113 imzayı Federasyon’a gönderen Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Superspor.com'a yaptığı açıklamada Ulusoy yönetiminin koltuk sevdası uğruna FIFA'ya, Türkiye’de özerkliğin tehlike altında olduğun ilişkin bir şikayet mekbu yazdığını ileri sürdü. Kızıl, “Futbol Federasyonu, delegelerin iradesini hiçe sayarak, siyasi baskı var gerekçesiyle FIFA'ya şikayet mektubu yazdı. Biraz daha koltukta kalmak için ülkemizi FİFA'ya şikayet ettiler” dedi.
Kızıl, ayrıca seçime gidilmesi için toplanan imzaların sadece 53 tanesinin geçerli olduğu iddialarına da değinerek, “bu Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun görüşüdür. Tüm imzalar noter tasdiklidir ve geçerlidir” diye konuştu.
Ayhan Bermek (Eski TFF Yöneticisi): “Özerklik istismar edilmemeli”
“Tüm spor kamuoyunun en önemli görevi Futbol Federasyonu'nun özerkliğinin korunmasıdır. Çünkü futbolumuzun en önemli kararı özerklik kararıdır. Özerkliği her kesimin koruması gerekmekte, ancak özerlik istismar edilmemeli. ‘Futbol üzerinde siyasi baskı var’ söylemlerinin çok abartıldığını düşünüyorum. Özellikle Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in açıklamaları çok abartıldı. Oysa ki Bakan Şahin’in denetim yetkisi var. Bu konu eğer FIFA'ya bir şikayet olarak iletildiyse çok yanlış. Futbol Federasyonu’nun bu konuyu FIFA'ya götürmüş olacağına inanmak istemiyorum. Çünkü devletin itibarı her makamın üstündedir.”
Dün star tv de Aziz' in bizim başkan Yıldırımdan kaçarken görüntülendiği şu düğünde gördüm ikisini allah ayırmasın duygulandım Ne de yakışıyorlar birbirlerine Tencere kapak misali
quote:
Orjinalden alıntı: Freddy Krueger
Levent Kızıl (Bursaspor Başkanı): “Federasyon, Türkiye'yi FIFA'ya şikayet etti”
Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurula gitmesi için başlatılan imza kampanyasını yürüten ve bunun için topladığı 113 imzayı Federasyon’a gönderen Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Superspor.com'a yaptığı açıklamada Ulusoy yönetiminin koltuk sevdası uğruna FIFA'ya, Türkiye’de özerkliğin tehlike altında olduğun ilişkin bir şikayet mekbu yazdığını ileri sürdü. Kızıl, “Futbol Federasyonu, delegelerin iradesini hiçe sayarak, siyasi baskı var gerekçesiyle FIFA'ya şikayet mektubu yazdı. Biraz daha koltukta kalmak için ülkemizi FİFA'ya şikayet ettiler” dedi.
Kızıl, ayrıca seçime gidilmesi için toplanan imzaların sadece 53 tanesinin geçerli olduğu iddialarına da değinerek, “bu Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun görüşüdür. Tüm imzalar noter tasdiklidir ve geçerlidir” diye konuştu.
Ayhan Bermek (Eski TFF Yöneticisi): “Özerklik istismar edilmemeli”
“Tüm spor kamuoyunun en önemli görevi Futbol Federasyonu'nun özerkliğinin korunmasıdır. Çünkü futbolumuzun en önemli kararı özerklik kararıdır. Özerkliği her kesimin koruması gerekmekte, ancak özerlik istismar edilmemeli. ‘Futbol üzerinde siyasi baskı var’ söylemlerinin çok abartıldığını düşünüyorum. Özellikle Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in açıklamaları çok abartıldı. Oysa ki Bakan Şahin’in denetim yetkisi var. Bu konu eğer FIFA'ya bir şikayet olarak iletildiyse çok yanlış. Futbol Federasyonu’nun bu konuyu FIFA'ya götürmüş olacağına inanmak istemiyorum. Çünkü devletin itibarı her makamın üstündedir.”
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
Jason tartışmaya girmeyeceğimi daha önce söyledim,yemezler işine gelen okur işine gelmeyen he der geçer demiştim hatırlarsan...
