Şimdi Ara

Uluslararası Ticaret mi acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene DGS ile yerleşmeyi planlıyorum. Hedefimdeki bölüm ise Uluslararası Ticaret. Ancak bazı üniversitelerde Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik gibi değişik türevleri var. Üstelik daha düşük puandan alım yapan üniversiteler. Örneğin Trakya Üniversitesi "Uluslararası Ticaret" 3400 sıralama ile alıyorsa Karaelmas Üniversitesi "Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik" 5500'den alıyor veya Afyon Kocatepe "Uluslararası Ticaret ve Finansman" da aynı şekilde 5000'lerde alıyor. Demek istediğim yalın olarak "Uluslararası Ticaret" okumak daha iyidir düşüncesi mi çıkıyor buradan? Ben düşündüğümde Uluslararası Ticaretin yanında Lojistik, Finansman, İşletmecilik gibi kavramlar avantaj getirir diye düşünüyordum ama sıralama ve taban puanlar bunun tam tersini söylüyor. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Yardımcı olabilecek bu konulara hakim, tecrübeli arkadaşlar varsa bu tercih döneminde bana çok iyilik yapmış olurlar. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazcan -- 18 Ağustos 2013; 17:02:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir’de Hukuki Yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.