Evet daha önce polemiğe girmeyeceğini söyledin ama hatırladığım kadarıyla daha önce bu bölüme yazmayacağını "buranın senin yerin olmadığını" da söyledin.Hatta yanlış hatırlamıyorsam sonra o gün bu mesajını bir daha göremedim silinmiş ve başka bir konuda senin cezalı olduğunu gördüm. Her söylediğin ciddiye alacak olursak işimiz çok zorlaşır. Herkesi sizin gibi "menfaate dayalı hafıza" sahibi sanarsan böyle komik durumlara da düşersin ve bizi üzersin.
daha önce hiç yazmayacağım demedim ara sıra yazacağım dedim. gördüğün gibi fazla takip etmiyorum mesajına 2 gün sonra yazıyorum. eskiden olsa anında alırdın cevabı...
neyse seni kendi haline bırakayım,saldıracak yer arıyorsun belliki.. ama dedim,dedim anlamadın....yemezler...
çok bile yapmışsın cevap vererek
quote:
quote:
quote:
Jason tartışmaya girmeyeceğimi daha önce söyledim,yemezler işine gelen okur işine gelmeyen he der geçer demiştim hatırlarsan...
Evet daha önce polemiğe girmeyeceğini söyledin ama hatırladığım kadarıyla daha önce bu bölüme yazmayacağını "buranın senin yerin olmadığını" da söyledin.Hatta yanlış hatırlamıyorsam sonra o gün bu mesajını bir daha göremedim silinmiş ve başka bir konuda senin cezalı olduğunu gördüm. Her söylediğin ciddiye alacak olursak işimiz çok zorlaşır. Herkesi sizin gibi "menfaate dayalı hafıza" sahibi sanarsan böyle komik durumlara da düşersin ve bizi üzersin.
daha önce hiç yazmayacağım demedim ara sıra yazacağım dedim. gördüğün gibi fazla takip etmiyorum mesajına 2 gün sonra yazıyorum. eskiden olsa anında alırdın cevabı...
neyse seni kendi haline bırakayım,saldıracak yer arıyorsun belliki.. ama dedim,dedim anlamadın....yemezler...
quote:
Orjinalden alıntı: ilker_ege
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
17 takım adamı destekliyor 1 takım karşı yapma ya Neden acaba Neyin telaşı bu birisi açıklarsa sevinirim.
hangi 17 takım? levent kızıl önderliğndeki imzaları kim topladı..
levent kıızıl neden bu işi üstlendiği açıklandı
5 milyon dolar bursa belediyesinden gelen para havaya uçacak yani hükümet bütün belediye desteği olan takımlara aba altından sopa gösterip imzaları toplamazsanız parayı unutun demek istedi
Galatasaray' a gelince eğer hükümete cephe alırsa RİVA orman arazisi olur. (görünen tehtid budur) bu nedenle klupler birliği başkanı yeniden şeçim için akıntıya kürek çekmedi .
bu açık biir politik baskıdır.
şartlar bu gün böyle oluşmuş. sonra terse döner ... sonuçda "alta geldin diye yerinme uste ciktin diye sevinme''
UEFA nın şartları açık futbola siyisi baskı oluştururanız kendi aranızda top oynarsınız diyor. Milli tkım ve diğer liğ klüpleri kendi aralarında takılır .
aslında bu şartlarda Hükümet kendi liğini kurup Turkcell süper liğinini fes etmeli
bu mantığa yakışan budur hem böylece UEFA ya rest çekip delikanlı olduğunu ispat edersin..
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç daha önce hiç yazmayacağım demedim ara sıra yazacağım dedim.
Şimdi mesajın silindiği için (hatta ceza da almıştın o mesaj sebebiyle) ispatlayamıyoruz ama söyledin. Bir kere de değil 2 kere de değil defalarca bu foruma girmeyeceğini söyledin ama "demedim" diyorsan ne yapalım, öyle uygun görmüşsün demektir.
quote:
gördüğün gibi fazla takip etmiyorum mesajına 2 gün sonra yazıyorum. eskiden olsa anında alırdın cevabı...
Ben forumu terkedip geri dönmediğim için eskisi yenisi gibi kavramları bilemem. Onun için ben hep aynı üslupla yazıyorum. Ne yazarsan da anında veya 3 gün sonra, bir şekilde veririm cevabını.
quote:
Yesinler ya da gargara yapsınlar fark etmez. Saldıracak yer aradığımı nereden çıkardın? Seninle normal insanlarla tartışılır gibi tartışılmıyor mu yoksa? Sonra paranoya deyince kızıyorsun. Senden alıntı yapıp mesaj gönderen biri olunca "saldırmış" oluyor, oyuncuların ona buna tekme sallayıp kırmızı kart görünce Fenerbahçe yaptırdı oluyor. Devletin Bakanı Federasyon başkanı hakkında konuşunca bile Aziz Yıldırım paranoyası hortluyor Sen böyle yazmaya devam et, biz de hep sana saldıralım, sonra sen forumu terket, bir ay sonra gel ve terketmedim de.
ya gs yönetimi FB tek başına ulusoyun karşısındayken neden diğer safta yer aldılar çünkü korktuklarından, aciz olduklarından... şimdi ne oldu da FB nin arkasına sığınıp ulusyo aleyhine imza verdiler, neden korkak bir çocuk gibi davranıp sığınacak yer aradılar?.... kulüpler birliğinde ulusoy için oylama yapılırken neden gs başkanı oyunu kullanmadı çünkü son oy sırası ona gelmişti ve kabak onun başına patlayacaktı ama ankaraspor başkanı imdadına yetişti ve ulusoy lehine oy kullandı canaydın ne yaptı benim oyum birşeyi değiştirmeyecek diye bir korkaklıkla oyunu sakladı...
şimdi ne oldu ibre tersine döndü tabi canaydın kirli ittifaki bozarak FB ye resmen sığındı ve ulusoy aleyhine imzasını attı... şimdi gs li arkadaşlar ulusoy un can dostları oldular neyini savunuyorsunuz bu kadar kirli işe imza atmış adamın? para yemekten başka ne yapmış? yayın ihalesini ucuza vermekten başka ne yapmış?
tabi gs yönetimi genel kurul için imza verdi ama genel kurulda ulusoy aleyhine oy atacak cesareti gösterecekler mi? yoksa yine korkakça davranıp bu kadar milletin gözünün içine baka baka tıpış tıpış ulusoy a mı oylarını atacaklar? bekleyip göreceğiz....
bu kadar yalan dolanla iş yapan beceriksiz gs yönetimin den ben 2. sini bekliyorum hadi beni utandırsınlar da bir kere sözlerinin arkasında dursunlar.....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç daha önce hiç yazmayacağım demedim ara sıra yazacağım dedim.
Şimdi mesajın silindiği için (hatta ceza da almıştın o mesaj sebebiyle) ispatlayamıyoruz ama söyledin. Bir kere de değil 2 kere de değil defalarca bu foruma girmeyeceğini söyledin ama "demedim" diyorsan ne yapalım, öyle uygun görmüşsün demektir.
quote:
gördüğün gibi fazla takip etmiyorum mesajına 2 gün sonra yazıyorum. eskiden olsa anında alırdın cevabı...
Ben forumu terkedip geri dönmediğim için eskisi yenisi gibi kavramları bilemem. Onun için ben hep aynı üslupla yazıyorum. Ne yazarsan da anında veya 3 gün sonra, bir şekilde veririm cevabını.
quote:
Yesinler ya da gargara yapsınlar fark etmez. Saldıracak yer aradığımı nereden çıkardın? Seninle normal insanlarla tartışılır gibi tartışılmıyor mu yoksa? Sonra paranoya deyince kızıyorsun. Senden alıntı yapıp mesaj gönderen biri olunca "saldırmış" oluyor, oyuncuların ona buna tekme sallayıp kırmızı kart görünce Fenerbahçe yaptırdı oluyor. Devletin Bakanı Federasyon başkanı hakkında konuşunca bile Aziz Yıldırım paranoyası hortluyor Sen böyle yazmaya devam et, biz de hep sana saldıralım, sonra sen forumu terket, bir ay sonra gel ve terketmedim de.
sen bu monologa devam et istersen
gidesin varsa çeker gidersin..İlker sen yokkende bizimleydi.. Senden sonrada bizimle olacak.. İlker sende herkese cevap vermek zorunda değilsin hocam bırak..Kendini bişey sanmaya başladı millet iyice.. hesap sorar oldular neden geliyosun diye..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
Haluk Ulusoy seçimle geldiyse seçimle gidecekti, neyin baskısından bahsediyor bu millet hala anlayamadım. Zira toplanan 116 imza bunun, dolayısı ile demokrasinin göstergesi.. Ben futbola siyaset bulaştığınıda pekala önceden görmüştüm (şu anda bulaşmadığını iddaa bile ederim), asıl önemli mevzu futbola kirli mafya ve para oyunlarının bulaşmış olması.. Bu da hiç kuşkusuz H.Ulusoy un işi..
Sırf FB karşıtlığı yapıcam diye olaya ters yaklaşan arkadaşlarıda kutlarım...
SORU : Tarihin hangi döneminde bir yönetici hakkında 40 küsür dava açılmış ve o yönetici koltuğundan ısrarla ayrılmamıştır ?
CEVAP : O koltuğu babasının malı zanneden yolsuzluk abidesi H. Ulusoy tabiki...
ee aynı kişiler omuzlarında getirdiler ulusoyu o koltuga ve aynı kişiler sırf ulusoy o koltuga otrsun diye yasayı cıkartmadılar ki halukoy secilebilsin diye ve şimdi bu aynı kişiler haluk ulusoyu başlarından def etmek istiyorlar bakan şahin çok konuşmasın haluk ulusoyun elini yalayanalr omuzlarına çıkartanlarda şimdi böyle indiremedikleri için hasetlerinden çatlasınlar
ulusoyun yaptıkları dogru degılse bunalrı iki kere dogru degıl ne demek ya spor bakanının tek gündemi aman bişe olsada şu federasyonu düşürsem akp deki bir çok milletvekilininde soruşturması var hatta direk başbakan tutuklanmıştı şiir davasına onlarda başbakanlık yapmasın ozman yargıya işkal etmiş davaalrı geçmişte oldugu için böyle bir mantık olamaz herkes kendine baksın önce sonra karşısındakine laf söylesin
şikayet etmesi şuan için zara da verse gelecek için yararlı görüyorum helal olsun artık siyaset karışmasın bu işlere
ha bu arada şunu erdoğana burdan malum başkanımız aile dostudur kendsiyle her nekadar başkanımzıdan memnun olmasakta başkanlıgını açıkladıgında kendisini erdogan bey arayarak başkan olmasından sakınca duydugunu çekilmesi istediğini siteiş bir arkadaşı olarak ama başkanımız adaylıgı koydum bu işten dönüş olmaz demiş
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
gidesin varsa çeker gidersin..İlker sen yokkende bizimleydi.. Senden sonrada bizimle olacak.. İlker sende herkese cevap vermek zorunda değilsin hocam bırak..Kendini bişey sanmaya başladı millet iyice.. hesap sorar oldular neden geliyosun diye..
quote:
quote:
quote:
quote:
yaw ciddiye alan yok hoca merak etme. kendi kendine konusuyor,zarf atıyor,sözümona kızdıracak ceza aldıracak falan.. buralara fazla takılmamamın sebebi bu iste. millet birbirine ceza aldırmak için yazıyor kimsenin umurunda değil konu başlığı nedir,millet ne yazıyor... Beşiktaşlı çok konusuyor şuna ceza aldırayım,şu Fenerli haddini aştı,bu GS li yanlış konusuyor.şuna caktırayım bi cezayı da aklı başına gelsin.. ben bunun için gelmedim buraya,bunun için de gelmeyeceğim,eksik olsun böylesi...
ben bu şekilde cok gülüyorum,eğleniyorum sorun değil...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç kendi kendine konusuyor,zarf atıyor,sözümona kızdıracak ceza aldıracak falan.. buralara fazla takılmamamın sebebi bu iste. millet birbirine ceza aldırmak için yazıyor kimsenin umurunda değil konu başlığı nedir,millet ne yazıyor... Beşiktaşlı çok konusuyor şuna ceza aldırayım,şu Fenerli haddini aştı,bu GS li yanlış konusuyor.şuna caktırayım bi cezayı da aklı başına gelsin.. ben bunun için gelmedim buraya,bunun için de gelmeyeceğim,eksik olsun böylesi...
hımm öylemi, bu aşşağıda ki mesaj senin değil mi ?? Arkadaş bu mesaja istinaden sana cevap vermiş, sence ortada bir çelişki yok mu.. bu konuda sana zarf atan mı olduda aşşağıdaki mesajı yazdın...
Madem memnun değilsin ortamdan, yazılan mesajlardan.. Senin ne farkın kaldı şu aşşağıda ki mesajla diğerlerinden.. Demek ki samimi değilsin, inandırıcı gelmiyor...
Ayrıca insan düşünmeden edemiyor, "acaba senin amacın da bu muydu" diye...
quote:
yüzüncü yılda dikkatliolmak lazım. herşeyi garantiye almak lazım. neme lazım geçen seneki gibi şampiyonluk maçına çıktığında karşına küme düşmemeye oynayan bir rakip çıkar,maç 16 dakika uzadığı halde 1 tane(yazıyla "bir")gol atamazsın,şampiyonluk gider mider. evet evet dikkatli olmak lazım.bütün suçlu Ulusoy.geçen sene de bütün suçlu oydu...
hey Allahım ya...
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç kendi kendine konusuyor,zarf atıyor,sözümona kızdıracak ceza aldıracak falan.. buralara fazla takılmamamın sebebi bu iste. millet birbirine ceza aldırmak için yazıyor kimsenin umurunda değil konu başlığı nedir,millet ne yazıyor... Beşiktaşlı çok konusuyor şuna ceza aldırayım,şu Fenerli haddini aştı,bu GS li yanlış konusuyor.şuna caktırayım bi cezayı da aklı başına gelsin.. ben bunun için gelmedim buraya,bunun için de gelmeyeceğim,eksik olsun böylesi...
hımm öylemi, bu aşşağıda ki mesaj senin değil mi ?? Arkadaş bu mesaja istinaden sana cevap vermiş, sence ortada bir çelişki yok mu.. bu konuda sana zarf atan mı olduda aşşağıdaki mesajı yazdın...
Madem memnun değilsin ortamdan, yazılan mesajlardan.. Senin ne farkın kaldı şu aşşağıda ki mesajla diğerlerinden.. Demek ki samimi değilsin, inandırıcı gelmiyor...
Ayrıca insan düşünmeden edemiyor, "acaba senin amacın da bu muydu" diye...
quote:
yüzüncü yılda dikkatliolmak lazım. herşeyi garantiye almak lazım. neme lazım geçen seneki gibi şampiyonluk maçına çıktığında karşına küme düşmemeye oynayan bir rakip çıkar,maç 16 dakika uzadığı halde 1 tane(yazıyla "bir")gol atamazsın,şampiyonluk gider mider. evet evet dikkatli olmak lazım.bütün suçlu Ulusoy.geçen sene de bütün suçlu oydu...
hey Allahım ya...
iyi de sana ne oluyor şimdi durduk yerde?
o mesajların hepsinin sonunakoymuşum. demekki dalgasına,şaka olsun diye atılmış mesajlar... hadi canım hadi uğraşamam sizinle...sizi kendi fanatizminizle başbaşa bırakayım benden bu kadar
quote:
kendi kendine konusuyor,zarf atıyor,sözümona kızdıracak ceza aldıracak falan.. buralara fazla takılmamamın sebebi bu iste.
önce "saldıracak" yer arıyordum şimdi de "zarf mı" atıyorum sıradaki ne? Sen gelip mesaj atmışsın bende alıntı yapıp kendime göre haklı bulduğum noktaları savunuyorum bunun neresi suç ve zarf atma? Yazacak cevabın varsa yaz onu bunu suçlu bulup çeşitli bahaneler üretme.
quote:
millet birbirine ceza aldırmak için yazıyor kimsenin umurunda değil konu başlığı nedir,millet ne yazıyor...
Sen ne için yazıyorsun adalet dağıtmak için değil heralde? ilk mesajın "maşallah" çok hoş ve içten. Bu arada @02AN çok iyi noktaya değinmişsin birde gelirler adaletten bahsederler ve yönetime sitem ederler şaşırmadım zaten.
quote:
ben bunun için gelmedim buraya,bunun için de gelmeyeceğim,eksik olsun böylesi...
Oldu iğnelemeli mesaj yaz suçlu vatandaş ahmet olsun, sonra da "gelmeyeceğim" de. Burası naz evi değil forum, senin memnuniyetsizliğine ve beklentilerine göre hareket edecek olursak vay bu forumun haline
quote:
quote:
kendi kendine konusuyor,zarf atıyor,sözümona kızdıracak ceza aldıracak falan.. buralara fazla takılmamamın sebebi bu iste.
önce "saldıracak" yer arıyordum şimdi de "zarf mı" atıyorum sıradaki ne? Sen gelip mesaj atmışsın bende alıntı yapıp kendime göre haklı bulduğum noktaları savunuyorum bunun neresi suç ve zarf atma? Yazacak cevabın varsa yaz onu bunu suçlu bulup çeşitli bahaneler üretme.
quote:
millet birbirine ceza aldırmak için yazıyor kimsenin umurunda değil konu başlığı nedir,millet ne yazıyor...
Sen ne için yazıyorsun adalet dağıtmak için değil heralde? ilk mesajın "maşallah" çok hoş ve içten. Bu arada @02AN çok iyi noktaya değinmişsin birde gelirler adaletten bahsederler ve yönetime sitem ederler şaşırmadım zaten.
quote:
ben bunun için gelmedim buraya,bunun için de gelmeyeceğim,eksik olsun böylesi...
Oldu iğnelemeli mesaj yaz suçlu vatandaş ahmet olsun, sonra da "gelmeyeceğim" de. Burası naz evi değil forum, senin memnuniyetsizliğine ve beklentilerine göre hareket edecek olursak vay bu forumun haline
eeehh. hadi be abicim,yazmayacağım sana cevap,sadece satşmana cevap vereceğim. hangi dilde yazmam gerekiyor?
bıy bıy bıy... çok film seyrediyorsun sen,izlediğin filmlerin karakterlerinin etkisinde de kalıyorsun galba... hadi başka kapıya